Ingatlan/Házak normal_seller 0

Ikerház Bezenye

Látogatók: 986
Telefonszámot lekérők: 4
1 / 0
ad
Ár
36 380 000 Ft
382 947 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2019.01.23. 15:05:11
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Győr-Moson-Sopron megye, Bezenye
Alapterület (nm)
95
Telekterület (nm)
360
Szobák száma
4 + 1 fél
Állapot
új építésű
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Eladó / Kiadó:
Altípus:
Erkély:
Az országhatártól néhány kilométerre, Bezenyén, exkluzív kivitelezésű, 95 m2 hasznos alapterületű, új építésű ikerházak 360 m2-es telekkel eladók, leköthetők.

Mosonmagyaróvári ingatlaniroda eladásra kínálja a 127815-ös számú ikerházat .

Jellemzők

A bezenyei ikerház jellemzői:

Fontos: az ikerház lakórészei nem kapcsolódnak, csak a garázsok érnek össze, nincs közös fal, közös lakótéri tető.

Az ikerház hasznos alapterülete 95 m2.

A tiszta lakótér hasznos alapterülete 90 m2, a részben tetőtéri jelleg miatt a teljes alapterület 100 m2. Lakásonként 13.7 m2 terasz, amely igény szerint bővíthető.

Mindegyik lakáshoz tartozik egy 19 m2-es garázs is amit az ár tartalmaz.

A két szintes épület mindkét szintje jól élhető. A felső szinten nem jellemző a tetőtéri ablak, normál (függőleges beépítésű) műanyag ablakok vannak ide is beépítve.

A ház 3 hálószobás , egy fürdő és kettő wc kerül kialakításra. Az alsó szinten egy méretes háztartási helyiség és egy éléskamra is található.

A ház földszintjén 33 m2-es nappali-étkező-konyha kapott helyet. A nappali terasz felőli részén 2.3 m széles, földig érő üveg felülettel, teraszajtóval.

Az ajánlatban szereplő ikerházak a telek szélessége miatt önálló bejárattal készülnek, mindkettő utcafronti fekvésű, a mai igényeknek megfelelő területtel.

A ház műszakilag már most teljesíti a 2020-ban életbe lépő energetikai szabványokat. 15 cm-es homlokzati szigetelés, 3 rétegű üvegezésű, igény esetén rejtett tokos redőny előkészítéssel. Kondenzációs gázkazánnal, 5 rétegű alu betétes műanyag csövezéssel, stb. Készültségi szinttől függően van lehetőség padlófűtést is kérni.

Van lehetőség kandalló kémény beépítésére is.

A ház fűtés-kész átadása lekötéstől függően 2019. III-IV. negyedév. Van lehetőség kulcsrakész készültséget is kérni, magas minőségű anyagokból befejezve. Igény esetén választható extrák beépítésre is van lehetőség.

A feltüntetett irányár a fűtés-kész állapotot jelöli. FONTOS új építésű ingatlan építésénél a vevő mentesül a 4% illeték megfizetése alól, ami jelentős költségmegtakarítás.

A ház kívülről teljesen befejezve, a kertet terep rendezve, emelt szintű fűtés-készen (fűtésrendszer beüzemelve), belülről pedig simított, vakolt falakkal kerül átadásra.

VÁLASSZON ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZAT, hogy minden az ízlésének megfelelően készüljön és minden részében saját elképzeléseit tükrözze!

Amennyiben a 127815-ös számú bezenyei ikerház , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK