Állateledel, állattartás/Kutyatartás/Kutyák normal_seller 0

Ingyen elvihető, 10 hónapos, golden retriever husky keverék kan kutyák

Látogatók: 1160
Telefonszámot lekérők: 2
1 / 0
ad
Ár
Ingyen elvihető
Hirdetésfeladás
2020.01.19. 10:39:02
Állapot
Használt
Az áru helye
Pest megye, Halásztelek
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Fajta: Husky

Eladó / Gazdit keres:
Állat neme:
Ivarosság:

Szeretnénk új gazdit találni két 10 hónapos golden retriever husky keverék kan kutyánknak. Nagyon szeretjük őket és a legjobbat szeretnénk nekik, ezért hosszú mérlegelés után arra jutottunk, hogy az a felelősségteljes, jó döntés, ha új gazdát(családot) keresünk nekik.

Sajnos a munkánk miatt napi 9-10 órát távol vagyunk, és idővel kiderült, hogy az sem elég, hogy ketten vannak, rosszul viselik az egyedüllétet. Sokkal több törődésre és emberi közelségre van szükségük, mint amennyit meg tudunk adni nekik.

Ivartalanítva, oltva, chippeltetve, féregtelenítve vannak. Kedves, játékos, szeretetéhes kutyák. Nagyon szeretnek játszani, labdázni, futkározni, barátságosak más kutyákkal is és szeretik a gyerekeket. Mi kint tartjuk őket, de nagyon szeretnének a lakásban is lenni. Nem házőrzők, de nagyon jól jeleznek és figyelnek. A pórázon való sétát még tanulniuk kell, mert húznak, de behívhatók és jól motiválhatóak, igénylik a tanulást.

Nem kell feltétlenül ugyanahhoz a gazdához kerülniük, külön is befogadhatóak. Olyan helyre szeretnénk adni őket, ahol szeretik, lehetőség szerint nincsenek napközben egyedül, vagy nem 9 órát és ahol olyan életterük lesz, ahol jól érzik magukat. Sajnos a husky ösztönük miatt nagyon masszív és magas kerítést ígényelnek, mert ha magukra hagyjuk őket, keresik a kiutat és szökni próbálnak.

Kérem, hogy csak olyan gazdik jelentkezzenek, akik a fentieket figyelembe véve meg tudják adni nekik amire szükségük van és felelősségteljes, biztos döntést tudnak hozni.

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK