Feltöltök egy hirdetést
Minden rendben lesz, mi veletek vagyunk!

Visszavonásig 0 Ft feltöltési díj

az akciós kategóriákban

Soha nem volt ennyire bizonytalan a holnap, a holnapután vagy akár a jövő hónap, de ha több lábon állunk, könnyebb lesz az újrakezdés! Sok éve vagyunk jelen a piacon és ezt főként nektek köszönhetjük, ebből szeretnénk egy kicsit visszaadni ebben a nehéz időszakban legjobb tudásunk és lehetőségeink szerint, ezért visszavonásig az alábbi kategóriákban eltöröltük a feltöltési díjat:

Egészség-szépségápolás
(vitaminok, tisztálkodási és higiéniai cikkek, szájmaszk, stb.)
Élelmiszer-háztartás-vegyiáru
(élelmiszerek, takarító eszközök, tisztítószerek, bébiételek, stb.)
Állateledel-állattartás
(állateledel, ápolás, játékok, vitamin készítmények)
Babaápolás-babaegészség Pelenkázás Nem véletlen, hogy a mindennapokhoz szükséges termékkategóriák kerültek az akcióba. Célunk, hogy a szórakozáshoz, tanuláshoz és a hobbikhoz jelenleg is elérhető több ezer hirdetés mellett az alapvető szükségleteket kielégítő termékek számát is növeljük a Vaterán, ezzel hosszútávon segítve a közösségünk egészségét.

Néhány tanács feltöltés / vásárlás előtt:

 • Ellenőrizd a meghirdetni kívánt terméket, hogy megfelel-e a Vatera szabályzatának, különös tekintettel arra, hogy tartózkodj a vírus elleni védekezéshez kapcsolódó túlárazott vagy esetleg megtévesztő ajánlat meghirdetésétől.
 • Figyeld a híreket, mérd fel a lehetőségeidet és az alapján vállald be a csomagfeladási időt.
 • Több termékes vásárláshoz állíts be szállítási kedvezményt!
 • Személyes átvétel helyett válaszd a kedvezményes árú, érintkezésmentes csomagautomatás csomagküldést.
 • Figyeld az értesítőket vagy állíts be azonnali értesítőt, hogy minél hamarabb tudj válaszolni az esetleges kérdésekre!
 • LÉGY TÜRELMES! Az új helyzetben szinte biztos, hogy lassabban fognak menni a dolgok, ahogy eddig megszoktad, de maradj nyugodt és pozitív!

Friss feltöltések!

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes időszak részleteiről:

 • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség 2020. március 24. 00:00:00-tól visszavonásig tart, és a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) Egészség-szépségápolás, Élelmiszer-háztartás-vegyiáru, Állateledel-állatartás, Babaápolás-babaegészség, Pelenkázás (továbbiakban akciós kategóriákban) kategóriáit érinti.
 • A visszavonásról a Vatera rövid közlemény, illetve felhívás formájában tájékoztatja a felhasználókat, például a Vatera weboldalán, a Vatera Facebook oldalán, illetve a Vatera blogon.
 • A kedvezmény az adott időszakban a Vaterára/TeszVeszre az akciós kategóriákban feltöltött (elindított vagy újraindított) termékekre vonatkozik.
 • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
 • A fenti időszakban az akciós kategóriákba feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
 • Az akciós időszak lezárulta után a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
 • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
 • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes időszak bármikor történő felfüggesztésére,leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.