Vaterázd be magad az új évre!

Január 19-20.
0 Ft feltöltési díj

minden újonnan listázott termékre!
Ugye te is megfogadtad, hogy 2019-ben jobban odafigyelsz a pénztárcádra? Tartsd be az ígéreted, gyere vaterázni és csinálj pénzt a felesleges cuccaidból! Egész hétvégén minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel a Vaterára és a TeszVeszre is!
Hirdesd meg termékeidet ingyen »
Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hétvége részleteiről:
  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2019. január 19. 00:00:00 és 2019. január 20. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (www.vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalakat érinti.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vaterára/TeszVeszre újonnan feltöltött (és ez időszakban elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2019. január 21. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és a Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.