Jogsértő tartalom bejelentése a vatera.hu részére

Amennyiben Ön a jogtulajdonos vagy meghatalmazottja, az alábbi űrlapon tud bejelentést tenni felénk, és kérni a jogot sértő tartalom eltávolítását az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13. §-a alapján.

Az eltávolítani kért terméklap(ok) megjelölése és indoklása

0

Ha több terméklap eltávolítását kéri, kérjük, töltsön ki egy új értesítést. A Vatera csak éles terméklapot töröl!

Az eltávolítani kért terméklap(ok) megjelölése és indoklása

Megfelelően kitöltött értesítésének kézhezvételétől számítva, a Vatera a fent megjelölt terméklapot munkaidőben 12 órán belül eltávolítja. Hiányosan kitöltött, vagy nem megfelelően alátámasztott értesítése alapján a Vatera az eltávolítást nem teljesíti. Az eltávolításról a Vatera, törvényi kötelezettsége alapján az eladót 3 napon belül értesíti; ha az eladó az eltávolítást miatt 8 napon belül a törvény alapján kifogással él, a terméklapot a Vatera ismét elérhetővé teszi és erről Önt értesíti. Kérjük szíves tudomásul vételét, hogy a Vatera a terméklap eltávolításával kapcsolatban további értesítést nem jogosult tenni. Jelen értesítését postai úton, aláírva fogadjuk a 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. X. ép. címen. Küldheti faxon is a +361-336-0345 számra. A terméklap eltávolításával kapcsolatosan mindennemű felelősség Önt terheli!
Értesítését köszönjük!

Az értesítés elektronikusan, automatikusan továbbításra kerül a vatera.hu részére. Ha Ön az írásbeli értesítést 30 napig nem küldi, a jelen online értesítésben foglalt adatok törlésre kerülnek!