Ingatlan/Házak normal_seller 0

Kastély Dunakiliti

Látogatók: 2938
Telefonszámot lekérők: 4
1 / 0
ad
Ár
319 900 000 Ft
349 617 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2019.02.08. 11:58:25
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Győr-Moson-Sopron megye, Dunakiliti
Alapterület (nm)
915
Telekterület (nm)
95000
Szobák száma
14
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Eladó / Kiadó:
Altípus:
Erkély:
A festői szépségű és védett természeti adottságairól híres Szigetközben eladó ez az átgondolt tervezésű nagybirtok, kastély jellegű épülettel. Kiválóan alkalmas saját nagybirtoknak vagy kastélyszálló, exkluzív idősek otthona, szolgáltató tevékenység kialakítására. A három fővárost - Budapest, Bécs (Wien), Pozsony (Bratislava) - összekötő utak középpontjában található térség rendkívül fejlett, kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Emellett természetvédelmi terület, egyedülálló növény- és állatvilággal.

A nagybirtok összesen majd 9 hektár (~95.000 négyzetméter), közvetlenül a Mosoni-Duna partján fekszik . Frontrésze a stílusnak megfelelő épített kerítéssel, kovácsoltvassal szerelt. A terület nyugati oldalán 240 méter hosszú Mosoni-dunai partszakasz határolja a kiválóan hajózható. Itt külön engedélyezett és nyilvántartott hajókikötőt találunk, a parton villannyal és vezetékes vízzel. Az egész birtok öntöző-rendszerrel kiépített , a teljes terület szinte automatikusan öntözhető a fúrt kútból. A terület teljes közművel rendelkezik, akár más funkciók ellátására is elegendő kapacitással.

A birtok épületei:

A fő épület szintenként 305nm , jelenleg 60% kész, komplett tervdokumentációval , költségvetéssel a teljes befejezésre. 40cm-es porotherm téglából, sáv- és pontalapozással.

A pinceszint: teremgarázs, döngölt földes borospince, társalgó, tároló helyiségek, fitnessterem, szauna, mosókonyha, stb.

Földszint: átrium-hall (92nm) , étkező (49nm), konyha, reggeliző, 4 szoba, cselédszoba, 3 fürdő, 4 wc, terasz (75nm), autó áthajtó, stb.

Emelet: 2 db, egyenként 140 nm-es külön bejáratú lakás, 3-3 hálószobával, külön konyhával, nappalival, 20-20 nm erkéllyel, kilátással az egész birtokra.

2. emelet: előkészítve 2 db, külön bejáratú, egyenként 140nm-es lakásnak, 3-3 hálóval, variálható belső térrel.

A gondnoki ház közvetlenül a főépület mellett található, összesen 240nm, 3 lakás van benne kialakítva. Az épület 10 éve épült, jelenleg is használatban. Gázfűtés, cserépkályha, hűtőkamra, stb.

A 12 box-os lóistálló kifutóval, takarmány szárítóval, tárolóval felszerelt, a legjobb körülményeket biztosítva még a kedvenc állatoknak is.

A feltüntetett irányár (319.9 millió forint) az euró árfolyamától függően változhat. Euróban meghatározott irányár: 1.000.000.-  euró .

Az ingatlanon lehetőség van létrehozni:

szállodát (kézenfekvő egy exkluzív kastélyszálló , egészség-központtal, agroturizmussal),

idősek otthonát sorházi apartmanokkal, extra szolgáltatásokkal,

luxus privát lakóparkot nívós házakkal, lakásokkal,

Itt csak a fantázia szükséges, a lehetőség adott! 

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK