Regisztráció időpontja: 2019.03.12.
Értékelés eladóként: 98.4% Értékelés vevőként: -
Süssön kürtöskalácsot!
Anyaga: hőálló festékkel ellátott vas, fa, fém
Tartozékok: 2 kürtöskalácssütő fa, 1 darab faszenes kalácssütő
Amennyiben plusz kürtőskalácssütő fát az alábbi cikkszámra keresve találhatja meg: HUNN113345 , Ez a kalácssütő fa megfelelő méretű a sütőhöz!
Méretek:
Az állvány mérete: 35 x 29 x 30 cm
A faszén (belső) tárhely: 31 x 10 x 22
A rúd mérete: 63 cm hosszú
Legnagyobb átmérője a kürtöskalács sütőnek: 5,5 cm
Súlya: 5,35 kg / szett
Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel mossa el. Ne áztassa!
Süssön kürtöskalácsot!
Hozzávalók: 500 g liszt, 50 g cukor, 1 tojássárgája, 20 g élesztő, 50 g olvasztott vaj, tej, pici só.
Az elkészítés módja: Kevés langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd hozzá adjuk a cukrot, tojássárgát és a lisztet a csipet sóval és az olvasztott vajjal. Puha tésztát készítünk belőle, amit duplájára kelesztünk.
Ezután vékonyra nyújtjuk és ujjnyi széles csíkokra vágjuk. A sütőfát megolajazzuk kicsit, majd rácsavarjuk a tésztát, úgy hogy az illesztéseknél kicsit fedje egymást.
A rudakat behelyezzük az állványra a forró faszénen pirosra sütjük a tésztát. A sütőfáról lehúzva a kalácsot még melegen diós / fahéjas cukorba vagy kókuszreszelékbe forgatjuk.
Egyszerre két kürtős fér az állványra, amíg azok sülnek.
Jó étvágyat kívánunk!
Süssön kürtöskalácsot!
Anyaga: hőálló festékkel ellátott vas, fa, fém
Tartozékok: 2 kürtöskalácssütő fa, 1 darab faszenes kalácssütő
Amennyiben plusz kürtőskalácssütő fát az alábbi cikkszámra keresve találhatja meg: HUNN113345 , Ez a kalácssütő fa megfelelő méretű a sütőhöz!
Méretek:
Az állvány mérete: 35 x 29 x 30 cm
A faszén (belső) tárhely: 31 x 10 x 22
A rúd mérete: 63 cm hosszú
Legnagyobb átmérője a kürtöskalács sütőnek: 5,5 cm
Súlya: 5,35 kg / szett
Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel mossa el. Ne áztassa!
Süssön kürtöskalácsot!
Hozzávalók: 500 g liszt, 50 g cukor, 1 tojássárgája, 20 g élesztő, 50 g olvasztott vaj, tej, pici só.
Az elkészítés módja: Kevés langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd hozzá adjuk a cukrot, tojássárgát és a lisztet a csipet sóval és az olvasztott vajjal. Puha tésztát készítünk belőle, amit duplájára kelesztünk.
Ezután vékonyra nyújtjuk és ujjnyi széles csíkokra vágjuk. A sütőfát megolajazzuk kicsit, majd rácsavarjuk a tésztát, úgy hogy az illesztéseknél kicsit fedje egymást.
A rudakat behelyezzük az állványra a forró faszénen pirosra sütjük a tésztát. A sütőfáról lehúzva a kalácsot még melegen diós / fahéjas cukorba vagy kókuszreszelékbe forgatjuk.
Egyszerre két kürtős fér az állványra, amíg azok sülnek.
Jó étvágyat kívánunk!