Nyerjen Toshiba laptopot! Vásároljon a megújult szmámítástechnika kategóriából és nyerjen Toshiba laptopot! vatera.hu tekintse meg ajánlatainkat

Iskolába Tanuláshoz

Szórakozáshoz és utazáshoz

Irodába, munkához

Gamereknek

Alkatrészek, tartozékok

Netbookok
Netbookok »
iPad
iPad »
Asus laptopok
Asus laptopok »
Videokártya
Videokártya »
Processzor
Processzor »
Komplett asztali gép
Komplett asztali gép »
Tablet PC
Tablet PC »
Dell laptopok
Dell laptopok »
Hangkártya
Hangkártya »
Külső merevlemez
Külső merevlemez »
MacBook laptopok
MacBook laptopok »
E-book olvasó
E-book olvasó »
iMac, Mac mini
iMac, Mac mini »
Memória
Memória »
Hálózati eszköz
Hálózati eszköz »
Laptop táska<br/>(hátizsák)
Laptop táska
(hátizsák) »
PDA, PNA
PDA, PNA »
Laptop táskák<br/>(tokok)
Laptop táskák
(tokok) »
Játékvezérlők
Játékvezérlők »
Alaplap
Alaplap »
CD, DVD, Pendrive
CD, DVD, Pendrive »
Fejhallgató, mikrofon
Fejhallgató, mikrofon »
Nyomtató, szkenner
Nyomtató, szkenner »
PC-s játékok
PC-s játékok »
Hűtő
Hűtő »
 
A Big2 Platform Kft. (1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. X. ép.; cégjegyzékszáma: 01-09-418521, bejegyezte a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság) (a továbbiakban: "Vatera" vagy "SZERVEZŐ") a www.vatera.hu szolgáltatásának, ezen belül a egy kiemelt kategória népszerűsítése valamint regisztrált felhasználói aktivitásának előmozdítása érdekében JÁTÉKOT (a továbbiakban: "Játék") szervez érvényes regisztrációval rendelkező felhasználói számára.
 • A Játék 2011. szeptember 5-től 2011. szeptember 26-ig tart (a továbbiakban: "Játékidő").
 • A Játékban való részvétel ingyenes. A Játékban a Vatera nyilvántartása szerint, a regisztrációra érvényes Általános Felhasználási Feltételek (a továbbiakban: ÁFF) és az ahhoz kapcsolódó mindenkori feltételek szerint érvényes regisztrációval rendelkező felhasználó (a továbbiakban: "felhasználó") vehet részt, aki a Játékidő alatt, a SZERVEZŐ által üzemeltetett www.vatera.hu oldalon számítástechnika kategóriában, értékhatár nélkül vásárlást valósít meg. A felhasználó minden egyes vásárlásával nyerési esélyt kap; a SZERVEZŐ a sorsolást a Játékidő lejártát követően bonyolítja le. A felhasználó akkor is részt vehet a Játékban, ha a Játékidő alatt teszi meg az előbbiek szerint érvényes regisztrációját.
 • A felhasználó a Játékban való részvétellel elfogadja, hogy a Játék során a vásárlásával és a felhasználó által megadott adatokkal kapcsolatban kizárólag a SZERVEZŐ, vagy partnerei által használt számítógépes rendszer nyilvántartása az irányadó. A sorsolást a SZERVEZŐ zárt informatikai rendszerének segítségével bonyolítja le, véletlen generálásával; a zárt informatikai rendszer védett a külső beavatkozástól.
 • A nyereménytárgyak listáját és a nyereménytárgyakra jogosult nyertesek felhasználónevét a SZERVEZŐ honlapján, hivatalos blogján, a blog.vatera.hu oldalon hirdeti ki, illetve közzéteheti saját közösségi csatornáin, többek között, facebook oldalán.
 • A nyertes felhasználó (a továbbiakban: "Nyertes") a Játékban való részvételével elfogadja, hogy azonosítása a Vatera által tárolt regisztrációs adatok alapján mehet végbe. A felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy regisztrációkor megadott személyes adatai közül a felhasználónév, név, lakcím, telefonszám, e-mail átadásra kerüljenek a nyereménytárgyat biztosító vállalkozás részére, a nyertes személyének megállapítása és kiszállítás céljából. A nyereménytárgy akkor kerülhet átadásra, ha a Nyertes regisztrációs adatai valós elérhetőségeket, a Nyertes valódi adatait takarják és a megfelelősséget a SZERVEZŐ ellenőrizte. Eltérés esetén, vagy, ha Nyertes az azonosítás során a SZERVEZŐ megállapítása szerint nem működik közre, az azonosítást a SZERVEZŐ sikertelennek minősítheti és fenntartja jogát Pótnyertes megállapítására. A Játék során a SZERVEZŐ által tapasztalt felhasználói visszaélés esetén a SZERVEZŐ fenntartja jogát az nyereménytárgy átadásának megtagadására és, esetlegesen, Pótnyertes megállapítására.
 • A SZERVEZŐ adatkezelési feltételeire egyebekben a regisztrációra érvényes, a Vatera által megállapított és a regisztráció során a felhasználó által elfogadott adatkezelési feltételek irányadóak.
 • Amennyiben a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően a Nyertes személyazonosítása, vagy kiértesítése, azonosítása sikertelen, vagy az nyereménytárgyat a Nyertes nem veszi át, vagy annak átvételét visszautasítja, úgy a SZERVEZŐ Pótnyertest jelöl ki, aki a soron következő, jelen szabályzatnak megfelelő vásárlást megvalósító felhasználó lehet. Amennyiben a Pótnyertes sem tekinthető Nyertesnek, úgy a Pótnyertes kisorsolása addig folytatható, míg egy Pótnyertes nem kerül személyazonosításra, vagy az nyereménytárgyat át nem veszi.
 • A Nyertest a SZERVEZŐ e-mailben, a regisztrációkor megadott e-mailcímén értesíti; és tájékoztatja az nyereménytárgy átvételének menetéről. A SZERVEZŐ fenntartja a jogot, hogy a saját, illetve az általa e célból megbízott harmadik személy a Nyertesről, illetve az nyereménytárgy átadásáról fénykép-, hang - illetve videó felvételt készítsen, és azokat nyilvánosságra hozza. Felhasználó elismeri, hogy e nyilvánosságra hozatal részéről nem keletkeztet olyan igényt, amely a SZERVEZŐT, vagy az általa megbízott harmadik személyt ellenszolgáltatásra kötelezné.
 • A Játéknak nem célja, hogy kiskorú, vagy cselekvőképtelen, illetve korlátozottan cselekvőképes személyek vegyenek benne részt, a felhasználó azonban elismeri, hogy a SZERVEZŐ ezt ellenőrizni nem képes. Amennyiben a Nyertes kiskorú, vagy cselekvőképtelen, illetve korlátozottan cselekvőképes személy, úgy az nyereménytárgy átvételekor képviselőjének kell az azonosításban közreműködnie, a fentieknek megfelelően.
 • A nyereménytárgyakkal kapcsolatos valamennyi járulékos adó- és egyéb közterhet, szállítási költséget a SZERVEZŐ viseli.
 • A Játékkal, nyereménytárgyakkal kapcsolatban az írott és elektronikus sajtóban vagy egyéb helyen megjelent bármely hirdetés kizárólag illusztráció, az - a jelen s zabályzatban meghatározott kereteken belül - a hirdetésekben megjelenítettektől eltérhet.
 • A nyereménytárgy pénzre át nem váltható, átvételét megelőzően másra át nem ruházható.
 • A nyereménytárgy átvétele személyesen vagy legalább teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazás alapján lehetséges, a jelen szabályzatban foglaltak szerinti azonosítást követően. A határidő elmulasztása jogvesztő.
 • A Játék ingyenességére tekintettel a SZERVEZŐ nem felel a felhasználó vagy bármely harmadik személy által elszenvedett azon károk tekintetében, amelyek abból erednek, hogy a felhasználó nem, vagy nem a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően tud ajánlatot adni / vásárlást megvalósítani. A SZERVEZŐ a nyereménytárgyak tekintetében garanciát nem vállal, a Nyertes ilyen igényét, a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően az nyereménytárgy gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti. A nyereménytárgyak felhasználásával kapcsolatosan a nyereménytárgyat biztosító vállalkozás egyéb feltételeket támaszthat (pl. beváltás/levásárlás határideje).
 • A SZERVEZŐ továbbá fenntartja annak jogát, hogy a Játékot a felhasználó egyedi értesítése nélkül bármikor felfüggessze, beszüntesse, a jelen részvételi feltételeket módosítsa. A felhasználó elismeri, hogy a SZERVEZŐ nem felel a felhasználó vagy bármely harmadik személy által esetlegesen elszenvedett, a Játékban való részvétel során, vagy a Játékkal kapcsolatosan esetlegesen felmerült költségek és károk tekintetében.
 • A Játékban nem vehetnek részt az alábbi személyek: (a) a SZERVEZŐ vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.); (b) a Játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.).
 • A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen részvételi feltételek szerint történik. Amennyiben a jelen részvételi feltételek valamely kérdést nem szabályozna, úgy a hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell megfelelően alkalmazni. Ha a felhasználó a jelen részvételi feltételeket - annak bármely rendelkezése tekintetében - nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerül.
 • A Játékban való részvétel önkéntes. A felhasználó a Játékban való részvételével elismeri teljes körűen megismerte a jelen szabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.
Budapest, 2011. szeptember 5.
allegroup.hu Kft. ©
Toshiba Satellite Pro C650-140 notebook
Toshiba Satellite Pro C650-140 notebook
Processzor: Intel Core 2 Duo T6570 (2.1 GHz , 2 MB cache , 800 MHz FSB)
Chipkészlet: Intel(R) GS45 + ICH9M
Kijelző: (1366x768 pixel) 15,6"
Memória: 2048 MB DDR III 1066 MHz
Merevlemez: 320 GB 5400 rpm SATA
Optikai meghajtó: DVD+-RW DL
Hangkártya: HD Audio
Videokártya: Intel(R) GMA X4500M
Webkamera
Wi-Fi: 802.11 n, 802.11 b, 802.11 g
Csatlakozó: D-Sub, USB, 3,5 Jack
Memóriakártya olvasó: MMC, SD, SDHC
Lan: 10/100 Mb/s
USB: 2 db
USB 3.0: 0 db
Méret: 380 x 250 x 28 mm
Súly: 2,4 kg
Tartozék: Hálózati töltő
Meddig tart a játék?
A játék 2011. Szeptember 06. - 2011. Szeptember 26. között kerül megrendezésre.

Mi az ajándék?
A játék során 1 db Toshiba Pro C65140 notebookot sorsolunk ki.

Hogyan nyerhetek ajándékot?
Mindenki részt vesz a játékban és ezzel a sorsolásban is, aki a promóció ideje alatt a számítástechnika kategóriában vásárol.

Mikor sorsolnak?
A sorsolásra a játék után kerül sor, 2011. Szeptember 29-én. A nyertest e-mailben értesítjük.

Hogyan jutok hozzá a nyereményemhez?
A notebookot az adatok egyeztetését követően a Vatera futára szállítja ki a nyertesnek, a Vatera költségén.
Vásároljon a megújult számítástechnika kategóriából és nyerjen egy Toshiba laptopot!

Kezdődik a suli és még nincs a srácoknak számítógépe, vagy az otthoni irodából hiányzik egy profi lézer nyomtató? Nézzen körül a Vatera megújult számítástechnika kategóriájában, mely nem csupán szebb, de a keresés is egyszerűbb. Kattintson, mert ha most vásárol, Toshiba laptopot is nyerhet.

A vásárlás online egyszerűbb, ne kelljen ki a fotelből, csak kattintson és biztosan megtalálja a olcsó Acer notebookot, vagy Dell laptopot! Keressen akár új , vagy használt termékek az árak meggyőzőek, az összehasonlítás is felesleges.

Az irodából nem hiányozhat a hagyományos tintasugaras, vagy fotónyomtató, melyet nálunk széles választékban talál. Márkákból sincs hiány, keressen az igényeinek megfelelőt, akár az Epson, akár a Canon elkötelezett híve. Böngésszen a Samsung LCD és a Asus TFT monitor között. Amennyiben Ön különleges felhasználói élmény szerelmese, akkor Apple iMac, vagy a McBook Pro ára fogja lenyűgözni. Ha elfoglaltsága miatt kevés időt tölt az irodában, akkor egy PDA vagy Tablet PC is segítségére lehet, így bárhol elolvashatja az e-mailjeit és intézheti céges ügyeit.

Egyetemre, tanuláshoz a netbookokat ajánljuk figyelmébe, ha olyan számítógépet keres, mely olcsó és könnyen hordozható. Ezek a kis gépek mindent tudnak, ahhoz, hogy játék legyen a tanulás. Vásároljon hozzá megfelelő kiegészítőt a laptop táska és tok kínálatból. Kiegészítők között a Logitech és Genius webkamerák, illetve gyártók szerint rendezett töltők és adapterek várják Önt.

Félkész PC, ne bízza másra, válassza meg Ön, hogy milyen processzor kerül az asztali számítógépbe, segítünk választani az Intel és AMD között.

Szórakozásként, ha hívja a PC játék ne mondjon nemet, inkább ugorjon fejest a ATI és NVidia videokártya, majd a memória választékba, hogy a "vas" is állja a sarat!

Miért menne boltba, ha megvásárolhatja olcsóbban online?
A PC, a laptop és asztali számítógép választék verhetetlen a Vaterán!