Gyakran Ismételt Kérdések:

A nyereményjáték szabályzatát itt találod.

Meddig lehet nevezni a játékra?

2017. október 1. 0:00-tól 2017. november 20. 23:59-ig, a határidő a nevezések beérkezésének időpontjára vonatkozik.

Hogyan lehet részt venni a játékban?

Keress a vatera.hu oldalon különleges termékeket, vicces termékleírásokat, vagy töltsd fel a saját hirdetésedet, és nevezd a játékba. A hirdetést az adott termékoldalon a „Termék nevezése” gombra kattintva nevezheted be a játékba, vagy a vatera.hu/legendak oldalon is beküldheted az adott hirdetés linkjét vagy termékkódját.

Milyen hirdetésekkel lehet indulni a pályázaton?

A játékban csak vaterás linkeket fogadunk el. Beküldhetitek a saját termékeitek linkjét is, vagy más felhasználó által feltöltött hirdetés linkjét is. A játékba beküldött hirdetéseket megjelenítés előtt ellenőrizzük, egyedi elbírálás alapján kerülnek ki az oldalra, így nem kerülnek ki azonnal az oldalra. Elsősorban olyan vaterás termékek/hirdetések linkjét várjuk, amelyeknél vagy az eladó tárgy különleges, egyedi valamilyen okból, vagy a hirdetés szövege, esetleg a beérkezett kommentek szórakoztatóak. Ha nem kerül ki az általatok beküldött hirdetés, mert a mi szubjektív véleményünk alapján nem elég egyedi, kérjük, ne sértődjetek meg rajta 

Milyen hirdetéseket nem fogadunk el?

Kérjük, ne küldjetek be szokványos, hétköznapi termékeket, pl. vicces feliratú szakácskötényt, stb, ilyen típusú termékeket csak abban az esetben fogadunk el, ha a hirdetés szövege vagy a beérkezett kommentek nem szokványosak / szórakoztatóak. Ne küldjetek be 18+ kategóriájú hirdetéseket, illetve olyan hirdetéseket se, amelyek képi vagy szöveges tartalma sértő lehet etnikai származás, vallás, fogyatékosság, nem, kor, szexualitás orientáció vagy politikai preferencia okán bárkire nézve, ezeket nem fogadjuk el.

Mikor jelenik meg a beküldött hirdetés a játék oldalán?

Mivel nekünk is idő kell, míg lecsekkoljuk a beküldött hirdetéseket, így egy kis ideig várnod kell, amíg megjelenik az oldalon.

Egy versenyző több hirdetéssel is nevezhet?

Igen, akár több hirdetéssel is részt vehetsz a játékban, de egy hirdetést csak egyszer enged feltölteni a rendszer. Ha valaki ugyanazon termékkódú hirdetést korábban már beküldte a játékba, akkor a további beküldéseket az adott termékhez már nem fogadjuk el.

A versenyben való részvételhez regisztrálnom kell a Vatera.hu oldalra is?

Igen, a játékban csak a Vaterán/Teszveszen regisztrált felhasználói fiókkal rendelkező felhasználók vehetnek részt. Amennyiben még nincs vaterás fiókod, itt tudsz regisztrálni.

Mit nyerhetek?

Zsűri díja - 2 fős repülős utazás a Port Aventura vidámparkba A beküldött hirdetések közül a Vatera zsűrije választja ki a legjobbat, amely bekerül a Vatera legendák közé, beküldője pedig egy 2 fős 2 éjszakás repülős utazást nyer Barcelonába és a világhírű Port Aventura vidámparkba. Sorsolás - 50 db limitált Vatera-legendák ajándékcsomag A beküldők között kisorsolunk 50 szerencsést, aki tulajdonosa lehet egy-egy limitált kiadású Vatera-legendák ajándékcsomagnak.

Mikor és hol lesz az eredményhirdetés?

A nyereményjáték oldalán, a Vatera Facebook oldalán (https://www.facebook.com/Vatera.hu) és a Vatera blog oldalán (http://blog.Vatera.hu) a játék lezárulta után közzétesszük a nyertesek nevét, legkésőbb 2017. november 25-ig.