Játék/Kisautók, járművek/Matchbox/Egyéb normal_seller 0
Matchbox Angol Csoport 6 db egyben 4
Matchbox Angol Csoport 6 db egyben 4

Matchbox Angol Csoport 6 db egyben 4

Látogatók: 691
Kosárba tették: 0
1 / 0
A termék elkelt licittel.
Sikeres licit: 2 900 Ft
Matchbox Angol Csoport 6 db egyben 4

Matchbox Angol Csoport 6 db egyben 4

Sadun81 (418) 99.53%
A megvásárolt termék:
Kapcsolatfelvétel az eladóval:
A tranzakció lebonyolítása:
Szállítás és csomagolás:

Regisztráció időpontja: 2013.02.28.

Értékelés eladóként: 99.48% Értékelés vevőként: 100%

bid
Mennyiség
1 db
Állapot
Használt
Az áru helye
Magyarország
Átvételi hely
Budapest XIII. kerület
Aukció befejezve
2019.11.17. 18:05:00 - Frissíts!
Aukció kezdete
2019.10.27. 20:00:00
Vevő
Orion7Mclain (448)
Garancia
Nincs
Számlaadás
Van
Szállítás és fizetés
Loading...
Termékkód:
2830215422

Megosztás

Autó állapota: játszott, kopott hiányos,ferde tengely

Doboz állapota: nincs

Gyártási hely: England

A leütött terméket az aukció lezárását követő 5 munkanapon belül kérem szépen rendezni! – ennek tudatában licitáljon! Ellenkező esetben a vásárló negatív értékelést kap, a termék egy későbbi időpontban újra meghirdetésre kerül!

Licittörlésre nincs lehetőség! Kérek mindenkit, hogy ennek tudatában licitáljon!

A postázás Foxpost csomagautomatába vagy Foxpost házhozszállítással történik. Ezek az alábbi díjakon érhetőek el. Ezen felül szükség esetén POSTÁN MARADÓ ajánlott levélként is küldöm a tételeket 2 kg-ig bezárólag a mindenkori postai díjszabás szerint. Egy autóra vonatkozóan 685 forint az alapdíj. Több autó esetén 1405 forint az ún. Postán maradó csomag.

A Foxpost automatába történő kézbesítés díja 699 forint, a hagyományos kisautókból akár 25-30 darab is küldhető ezen az áron, ennek díja maximum 999 forint lehet 25 kg-ig bezárólag. (természetesen a csomag méretétől függnek a fennti árak is, 12 cm-nél magasabb termék vagy egy autó nagysága is befolyásolhatja a gazdaságos csomagolást)

A Foxpost házhozszállítással történő kézbesítés esetén akár 1-30 darab kisautó is küldhető, ennek ára 1099 forint, nagyobb méretű tételeknél ez maximum 1799 forint.


Utalás esetén a könnyebb beazonosítás érdekében kérem, hogy a vaterás felhasználó nevet írják bele megjegyzésbe.
A kifizetett termékeket megpróbálom a lehető leghamarabb postázni, lehetőleg még másnap de ez maximum 4-5 nap.

Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban XIII. Kerületben, hétköznaponként 18:00 után, a Duna Plázához közeli Madarász Viktor utcában lehetséges! (a pontos címet a vásárlást követően adom meg) Kérném, hogy telefonos egyeztetés esetén 18:00 után keressenek!

Termékek összevárása: csak abban az esetben van rá lehetőség a kedvezőbb postázás érdekében, hogyha a fennt említett 5 munkanapon belül rendezi a vásárló a termék ellenértékét, a következő licit lejáratig természetesen szívesen őrzöm őket, akkor már egy postaköltséggel növelt összeggel fizetve az új tételekért.

Az eladott termékről nyugtát vagy számlát állítok ki, ezért is kérem, hogy a könyvelés megkönnyítése érdekében a fentebb említett fizetési határidőt betartani szíveskedjenek!

Sikeres licitálást kívánok!

Szállítás megnevezése és fizetési módja
Szállítás alapdíja
Személyes átvétel
0 Ft /db
Budapest XIII. kerület
Vatera Csomagpont - Foxpost előre utalással
699 Ft /db
Vatera Csomagpont - Foxpost házhozszállítás előre utalással
1 099 Ft /db
Az eladóhoz intézett kérdések
Tisztelt Sadun81! Gyermek otthoni nevelő tanárként írok Önnek. Az egyik hetedikes növendékem Talált rá az Ön Hirdetésére. Arra kért,hogy amennyiben lehetséges....vegyem fel Önnel a kapcsolatot,és kérdezzem meg hogy mi lenne az a minimális összeg,amiért esetleg egy kisautót megvásárolhatna Öntől. Két Porshe típusért van nagyon nagyon oda....a 908,és a 910 es modellekért. Ezt a két autót szeretné nagyon megszerezni....mert imádja ezeket a formákat. Ugyan havi zsebpénz keretük 1250.- Ft,de erre szívesen Költene a Zsebpénzéből. A képet megnyitva...szemfülesen Észre Vette,hogy Ön árul egy piros színű Porsche 910 típusú kisautót. Tisztelettel kérdeznénk tehát,hogy mennyi lenne ennek a 910 es modellnek az a minimális ára,amiért ezt Növendékem meg Tudná Öntől vásárolni....amennyiben Ön hajlandó Lenne egy darabként is Eladni Neki Mielőbbi Válaszát várva maradunk tisztelettel: Julius (nevelő tanár)
Tisztelt sendjulius! Köszönöm az érdeklődést. Mivel már van licit az aukción így sajnos én már nem tudok közbeszólni, illetve magát a csomagot sem bonthatom meg.
Tisztelt Sadun81! Gyermek otthoni nevelő tanárként írok Önnek. Az egyik hetedikes növendékem Talált rá az Ön Hirdetésére. Arra kért,hogy kérdezzem meg mi lenne az a minimális összeg,amiért egy kisautót megvásárolhatna Öntől.Születés napjára Szeretné... Két Porshe típusért van nagyon nagyon oda....a 908,és a 910 es modellekért. Ezt a két autót szeretné nagyon megszerezni....mert imádja ezeket a formákat. Ugyan havi zsebpénz kerete csupán 1250.- Ft,(ezért nincs Lehetősége megvásárolni mind a 6 darabot)....de erre szívesen Költene a Zsebpénzéből. Éles szemmel észre Vette,hogy egy Porsche 910 típusú modell ( a piros)...eladó a hat kisautó között. Tisztelettel kérdeznénk tehát,hogy mennyi lenne ennek a 910 es modellnek az a minimális ára,amiért ezt Növendékem meg Tudná Öntől vásárolni....amennyiben Ön hajlandó Lenne esetleg Növendékemnek külön egy darabként eladni. Válaszát várva maradunk tisztelettel: Julius (nevelő tanár)
Tisztelt sendjulius! Ahogy korábban már írtam az aukcióra licitálni lehet. A felsorolt típusokból jelenleg más modellem nincsen.