0 0
Kategóriák
Részletes keresés

Nagybakónak telek,családi ház,ingatlan eladó

Termékkód: 2749291055
Ár:
9 500 000 Ft
Telefonszám:
+36 30 Mutasd
Ingatlan helye:
Zala megye, Nagybakónak
Telekterület (nm):
6500
Hirdetésfeladás:
2019.04.01. 21:06:46
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: 99.29%
Értékeléseinek száma: 138
Esetleges építmény területe (nm): 2000 Eladó / Kiadó: Eladó
Beépíthető: igen Altípus: lakóövezeti
Bérleti jog eladó: nem Gáz: telken belül
Csatorna: telken belül Villany: van
Víz: van
Termékleírás
Eladó ház egy hatalmas játszótérrel, csúszdával hintával, kis homokozóval, amely mellett egy halastó van amit forrásvíz(nem vicc)táplál….és van benne Hal……
Mi csak nyári rezidenciának használtuk, de idő hiányában nem akarjuk hogy az idő tegye tönkre.
A épület külseje belül igényes belsőt takar(ezt szándékosan így akartuk).Volt itt tereprendezés,keritésbontás,füvesítés(mind fényképpel bizonyítva!!!)Havi szinten fünyírás, az egész területen, géppel kézzel(na nem sarlóval).eszóval gazdája van a teleknek!!Vadonatúj víz, és elektromos hálózat van kiépítve, Új vakolatok a szobákban, LED fényforrás mindenhol. Parketta kettő szobában, a kis étkezőben járólap amit érdemes újra rakni az új gazdájának ha akarja
a nyílászárók eredetiek, gondunk nem volt vele, tették a dolgukat. A szobaajtók  újrakenve.
Két szobában ha a gazdája szeretné van két hihetetlen jó hő leadású kályha és egy kis kandalló(itt ha bedurrantasz garantált a 28fok).Használtuk,Tudjuk,Nem a levegőbe beszélek. Kémények, teljesen kitisztítva,(fotókkal bizonyítva).(Olyan a huzata, mint mikor elmegy melletted a Metró).Tetőszerkezet megvizsgálva,lécek ahol kellett, cserélve lettek. Új vízelvezető csatorna kiépitése a tetőn végig.
Van saját szennyvíz akna is ami természetesen kiépített, profin kivitelezett rendszer.
Az ingatlan közepében helyezkedik egy egy Nyári konyha. Én aljzat kiegyenlítővel kiöntöttem, gondoltam ha időm lesz lejárólapozom…….hát ez is úgy járt mint a déli M0 kör gyűrű építésé…sehogy!!Szóval lehet járó lapozni. Mosogatóval, saját bojlerrel szerelve, a víz az természetesen bekötvE.a Konyha szomszédságában a zuhanyzó wc részleg, páraelszivóval,kis szekrénnyel, Ez úgy ahogy van telitalálat.
Konyha mellett található 3 db gazdasági épület. Az egyikben a szerszám és géppark volt .a Másik kettő bármire alkalmazható. Az utolsó épület végében található egy egyedileg épített autóbeálló, magyarul garázs..
A Garázzsal szemben egy Másik Gazdasági épület van, amit mi kialakítottunk olyannak hogy egy kiülős hátsó teraszt nyitottunk a játszótér és a Tó felé………….ha frissen levágom a füvet….a gyerekek elkezdenek játszani……..az élmény Pazar……
Ez az épület úgy lett kialakítva hogy egy beépített grillt terveztünk oda….de mint mondtam ……idő hiányában………..csak terv!!

A Tó 2017-ben teljes rekonstrukción(kotráson)esett át(fotókkal bizonyítva!!!)esett át.

A Telek végében pedig egy futballpálya nagyságú diós ültetvény található(szentiváni,milotai,tiszacsécsi)amit körbekerített kerítés véd.

Ezt saját célra terveztük, hosszú távra, de az idő mást akar kezdeni velünk!!

Ez egy nagyon jó lehetőség olyan családok részére, Ahol a nyáron ugye a kétgyermekes családokra is kiterjesztik a falusi csok 10 millió forintos kedvezményes kamattámogatású kölcsönét, a háromgyermekeseknél pedig a kölcsönfelvétel lehetőségét 15 millió forintig finanszírozza.

Nyílván mindenki a saját fantáziájára formálhatja ezt az ingatlant, amit mi, mint iránytű már elkezdtünk, hol családi segítséggel, hogy önerőből,….és akkor még tervben sem volt a CSOK,

Nézze meg, gondolkodjon rajta, és ha kérdése van, vagy bizonyíték kell a fent említett leírtakból írjon bátran!!
Az Árral vannak kérdései, tegye fel bátran, maximum kinevetem ha  vicces árat mond!!De ne habozzon. Tegye meg!!