Gyűjtemény/Ásványok, kőzetek, kagylók premium_seller 0
Nuummit selyemkő, marokkő (1482) a varázslók köve:)
Nuummit selyemkő, marokkő (1482) a varázslók köve:)

Nuummit selyemkő, marokkő (1482) a varázslók köve:)

Látogatók: 12
Kosárba tették: 0
1 / 0
A termék elkelt fix áron.
Fix ár: 1 200 Ft
Nuummit selyemkő, marokkő (1482) a varázslók köve:)

Nuummit selyemkő, marokkő (1482) a varázslók köve:)

zejopy (2517) 100%
A megvásárolt termék:
Kapcsolatfelvétel az eladóval:
A tranzakció lebonyolítása:
Szállítás és csomagolás:

Regisztráció időpontja: 2008.02.27.

Értékelés eladóként: 100% Értékelés vevőként: 100%

fix_price
Mennyiség
1 db
Állapot
Új
Az áru helye
Magyarország
Átvételi hely
Pécs
Aukció befejezve
2020.04.13. 13:36:47 - Frissíts!
Aukció kezdete
2020.04.07. 19:00:00
Vevő
petzsucs (624)
Garancia
Nincs
Számlaadás
Van
Szállítási költség
Van
Szállítás és fizetés
Loading...
Termékkód:
2900464046
Megosztás
Megmunkálás:
Típus:

Nuummit selyemkő, marokkő (1482) a varázslók köve:)

Nuummit selyemkő.

23 gramm

3,9 cm x 3,8 x 0,8 cm

Nuummit

Jellegzetességei: a nuummit a varázslók köve, nagy erővel véd a rosszindulat és a pszichikai manipuláció ellen. A Föld egyik legöregebb ásványaként kivételes energiai eszköz, ha energiáink már megfelelően megerősödtek ahhoz, hogy ekkora intenzitással bánjunk; különösen hatékony a pálcaformában, mivel így kivonhatjuk vele a negatív energiákat, a bevésődéseket és a gondolatimplantátumokat. A tugtupittal kombinált, ezüstbe foglalt nuummit különösen jó rituális munkához.

Spirituálisan: a nuummit segít a külső máz mögé látnunk, megmutatja a belső tájat, amin át kell haladnunk. Védelmező kő, megerősíti az aurapajzsot, hatékonyan véd a negatív energiák és a mágia ellen, emellett segít észrevétlenül és biztos léptekkel utaznunk, és ez a tökéletes kő az alsó világokban tett utazáshoz, hogy visszahozzunk egy elveszett lélek- vagy gyermekrészt. Megvéd a tekintetektől és őrzi az autónkat is. Ez az intenzív kő varázslatot rejt, de tisztelettel és jó szándékkal kell közelednünk felé, különben a szándékunk visszaüt ránk. Működésbe hozza az előzőélet- és a szómacsakrát, megnyitja és egyesíti a finomcsakrákat, és mély változást idéz elő a tudatosságban.

Karmikusan: a nuummit segít felismerni az előző életekben szerzett ismerősöket, rávilágít a hatalommal való visszaélésből származó adósságainkra, így emlékeztet, hogy ne ismételjük meg a mintát. A szómacsakrára helyezve kisepri a karmikus foszlányokat a fizikai és az érzelmi testekből. Erőteljes elektromágneses mezejével és azzal a képességével, hogy újraprogramozza a sejtmemóriát, a nuummit gyorsan helyreállítja a karmikus adósságaink vagy más okok miatt megfogyatkozott energiánkat, vagy erőnket, és feloldja a blokkokat, még ha azokat mi magunk idéztük is elő.

Pszichológiailag: feloldja a múltbéli manipulációból vagy ráolvasásokból eredő zűrzavart a jelen életünkben, elsimítja a mások nem megfelelő védelméből vagy útmutatási kísérletéből eredő gondokat, és megszünteti az efféle manipulációval szemben felépített védekező viselkedési mintákat. Miután elsimítja az ehhez hasonló élményeket, a nuummit összeköt valódi énünkkel. A lényegünkig hatol, átprogramozza a gondolkodásunkat, és arra sarkall, hogy vállaljunk felelősséget saját védelmünkért. A nuummit tiszteletre és becsületre tanít, megköveteli a mai életünkben érvényes kötelezettségek és ígéretek betartását, és elengedi azokat, amelyek érvényüket vesztették.

Fizikailag: ez a kő összhangba hozza a biomágneses köpenyt a fizikai testtel, eltávolít minden földönkívüli vagy mágikus eredetű, jelen vagy másik életünkből származó mentális bevésődést. A nuummit nagyon jól kombinálható novakulittal az átkok, az előző életekben kapott parancsok és bármely életünkből eredő mágikus hatások vagy rosszindulat ellen. A novakulit spirituális útmutatást nyújt, elvágja az ősi kötelékeket olyan mentorokkal, akiket már túlnőttünk, és más hasonló személyekkel. A kombináció hasznos az éteri tervrajzon végrehajtott beavatkozásnál is, elvág mindent, ami múltbéli sérülés, trauma vagy tettek miatt mára rendellenessé vált. Használjunk nuummitot a vágáshoz, valamint novakulitot, hogy tisztító és életteli energiát vonzzon hozzánk, meggyógyítva és lezárva a rendellenesség után maradt sebet. Ha tugtupittal egészítjük ki, az feltétel nélküli szeretet és megbocsátást hoz. Rituális munkához foglaljuk a nuummitot ezüstbe, és kombináljuk tugtupittal.

Gyógyhatása: jó hatással van az álmatlanságra, a stresszre, a degeneratív rendellenességekre, a szövetek regenerálódására, a Parkinson-kórra, a fejfájásra, az inzulin szabályozására, a szemekre, az agyra, a vesére és az idegekre. Erősíti a háromszoros melegítő meridiánt.

Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2.

Ritka, öreg kő, több, mint 3 milliárd éves. Grönlandon találták először, nevét a lelőhelyéről kapta.


Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.

Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm. 

*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.

A szállítás ingyenes, ha egyszerre legalább 20 000 Ft értékben vásárolsz az eladótól!
Szállítás megnevezése és fizetési módja
Szállítás alapdíja
Postakész boríték előre utalással
560 Ft /db
Személyes átvétel
0 Ft /db
Pécs
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Személyes átvételre Pécsen van lehetőség.
Az eladóhoz intézett kérdések Még nem érkezett kérdés. Kérdezni a vásárlás előtt a legjobb.