Ingatlan/Nyaralók normal_seller 0

Nyaralótelek Nyaralók Etyek

Látogatók: 53
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
1
ad
Ár
68 900 000 Ft
39 059 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2024.02.28. 05:40:00
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Fejér megye, Etyek
Alapterület (nm)
1764
Termékkód:
3255356177
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Eladó / Kiadó:
Erkély:
Altípus:
??SZERETNE ÖN BUDAPEST SZŐLŐSKERTJÉBEN AZ ETYEK- BUDAI BORVIDÉKEN ÉLNI KIKAPCSOLÓDNI KERTÉSZKEDNI BORÁSZKODNI?

AKKOR ITT AZ ALKALOM?

ELADÓVÁ VÁLT ETYEKEN AZ ÖREGHEGYEN A FUTBALLPÁLYA KÖZELÉBEN EGY 1764 NM-ES SZŐLŐSKERT, 66 NM-ES PRÉSHÁZZAL ÉS EGY 28 M HOSSZÚSÁGÚ BOROSPINCÉVEL.

Etyek Budapesttől nyugati irányban az M1 autópályán autózva Pest megye határán a fővárostól mindössze 26 km-re található!

Az általam kínált zártkerti ingatlan sok lehetőséget rejt magában. A területen termő gyümölcsfák és jól termő magas hozamú különböző fajtájú szőlő van telepítve. Egy méretes konyhakert is ki alakítható, ha az önellátással kacérkodik.

A présházként funkcionáló 6 m belmagasságú épület kőből épült stabil vastag falakkal, a felső részén egy szoba is ki van alakítva. A tetőrész akár be is építhető, komplett hétvégi, de akár állandó lakhatásra alkalmas lakrész is kialakítható, mivel zártkert, állandó lakóhely létesíthető. A terület méreténél fogva önálló családi ház is építhető még a telken. A víz és a villany be van vezetve, gáz a ház előtt van.

A település központja 8-9 perc sétával elérhető.
Kiváló busz közlekedés, 40-45 perces menetidővel 30 percenként induló járattal juthatunk Budapest Kelenföldi pályaudvarra, ahol a M4 metróval és számos Bkk. járattal a főváros bármely pontját könnyen elérhetjük.

Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik egy kiváló infrastruktúrával rendelkező Budapest közeli falucskában tervezik a jövőt.

Jöjjön el nézze meg szeressen bele és tegyen ajánlatot!
Az ingatlan kifizetést követően azonnal birtokba vehető!

EGY KIS KEDVCSINÁLÓ ISMERTETŐ ETYEKRŐL?

Évszázadok óta több mint 800 hektáron termelnek szőlőt, ennek eredményeként a falu néhány éve már a történelmi borvidék táborához tartozik. 1997-től Etyek-Budai borvidék néven szerepel.
Nemzetközi hírű bortermeléséről és az erre épülő turizmusáról ismert településén évente négy alkalommal rendezik meg a rengeteg látogatót vonzó, Etyeki Piknik elnevezésű gasztronómia fesztivált.
A fesztivál célja a település borosgazdáinak, pincészeteinek pálinkafőzők, valamint helyi kézműves családok, sajtműhelyek, sonkamesterek Stb. Ínycsiklandó gasztronómiai portékájának népszerűsítése.

Számos kedvelt kirándulóhely, kulturális programok, sok látnivaló közösségi élet, hagyományőrző egyesületek.

A faluban található Magyar-kút forrás táplálja a nagy népszerűségnek örvendő halban bővelkedő horgásztavat. 17 hektáron terül el, festői környezetben, sok helyen nádasokkal szegélyezve.
A HORGÁSZAT szerelmesei csónakból és partról is hódolhatnak szenvedélyüknek!!

Etyek Ófalu részében hagyományos építészeti elemeket őrző szépen felújított sváb házak, valamint a modern építési stílusban épült házak is megtalálhatóak.

A település nyugati határában épült meg 2007-ben Európában egyedülálló Korda Filmstúdió, ami számos világhírű film forgatásának adott helyszínt.

Rugalmasan megtekinthető, hétvégén is! Várom megtisztelő hívását!


Amennyiben ingatlant kell eladnia ahhoz, hogy ezt meg tudja vásárolni, abban is felajánlom közreműködésünket.
Személyes találkozó alkalmával minden ezzel kapcsolatban felmerülő kérdést átbeszélünk Önnel, az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a hitel lehetőségekről, jogi lehetőségekről ingyenesen és kötelezettség nélkül!

Ügyvédi háttérrel és ingyenes banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételt!

Hitelre van szüksége?
Kérjen teljesen díjmentesen személyre szabott és az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot! Egy telefonon történő beszélgetés is elégséges ahhoz, hogy nagy pontossággal megtudja mekkora hitelkeret áll az Ön rendelkezésére a mostani piaci helyzetben!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Továbbá tudomásul veszi, hogy az az ingatlan megtekintésekor a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant!

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK