Ingatlan/Nyaralók normal_seller 0

Nyaralótelek Nyaralók Kaposgyarmat zártkert 347/1

Látogatók: 724
Telefonszámot lekérők: 1
1 / 0
ad
Ez a hirdetés lejárt!
Ár
16 250 000 Ft
171 053 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2019.10.10. 07:07:22
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Gálosfa, zártkert 347/1
Alapterület (nm)
95
Telekterület (nm)
50000
Szobák száma
3
Állapot
újszerű

Ez a hirdetés lejárt!


Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Fűtés:
Eladó / Kiadó:
Kertkapcsolatos:
Erkély:
Altípus:
Kilátás:
Csodás birtok a Zselicben, páratlan panoráma és nyugalom, most akciós áron!

Négy évszakban használható!

Eladó Kaposvártól 15 Km-re, Kaposgyarmaton egy 2009-ben nagyméretű téglából újonnan épült kétszintes, igényes hétvégi ház, a hozzátartozó 5 hektár területtel. A részben fedett teraszról a hangulatos borozóba lépünk, melyből a földszinten a présház és egy vizes blokk nyílik. A présházból pár lépcsőn jutunk a föld alatti borospincébe, mely teljes egészében ki van téglázva. Az emeleti részre egy kényelmes lépcsőn jutunk, ahol két szoba, konyha fürdőszoba és egy fedett erkély található. A ház fűtéséről két cserépkályha és két elektromos radiátor gondoskodik. A ház vízellátását egy 5 m3-es földbe süllyesztett tartály biztosítja. A nyílászárók, a lépcső és az erkély korlát tölgyfából készültek. A ház a környék legmagasabb pontja, páratlan panorámát biztosít. Az épülethez részben újra telepített szőlő és gyümölcsfák tartoznak. Az épület csak földúton, terepjáróval közelíthető meg. Az ingatlan a művelési ágból ki lett vonva.
A teljes terület a csatolt térkép másolaton zölddel van bekerítve, a 347/1 hrsz. van kivonva művelés alól.
A nyugalom, a csend és a látvány hihetetlen!

Amennyiben az érdeklődőt további terület érdekelné, úgy a közvetlen szomszédságban van egy 8,3 hektáros birtok, mely legelőből, erdőből, újonnan épített 2 borospincéből, kültéri sütőegységből áll, 10,9 millió Forint eladási áron. Megtekinthető: http://www.kaposingatlan.hu/ingatlan-adatlap/kaposgyarmat-elado-mezogazdasagi-terulet-263014/ linken.

Értékegyeztetéssel budapesti lakásra cserélhető. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 221933

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK