Ingatlan/Nyaralók normal_seller 0

Nyaralótelek Nyaralók Mátraderecske Bükkszentdomokos

Látogatók: 1140
Telefonszámot lekérők: 3
1 / 0
ad
Ár
4 800 000 Ft
160 000 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2019.11.02. 14:23:42
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Heves megye, Mátraderecske
Alapterület (nm)
30
Telekterület (nm)
400
Szobák száma
1 + 2 fél
Állapot
közepes állapotú
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Szintek száma az épületben:
Eladó / Kiadó:
Emelet:
Kertkapcsolatos:
Komfort:
Erkély:
Altípus:
Kilátás:
Mátraderecske üdülő övezetében eladó egy 22 m2 alapterületű, két szintes nyaraló. A kis házikó teljes közművesítettséggel rendelkezik. Így az érintetlen természet közvetlen közelében teljes kényelemben töltheti szabadidejét. A kis utca végében folyik a Baláta-patak. A közelben számos turisztikai látványosság, fürdőhely, szórakozási lehetőség található. A világon egyedülálló mátraderecskei Mofetta-szárazfürdő, a gyógyvizek és a remek klíma alapján gyógyhellyé nyilvánított település a gyógyturizmus közkedvelt helye. A Mofetta mellet elindult nagyberuházások (szálloda, apartman ház) is mutatják a település iránti érdeklődést.
A nyaraló átlagos minőségű, de jelenlegi állapotában is alkalmas a kiadásra. 4-6 személy kényelmes elszállásolására van benne lehetőség. A padlástér további hálóhelyek elhelyezésére is alkalmassá tehető. A terasz korszerűsítésre, esztétikai megújuásra szorul.
A kert hátsó részén található kis házikó két részre osztott. Az egyik egy kis tárolóhelyiség. Itt kapott helyet a mosógép. A másik rész egy WC. A kert alkalmas sütögetésre, pihenésre.
Ha felkeltettem érdeklődését ,hívjon, akár hétvégén is!

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK