Termékkód: 2725021115
Ingatlan/Nyaralók normal_seller 0

Nyaralótelek Nyaralók Rezi

Látogatók: 709
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
ad
Ár
6 300 000 Ft
140 000 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2019.02.15. 07:27:42
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Zala megye, Rezi
Alapterület (nm)
45
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Eladó / Kiadó:
Erkély:
Altípus:
Csodálatos természeti környezettel és ritka jó elhelyezkedéssel büszkélkedhet ez a szép kis ház Reziben, nagyon közel Keszthelyhez és Hévízhez. Itt talán még a mesebeli Piroska is könnyedén elérte volna a célját, az út mentén nem farkasok leselkednek a járókelőkre, hanem ápolt pincék és nyaralók, farkast itt még a vadászok is csak állatkerben láttak, s ha prémes rabló jön ki a közeli erdőből, akkor az inkább egy vörös bundás róka koma, aki nem eszik hálóinges nagymamát, sokkal inkább kapirgálós tyúkokat, ha talál itt - ott egyet - egyet.

Persze a mesének valahogyan mindig vége és jönnek a hétköznapi tények, amelyek korántsem teszik szürkévé történetünket. A telek Rezi szépséges részén fekszik, ahol az elmúlt évtizedekben sok valamikori pincét alakítottak át nyaralóvá, sok már újonnan is annak épült, számtalan magyar és külföldi tulajdonossal. Ez a telek 2250 nm-es, ápolt gyepterülettel és gyömölcsfákkal, nagyon szép feljárattal a cc. 45 nm-es faházig. A házban van két szoba, egy nappali, egy kis konyha és egy fürdő. Beton alapokon áll és nyaralónak jelen állapotában is kiválóan használható. Van víz és áram valamint egy derítő és egy földbe épített borospince, amely ugyancsak kiválóan használható. Előtte pedig egy tároló és egy bográcsozó hely.

Az ingatlan kivett zártkert, tehát megvásárlása során nincs szükség a kifüggesztéses eljárásra, senkinek sincs elővásárlási joga. Tulajdonviszonyai rendezettek, tehermentes, azonnal átvehető. Érdemes megnézni, nagyon szép és nagyon jó helyen van. S mindez a Grimm testvérek hagyatékával szemben nem mese, hanem a szép és színes valóság.

+36 70 311 8138
+36 30 940 2273