Termékkód: 2820112904
Ingatlan/Nyaralók normal_seller 0

Nyaralótelek Nyaralók Siófok belváros

Látogatók: 224
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
ad
Ár
400 000 000 Ft
200 000 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2019.09.27. 11:37:06
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Somogy megye, Siófok
Alapterület (nm)
2000
Telekterület (nm)
4476
Szobák száma
32
Állapot
felújított
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Szintek száma az épületben:
Eladó / Kiadó:
Kertkapcsolatos:
Bútorozott:
Erkély:
Altípus:
Siófok ELEGÁNS VILLANEGYEDÉBEN található ingatlan egy 3 szintes, PATINÁS VILLÁBÓL, egy 9 lakásos panzióból áll, és egy 100 FŐS ÉTTEREMBŐL a hozzá tartozó konyhával, kiszolgáló helyiségekkel. Az ingatlan 4 000 m2-es területen fekszik, melyből az épületek 2 000 m2-t tesznek ki. A jelenleg 3 csillagos szállodaként működő villában és a hozzátartozó apartmanokban 75 ÁGY áll a vendégek rendelkezésére, mely pótágyazással akár 100-ra bővíthető. Az ősfáktól árnyékos udvaron a vendégek számára 40 AUTÓ PARKOLÁSÁRA van lehetőség. A strand és a városközpont pár lépésnyire elérhető.
A háromszintes villában a teljesen berendezett, modern és antik stílusú lakosztályok közül kedvére válogathatnak a vendégek. Mindegyikhez külön fürdőszoba lett kialakítva. A klímával felszerelt, radiátoros fűtéssel ellátott lakosztályok többsége nagy teraszra nyílik, mindegyik helyiség tágas, világos. A 9 APARTMANOS PANZIÓBAN 50 m2-es külön bejáratú, összkomfortos lakásokat találunk saját fürdőszobával, melyek közül van kétszintes és egyszintes is. Ezek gyakorlatilag akár külön lakásként értékesíthetők a későbbiekben. A panzió tetőtéri részében 5 szoba két fürdőszobával az olcsóbb szállást kereső vendégek számára lett kialakítva.
A vendég létszámhoz igazodva a 100 fős férőhelyű, igényesen kialakított, STÍLUSOSAN BERENDEZETT ÉTTEREM konferenciák, egyedi rendezvények, esküvők lebonyolítására egyaránt alkalmas. A zavartalan működéshez a korszerűen berendezett konyha a szükséges tároló helyiségekkel biztosítja a szükséges hátteret. Az étterem tetején elhelyezett, hatalmas NAPELEM RENDSZER segít az ingatlan áramellátásában. Az egész épületegyüttes FŰTHETŐ, ezért nem csak a nyári szezonban, hanem EGÉSZ ÉVBEN ÜZEMELHET. Az ingatlan kiválóan alkalmas szállodaként, egészségügyi intézményként, vagy idősek otthonaként egyaránt.