Termékkód: 2725021421
Ingatlan/Nyaralók normal_seller 0

Nyaralótelek Nyaralók Vindornyaszőlős

Látogatók: 689
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
ad
Ár
8 600 000 Ft
172 000 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2019.02.15. 07:27:42
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Zala megye, Vindornyaszőlős
Alapterület (nm)
50
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Eladó / Kiadó:
Erkély:
Altípus:
Ha a szemlélődő megáll ennek a háznak a bejáratánál, olyan érzése támad, mintha a néhai Grimm testvérek itt pihentek volna meg az útjukon, hogy megálmodják a mesét a Brémai Muzsikusokról, mert itt is minden olyan szép és olyan könnyed, mint a mondák szépséges világában. Ha lenne kerítése, akár a híres-hírhedt Mézeskalács Házikó is lehetne, de inkább egy kedves Tündérrel a lakban, mint a Vasorrú bábával, mert itt minden egy kicsit más és kicsit szebb és ha belélegeztük a tiszta levegőt, minden sokkal jobb is, mint a mesékben.

Vindornyaszőlős domboldalán épült ez a kőház, melynek szépségét és báját évtizedeken keresztül őrizte egy család, becsben tartva azt, amit az előző generációk továbbadtak. Szép a lakóhelyiség és a konyha, gondozott és rendezett az épületben a feldolgozó helyiség és a pince is. A ház mellett az elmúlt években felépült egy kis faház is (12nm), egy szobával az álmos álmodozóknak és zuhanyzóval. A főház nádteteje szép, gondozott, kiváló állapotú. Szépek és rendezettek a szőlősorok is, szép kilátás nyílik a zalai táj dombjaira, amelyek képesek magukba szívni a nap sugarait és ősi erőként visszaadni őket annak, aki végigpásztázza őket a tekintetével. Ha a Grimm testvérek valóban erre jártak volna, talán a mese is a Zalai Muzsikusokról szólna,hiszen történeteket szőni itt könnyen lehet, ha az ember lelke egybefonódik a tájjal.

S várni sem kell rá sokat, hiszen az ingatlan kivett zártkert, így nincs senkinek elővásárlási joga a mesékre és álmokra, a házban marad minden berendezési tárgy és eszköz, így az új tulajdonos azonnal szőheti tovább a történet fonalát. Ápolhatja a szőlőt, kostolhatja a bort, fürödhet a környék termálfürdőiben és a hamar elérhető Balaton vizében.

Szép ház egy szép helyen.Elmesélni nehezebb, mint látva megérteni.

+36 70 311 8138
+36 30 940 2273