Próbáld ki a megújult Vaterát!

Hirdess ingyen, vagy nyerd vissza vásárlásod árát!

Vásárolj a megújult Vaterán,

és most visszanyerheted vásárlásod árát!

Augusztus 12. és 18. között naponta 3 szerencsés vaterásnak visszafizetjük vásárlása teljes összegét! Vásárolj ezen a héten, és automatikusan részt veszel a sorsoláson!

A játékszabályzatot itt találod »

Eladóinknak is meglepetéssel készültünk:

Egész héten 0 Ft a feltöltési díj minden újonnan listázott termékre!

Ha a vásárlás mellett eladóként is kipróbálnád magad, itt az alkalom, hogy belevágj! Augusztus 18-ig ingyen indíthatsz új hirdetést az oldalon! Végezd el a biztonsági regisztrációt, és máris elkezdheted a termékeid feltöltését a megújult Vaterára.

Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési) díj mentes hét részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség 2019. augusztus 12. 00:00:00 és 2019. augusztus 18. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, a Vatera (www.vatera.hu oldalon.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vaterára újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A változás a www.teszvesz.hu (TeszVesz) szolgáltatásaira és díjaira nem terjed ki.
  • A TeszVeszre feltöltött termékek meghirdetésénél a fenti időszakban a Vatera oldalra való átlistázás díjmentesen vehető igénybe. A Vaterára feltöltött termékeknek a TeszVeszre történő átlistázási díja nem változik.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2019. augusztus 19. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • A termékfeltöltésre és a Vaterán történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.