0 0
Mert a vásárlás bizalomra épül. A Vaterán az
értékelések alapján tudhatod, hogy kitől vásárolsz,
sőt még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!
Kategóriák
Részletes keresés

OFFICE 2019 Professional Plus Pro | LICENC Kulcs | ESD | Word Excel | GARANCIA | SZÁMLA

Microsoft Program (Windows 10) Termékkulcs Licensz

Termékkód: 2694830213
Licitek: 0
Megfigyelők: 3
Látogatók: 631
FIX
ár
14 900 Ft × db
Vedd meg most egyszerűen, néhány kattintással, még regisztrálnod sem kell!
Áru mennyisége:
10 db
Az aukció kezdete:
2018.11.02. 22:01:50
Az aukció vége:
2018.11.23. 22:01:50 - Frissíts!
Állapot:
Új
Szállítási költség:
Nincs
Szállítás és fizetés:
Elsőbbségi levél előre utalással
Garancia:
1 hónap
Számlaadás:
Van
Az áru helye:
Békés megye, Békéscsaba
OFFICE 2019 Professional Plus Pro | LICENC Kulcs | ESD | Word Excel | GARANCIA | SZÁMLA Kép
Nagyításhoz vigye az egeret a kép fölé!
Eladó: tucsigold(359)
99.72%
A megvett termék
Kapcsolatfelvétel az eladóval
A tranzakció lebonyolítása
Szállítás és csomagolás
Értékelés eladóként: 99.72%
Értékelés vevőként: 100%
Regisztráció időpontja: 2017.03.21.
99.72%
Állapot: használt
Gyártó: Microsoft

Microsoft Office 2019 Professional Plus Termékkulcs | Licence
(Elektronikus Szoftver Kulcs, Retail Licenc, Végleges Aktiválás, Magyar)

Aktiválható online és telefonon a Microsoft aktiváló központban.
A hivatalos firissítéseket automatikusan megkapja a program (lifetime).

Office 2019 Pro Plus licence
+ ESD letöltő link kerül átadásra.
A program eredeti Retail verzióját biztonságos szerverről töltheti
le a vásárló az eredeti lemezkép fájl (img) formájában.
A letöltött és feltelepített programot a vásárolt licenc kulcsal tudja aktiválni.


Céges számla | Garancia | EULA | Jogi nyilatkozat | Támogatás


Teljes verzió | Magyar nyelv | 1db számítógépre aktiválható
Újrahasznosított örök licenc, transzfer jog nem garantált.

ESD szoftver
Electronic Software Delivery, azaz ESD jelentése:
Elektronikus Szoftver
Kézbesítés, azonnali hozzáférhetőség.

Átvétel
Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint
a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes
mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, használt licencek esetében is, csak az
átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető
termékkulcsok és termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.

Számla
A vásárló a számlát elektronikusan
kapja meg
PDF formátumban az email címére.

Azonnal vihető, nem kell rá várni
Kézbesítési idő 24 órán belül email-ben
és a letöltő linken.

Az Office 2019 Pro Plus programcsomagban található programok
Word | Excel | PowerPoint | OneNote | Outlook |
Publisher | Access | Skype for BusinessJogalap

Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett. Bontott számítógépről elválasztott, újrahasznosított szoftver.
(ECLI:EU:C:2012:407, EU 2001/29/EG, 28., 2009/24/EK)
Office 2019 Pro Plus
termékkulcs és letöltő link

  • Az Office 2019 Professional teljes verziója ESD kézbesítéssel tölthető le és telepíthető img fájl formájában.
  • Az letöltés és használat legális az EU törvények és jogszabályok teszik lehetővé (ESD).
  • Az itt megvásárolt aktiváló kulcs globálisan bármely nyelvű Office 2019 Professional Plus rendszerhez használható, így a Magyar verzióhoz is.
  • Office 2019 Professional Plus 32 vagy 64 bites verziójának aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít végleges aktiválással egy felhasználó részére.
  • Esetlegesen egy már korábban telepített szoftver esetén, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni, úgy a kapott letöltő linken lévő szoftver telepítésre lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert az elérhetővé tett link-ről. Az aktiváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen.
  • Apple MAC számítógépeken ez a termékkulcs nem használható!

ESD termék:
Elektronikus licenc, a termék, illetve ár nem tartalmaz fizikai CD/DVD lemez vagy pendrive adathordozót, COA matricát, így az nem kerül átadásra, vagy postázásra. Elektronikus licenc esetén a számla tartalmazza a kulcsot. Csak letölthető elektronikus formában kerül átadásra, a szoftver tartalmát a vásárlónak kell letöltenie a kapott linkről, amelyet a kapott digitális termékkulccsal tud aktiválni. (elektronikus szoftver kézbesítés)Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel lehetséges.
Fizetés | szállítás | átvétel | garancia


Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges.

Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a
pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. (Egyes esetekben előfordulhat 2 munkanap)

GARANCIA

30 nap, ami abban az esetben érvényesíthető amennyiben, valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot biztosítunk, amennyiben a problémát 30 napon belül jelzi a vásárló. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik csere, illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.

Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.

A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.

Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszavásárlás nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi a terméklapon leírtakat.Újrahasznosított szoftver: A „second hand” vagy „remarketing” (használt) szoftver licencek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, számítógép selejtezésekből származó, valamint elavult, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba. Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a használt licencek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Volume, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28.). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.

A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):

„A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4. cikk (2) bekezdése és az 5. cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A »jogszerű megszerző« fogalma”

A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:

1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23?i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.

2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog.A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a vásárlási ajánlat leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
Köszönjük az érdeklődést


Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj      
Elsőbbségi levél előre utalással Ingyenes      
Garancia: 1 hónap
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Fizetés banki előre utalással, banki befizetéssel, vagy PayPal útján és bankkártyával lehetséges. Átvétel, kézbesítés elektronikus úton. Szállítás: 0Ft. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. Fizikai kézbesítés nincs, csak e-mailben és letölthető formában, mivel egy ESD termék, nem fizikai adathordozó. Garancia: 30 nap

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)

Kérdező: pjuhasz1(0) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban

kérdés Tisztelt tucsigold! Van ebben VISIO is? Hogyan tudok fizetni? Teljesen legális licenc, ugye? - pjuhasz1 2018.11.07. 21:38:30
válasz Tisztelt pjuhasz1! A termékleírásban feltüntetett módokon lehet fizetni a termék leütése után. A Visio nem része az Office programcsomagnak semmilyen esetben, az egy különálló program. A legalitásról eléggé részletes tájékoztató található a termékleírásban. Üdv, - tucsigold 2018.11.07. 21:50:40
kérdés Tisztelt tucsigold! Bocs, csak egy ismerős ajánlotta magát, egy hónapja vett öntől Office 2016-ot és abban volt Visio. Olyan licenc nincsen esetleg? A most felrakott 2016-ban nincsen, ott rájötem, hogy másféle, de gondoltam hogy esetleg a 2019-nél csak lemaradt. Köszönöm! - pjuhasz1 2018.11.07. 21:55:38
válasz Tisztelt pjuhasz1! talán a Visio viewer-re gondol, de az nem maga a program csak a programmal készített projekteket kezeli. A teljes Visio program külön van nem az Office csomag része. A 2019-hez pedig elvileg még nem érhető el magyarul. Üdv, - tucsigold 2018.11.07. 23:11:53
kérdés Tisztelt tucsigold! Akkor talán csak félrebeszélt, elnézést. Ha jól értem a 2019 Plus Pro ugyanazt tudja, mint a 2016 Plus Pro, csak nyilvan az új verzióval, ugye? Vagy van, amit csak a 2016-tal kapok meg? - pjuhasz1 2018.11.07. 23:26:22
Kérdező: azAnita7(162) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban

kérdés Tisztelt tucsigold! A letöltött fajt dvd-re kell irni? , és vagy usb eszközre ? Köszönöm - azAnita7 2018.11.12. 09:34:38
válasz Tisztelt azAnita7! Nem kell kiírni egyből futtatható, telepíthető a letöltött fájl. Üdv, - tucsigold 2018.11.12. 09:36:22
válasz Tisztelt azAnita7! Ön a Office programról kérdezett, de Windows programot rendelt. A Windowst tiszta új telepítéshez kikell írni DVD-re vagy pendrivera a Microsoft weboldalon található alkalmazás segítségével. Üdv, - tucsigold 2018.11.12. 14:24:32
Kérdező: jenijeni(64) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban

kérdés Tisztelt tucsigold! A termékre örökös használati jog van amely 1 gépre érvényes? Tehát ha jól olvastam akkor ugyan arra a gépre többször telepíthetem fel, akár egy újra telepített Win10 pro esetén újra aktiválható a Office 19 a kapott elektronikus kóddal? - jenijeni 2018.11.12. 21:31:18
kérdés Tisztelt tucsigold! A korábbi kérdést azért tettem fel mert több helyen 365napos hozzáférést biztosít. - jenijeni 2018.11.12. 21:32:03
válasz Tisztelt jenijeni! A 365 napos az a bérelhető verzió (Office365 vagy MyOffice). Az aukcióban lévő (2019) pedig végleges licence a végleges egyszer megvásárolható (nem bérelt) verzióhoz. A két licence nem kompatibilis egymással, nem is nagyon lehet együtt a gépen a két verzió. Ellenben a felület és működésileg teljesen ugyan az csak a licencelés más. Igen ugyan azon a számítógépen újratelepíthető ugyan abból a fájlból és aktiválható, bizonyos eseteken újra is aktiválja magát, de sok esetben telefonos aktiválás szükséges Magyar nyelven, Magyar Microsoft számon. Üdv, - tucsigold 2018.11.12. 22:09:29

Galéria - további termékek az eladó kínálatából

Vásárlás - OFFICE 2019 Professional Plus Pro | LICENC Kulcs | ESD | Word Excel | GARANCIA | SZÁMLA

FIX
ár
14 900 Ft × db
Vedd meg most egyszerűen, néhány kattintással, még regisztrálnod sem kell!
Áru mennyisége:
10 db
Az aukció kezdete:
2018.11.02. 22:01:50
Az aukció vége:
2018.11.23. 22:01:50 - Frissíts!
Kapcsolódó top 10 keresés és márka