Kérdésed van? Segítségre lenne szükséged? A Vatera Segítség oldalain minden fontos információt megtalálsz azzal kapcsolatban, hogy használd a PayPalt a Vaterán. Megnézem »

Fizess vagy fogadj pénzt PayPallal a Vaterán!

Örömmel jelentjük be, hogy a PayPallal együttműködve elindítottuk a felhasználók közötti közvetlen online fizetést a Vaterán! Legyen szó akár vásárlásról akár eladásról, új vagy használt termékről, vaterás adásvételeidet még gyorsabban és biztonságosabban intézheted, ha a PayPalt használod.

Állítsd be a PayPal fizetést július 31-ig,
és használd 8 hétig ingyen a Vaterát!

0 Ft jutalék + 0 Ft feltöltési díj Engedélyezd a PayPal fizetési lehetőséget Vatera fiókodban
július 31-ig, és 8 héten át
  • a PayPallal is fizethető termékeket ingyen töltheted fel a Vaterára
  • a Vatera jutalékot is elengedjük minden olyan eladásod után, ahol a vevő PayPallal fizeti ki neked a megvásárolt terméket
Hogyan tudod beállítani a PayPal fizetést a Vaterán »

Az akció részletei »

Egy egyszeri bankkártya-regisztráció után, a PayPal fizetést elfogadó eladóknál egy kattintással kifizetheted a megvásárolt termékeket.

Nem kaptad meg a terméket? Nem vagy elégedett a vásárlással? A PayPal Vevővédelem minden vásárlásodat védi.

Az Eladói Védelem program az eladókat védi az esetleges reklamációk és visszatérítések költségeitől.

Mi az a PayPal?

A PayPal egy világszerte 200 országban elérhető, és mára már több mint 226 millió aktív felhasználóval rendelkező internetes fizetési rendszer, amely bárki számára lehetővé teszi, hogy biztonságosan, gyorsan és költséghatékonyan fizessen vagy fogadjon pénzt online.

Hogyan hozhatsz létre saját PayPal fiókot?

Lépésről lépésre megmutatjuk neked, hogyan tudsz regisztrálni a PayPalra. Regisztráció után PayPal fiókod azonnal használhatod vaterás adásvételeidhez. Tovább »

Már van PayPal fiókod?

Ha már van PayPal fiókod, minden további teendő nélkül tudsz PayPallal fizetni a Vaterán. Amennyiben eladóként szeretnéd a PayPal fizetést engedélyezni Vatera fiókodban, először át kell állítanod a PayPal fiókod üzleti fiókra. Üzleti fiók létrehozása >>

Miért jó, ha a Vaterán megvásárolt terméket PayPallal fizeted ki?

  • Egy kattintással kifizetheted vásárlás után a terméket, nem kell netbankból utalnod, esetleg bankba menned, hogy kifizesd az eladónak a vételárat.
  • A PayPal-os fizetés semmilyen többletköltséggel nem jár, tehát nem kell plusz díjat fizetned, mint a banki átutalásnál.
  • A PayPal Vevővédelem automatikusan véd: ha nem kapod meg a terméket, vagy nem vagy elégedett vele (pl. hibás, sérült), bizonyos feltételek mellett visszaigényelheted a pénzed.
  • Ha visszaküldesz egy csomagot az eladónak, a visszáru postaköltségét is visszaigényelheted. Erről bővebben itt olvashatsz.
További előnyök és részletek »

Miért jó eladóként, ha PayPallal fizetnek neked a Vaterán?

  • Vásárlás után nincs banki átfutási idő, és nem kell várnod a vevő utalására, mivel a fizetés a vásárlási folyamat része.
  • A PayPal Eladói Védelem programja véd az esetleges reklamációk és vevői visszatérítések költségeitől.
  • Ha összekötöd Vatera és PayPal fiókodat július 31-ig, bevezető akciónk keretében a fiókösszekötést követő 8 hétben minden PayPallal is fizethető termékeket ingyen tölthetsz fel a Vaterára, sőt a Vatera jutalékot is elengedjük minden olyan eladásodnál, ahol a vevő PayPallal fizet neked.
További előnyök és részletek »