Antik, régiség/Egyéb normal_seller 1
Pénzügyminisztérium költségvetési táska (bivaly bőr)
Pénzügyminisztérium költségvetési táska (bivaly bőr)

Pénzügyminisztérium költségvetési táska (bivaly bőr)

Segítsen a Kármentő Alapnak a bivalybőr táskával!

Látogatók: 0
Kosárba tették: 0
1 / 0
A termék elkelt licittel.
Sikeres licit: 1 004 000 Ft
Pénzügyminisztérium költségvetési táska (bivaly bőr)

Pénzügyminisztérium költségvetési táska (bivaly bőr)

NemzGazdMiniszt (1) 100%

Az eladó még nem rendelkezik
elegendő részletes értékeléssel.

Regisztráció időpontja: 2010.10.22.

Értékelés eladóként: 100% Értékelés vevőként: -

bid
Mennyiség
1 db
Állapot
Használt
Az áru helye
Budapest
Aukció befejezve
2010.11.11. 16:02:00 - Frissíts!
Aukció kezdete
2010.10.28. 15:30:00
Vevő
Garancia
Nincs
Számlaadás
Nincs
Szállítási költség
Nincs
Szállítás és fizetés
Loading...
Termékkód:
185163363

Megosztás
Megosztás: sss
A vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére a Nemzetgazdasági Minisztérium jótékonysági árverésre bocsátja a kuriózumnak számító, költségvetési vízibivalybőr táskát.
A nemzeti összefogás jegyében "kalapács alá" kerülő, a mellékelt fotókon megtekinthető vízibivalybőr táska az év 364 napján a Pénzügyminisztérium első emeleti üvegvitrinjében feküdt. Évente egyszer vették elő, amikor a pénzügyminiszter átvitte a Parlamentbe a jövő évi költségvetés tervezetét.
"A pénzügyminiszter költségvetési táskáját" - angol szokást utánozva - 2004-ben a Magyar Országgyűlés elnöke ajándékozta a pénzügyminiszternek.
Az aukción befolyt összeg a Magyar Kármentő Alapba kerül. A Nemzeti Együttműködés Kormánya az iszapkárosultak javára lemond erről a magas eszmei értékkel rendelkező kuriózumról
Kedvezményezett:
Magyar Kármentő Alap

Bankszámlaszámok:
Belföldi utalásnál:
11794022 22222222
,
Kedvezményezett:
Név: MAGYAR KÁRMENTŐ ALAP
Külföldi utalásnál:
IBAN: HU28 1179 4022 2222 2222 0000 0000

Számlavezető bank
Név: OTP Bank Plc, Hungary
SWIFT BIC: OTPVHUHB
Az alapítványról:

A magyar kormány létrehozta a Magyar Kármentő Alapot a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére. Az Alap számlaszámára a világ minden részéről várják a felajánlásokat. A kormány reményei szerint így több és gyorsabb segítséget tudnak nyújtani a bajba jutottaknak.


"Magyarország legnagyobb ökológiai katasztrófája történt október 4-én. Emberi életeket vesztettünk, súlyos sérültek vannak, egy egész térség veszítette el addigi életét, életlehetőségeit. A tragédiára azonnali cselekvéssel válaszoltunk. Nagy és cselekvő összefogás jött létre, ennek köszönhetjük, hogy uralni tudtuk és tudjuk a helyzetet.Ehhez az összefogáshoz immár egy számlaszám is tartozik. A magyar kormány egy pénzalap, a Magyar Kármentő Alap létrehozásáról döntött, amelyre a világ minden részéről elküldhetik adományaikat azok, akik segíteni akarnak a bajbajutottakon."
Figyelem: Lehetőség van ún. "védett ajánlat" megtételére is. (pl. valaki 110.000 Ft-os védett ajánlatot tesz egy termékre és az aukcióra 105.000 Ft-os új licit érkezik, a rendszer automatikusan elhelyez egy 106.000 Ft-os licitet a védett ajánlatot tevő felhasználó nevében - a konkrét esetben 1000 Ft-os licitlépcső esetén). A rendszer mindig csak annyit licitál a legmagasabb ajánlatot tevő nevében, hogy az övé legyen a legmagasabb licit. A nagy érdeklődésre való tekintettel és az árverések tisztaságának megőrzése érdekében a Vatera fenntartja a jogot a licitálók ellenőrzésére. Az ellenőrzés során 24 órán belül nem elérhető felhasználók licitjei automatikusan törlődnek. Az aukcióban részt vevő felhasználó beleegyezik, hogy a Vatera adott esetben beérheti adatait egyeztetés szempontjából. A Vatera.hu Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a Jótékonysági Aukció tisztaságának megőrzése érdekében a nagy érdeklődésre való tekintettel jelen aukciót esetlegesen Zárt aukcióként futtassa tovább.
bivaly bőr
Szállítás megnevezése és fizetési módja
Szállítás alapdíja
Standard postacsomag előre utalással
Ingyenes
Személyes átvétel
Ingyenes
Az eladóhoz intézett kérdések
Tisztelt sasa01! Megnéztük, tényleg valódi bőr! Szép Napot!
Tisztelt NemzGazdMiniszt! Belső elosztásáról lehetne képet felrakni?
Tisztelt gladman! A képet hamarosan mellékeljük.
Tisztelt NemzGazdMiniszt! A kulcsa megvan?
Tisztelt bodoember! A táska minden tartozéka megvan.
Tisztelt NemzGazdMiniszt!Azért eladó mert nincs mit vinni benne,vagy van valami hibája?
Tisztelt HEW902! Jótékonysági okokból árverezünk egy olyan hibátlan táskát, amely egész évben egy vitrinben feküdt, és csak PR célokat szolgált.
Tisztelt sramatyi! A Nemzetgazdasági Minisztériumnál pénzügyi tranzakció nem valósul meg, így számlaadási kötelezettsége sem keletkezik.
Tisztelt impulzivvasarlo! A licit lezárultával kialakuló végleges összeget a Vatera.hu Kft. közvetlenül utalja tovább a Nemzeti Kármentő Alap nyilvános számlájára, a befizetésről a vevő hivatalos bizonylatot kap.
Tisztelt demend! A Vatera.hu tekintettel az árverés humanitárius céljára természetesen nem számít fel semmilyen jutalékot.

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK