Szórakoztató elektronika/Televíziók/Képcsöves, hagyományos TV-k normal_seller 0

Philips 32PW9528/12 80 cm-es sík képcsöves kép a képben Dolby Surround TV - NEM MŰKÖDIK!!!

Látogatók: 1240
Telefonszámot lekérők: 2
1 / 0
ad
Ár
Ingyen elvihető
Hirdetésfeladás
2019.10.23. 23:47:59
Állapot
Használt
Az áru helye
Budapest, X. kerület
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: 100%
Értékeléseinek száma: 285

Philips 32PW9528/12 80 cm-es sík képcsöves kép a képben Dolby Surround TV - NEM MŰKÖDIK!!!

Ingyen elvihető Philips sík képcsöves, Dolby Sorround hangzású TV. Van hozzá egy távirányító (elemek kellenek bele, nem tartozék) és leírás is!

Sajnos amikor az ember be próbálja kapcsolni, akkor csak sistergés és pattogó hang hallatszik a képcső (tv hátulja) környékéről. Én is már használtan vettem pár hete, de nem volt alkalmam akkor ott helyben kipróbálni, és csak utána szembesültem vele, hogy sajnos nem is működik.

Lehet csak apró hibája van, sajnos nem értek hozzá. De ezek a TV-k még állítólag javíthatóak voltak, nem úgy, mint a mai darabok. Aki érez vágyat iránta, netán szerelő vagy még tudja is mit kellhet cserélni benne, az akár még életet is tud lehelni bele.

A TV eszméletlenül nehéz, majdnem 80 kg!!! Így az elvitelhez szükség van a jó kondicióra, és persze egy gépjármű sem árt, mert a posta/futár nagyon drága lenne hozzá. Szállításban én nem tudok segíteni, a TV viszont egy családi háznál van (nem kell lépcsőzni vele), autóval be lehet állni a felhajtóra, és onnan be lehet pakolni a kocsiba - ebben a berakodásban esetleg tudok segíteni. 


Még egyszer, A TV jelenleg sajnos NEM MŰKÖDIK, és nem tudom mi lehet a hiba oka/forrása, de bekapcsolásnál a képernyőn nem jelenik meg semmi, csak a hátsó rész környékéről hallatszik ez a sistergő és pattogó hang. Nagyon nehéz, 2 ember kell a cipeléshez!

Ingyen adom, aki lát benne fantáziát vagy csak darabjaira szeretné szedni - és esetleg később az alkatrészeit egyenként értékesíteni, vagy más készűlékekbe felhasználni, az remélhetőleg úgy is eljön érte.

Budapesten található a TV, a X. kerületben.