Gyűjtemény/Ásványok, kőzetek, kagylók premium_seller 0
Quantum quattro marokkő (1460)
Quantum quattro marokkő (1460)

Quantum quattro marokkő (1460)

Látogatók: 18
Kosárba tették: 0
1 / 0
A termék elkelt fix áron.
Fix ár: 650 Ft
Quantum quattro marokkő (1460)

Quantum quattro marokkő (1460)

zejopy (2517) 100%
A megvásárolt termék:
Kapcsolatfelvétel az eladóval:
A tranzakció lebonyolítása:
Szállítás és csomagolás:

Regisztráció időpontja: 2008.02.27.

Értékelés eladóként: 100% Értékelés vevőként: 100%

fix_price
Mennyiség
1 db
Állapot
Új
Az áru helye
Magyarország
Átvételi hely
Pécs
Aukció befejezve
2020.04.25. 23:00:51 - Frissíts!
Aukció kezdete
2020.04.19. 17:25:13
Vevő
gv8jqu (2)
Garancia
Nincs
Számlaadás
Van
Szállítási költség
Van
Szállítás és fizetés
Loading...
Termékkód:
2904401768
Megosztás
Márka: Quantum

Megmunkálás:
Típus:

Quantum quattro marokkő (1460)

Quantum quattro marokkő.

Súlya: 10 gramm

Mérete: 2,1 x 2 x 1,6 cm (1-2 mm eltérés lehet)

Quantum quattro

Jellegzetességei: a shattuckit, a dioptáz, a malachit és a krizokolla keverékékéből füstkvarcon kialakuló quantum quattro megelőzi a gyógyító krízist, vagy katarzist, amely a negatív energiák finom elszivárgásával ér bennünket. Az átalakulás köveként drámai hatással bír az energiamezőre, megerősíti az immunrendszert és a DNS-t, s megindítja a 12 szálas DNS-gyógyítást. A bolygóba földeli a spirituális energiákat, és lehetővé teszi, hogy az információ szabadon áramoljon a létezés minden szintjén, emellett fontos védelmező kő is, elnyeli a negatív energiákat és a szennyeződéseket.

Spirituálisan: a QQ kitisztítja a pszichikus látást, megóv vezetés közben, és ügyel arra, nehogy az entitás átvegye az uralmat a fizikai test fölött. A várt 2012-ben meginduló rezgésváltozással áll összhangban, így – ha jó szándékkal és őszintén használjuk – ez a kő segíthet jobb világot teremteni. Meditáljunk vele, és világosan vizualizáljuk a pozitív változásokat, amelyeket végre akarunk hajtani, hogy ellensúlyozzuk a bennünket körülvevő negatív kilátásokat. Ez a kombináció a teljesség és a béke jelképe.

Környezetileg, vagy fizikailag: ha olyan helyre tesszük, ahol kibillent az egyensúly, gyengéden helyreállítja. Ha egy követ teszünk a harmadik szem csakrára, egy másikat pedig a napfonatcsakrára, az elme, a test és az érzelmek egyensúlyba kerülnek.

Pszichológiailag: A QQ különösen hatékonyan gyógyítja az előző, vagy jelenlegi életben átélt gyász hatását, és elengedi a fizikai testben hozott fájdalmat. Kiemeli a mély érzéseket és a pszichoszomatikus okokat, elvágja a nemkívánatos kötelékeket, feloldja a kinőtt mintákat, valamint megtanít felelősséget vállalni a tetteinkért, a gondolatainkért és az érzéseinkért. Ez a kő megtöri a hipnotikus parancsokat, megakadályozza a pszichikai látás használatát, megtöri az előző életekben ránk szórt átkokat, és titoktartásra késztet.

A QQ segít pozitívan tekinteni az életre, segítségével képesek leszünk ráhangolódni saját erőforrásainkra, és különösen hasznos, ha nem tudjuk, mi legyen a következő lépésünk, mivel irányt mutat. Erőteljes mentális tisztító és méregtelenítő kő, egyben felszabadít a késztetés alól, hogy másokat irányítsunk.

Érzelmileg: a QQ a szív nagy erejű gyógyítója, aktiválja a magasabb rendű szívcsakrát. Kiemeli a napfonat csakrából a negatív érzelmeket, mint amilyen a bűntudat, így visszafordítja a káros érzelmi programozást. Hídként működik az érzelmi gyógyítás során, különösen a belső gyermek számára, megtisztítja a gennyes sebeket és elfeledett sérelmeket, feloldja a gyászt, az árulás érzését és a bánatot, rendkívül hatékonyan gyógyítja az elhagyatottság fájdalmát. Ez a kő megmutatja, hogy a kapcsolatunkban jelentkező problémák az énünktől való belső elfordulást tükrözik. A QQ helyreállítja ezt a köteléket, és minden szintre szeretetet vonz, így gyógyítja a szeretetre sóvárgó érzelmi fekete lyukat. Megtisztítja a szeretetről vallott nézeteinket, és a szeretet új rezgéseivel ajándékoz meg. Jótékonyan hat az ingataggá vált kapcsolatokra, stabilizálja és gyógyítja az otthonunkat és a személyes kölcsönhatásokat. Ez a békés és megtartó kő segít nyugodtan elfogadnunk a folyton változó helyzeteket, valamint mozgósítja a hatalmas belső erőnket. A QQ növeli személyes hatalmunkat, kreativitásra inspirál, erősíti a környezetet és az ökológiai megoldások iránti érdeklődésünket. Minden szinten támogatja a nagytakarítást és a méregtelenítést, s az így felszabaduló területekre pozitív rezgéseket áraszt. Megmutatja, hogyan hagyhatunk hátra mindent, ami céltalanná vált. Megvédi a talpunk alatt elhelyezkedő földcsakrát és annak földelő zsinórját, ha olyan helyen vagyunk, ahol a földenergia háborog. Enyhíti a megtestesülésünkkel kapcsolatos kettős érzéseket, így segít elfogadnunk fizikai testünket és szexuális természetünket.

A QQ hatékonyan megtöri a karmikus kölcsönös függőség körét, amely függőség, vagy rögeszmés kapcsolat során alakul ki. Segít a gondozóknak, vagy a partnereknek felismerni, hogy egyikük sem „teheti meg a lépést” a függő személy, vagy párjuk helyett, és nem is irányíthatják a viselkedését. Segyt szilárd támaszt nyújtani, miközben a másik lélek a maga útját járja, de azt is jelzi, mikor ajánlatos közbelépni.

Gyógyhatása: mesteri gyógyító; gyengéden helyreállítja a test egyensúlyát, és általános erősítő hatással bír. Jótékonyan hat a sejtek közötti szerkezetre, a sejtek zavaraira, új oxigénnel tölti fel a vért, erősíti a tüdőt, a hasnyálmirigyet, az inzulint és a pajzsmirigyet, javítja az anyagcserét, a T-sejteket és a csecsemőmirigyet. Orvosolja a Méničre-kórt, a magas vérnyomást, a fájdalmat, a migrént, a kimerültséget és a sokkot, csillapítja a hányingert, támogatja a májat, a vesét és az emésztőszerveket, enyhíti a menstruáció előtti feszültséget, leküzdi a függőséget és a stresszt. Jótékonyan hat a reumára és a fekélyekre, erősíti az izmokat, enyhíti az izomgörcsöket, a fertőzéseket és véd a miazmák ellen.

Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2.

Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.

Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm. 

*********************************
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.

A szállítás ingyenes, ha egyszerre legalább 20 000 Ft értékben vásárolsz az eladótól!
Szállítás megnevezése és fizetési módja
Szállítás alapdíja
Postakész boríték előre utalással
560 Ft /db
Személyes átvétel
0 Ft /db
Pécs
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Személyes átvételre Pécsen van lehetőség.
Az eladóhoz intézett kérdések Még nem érkezett kérdés. Kérdezni a vásárlás előtt a legjobb.