Miben segíthetünk?

Miért biztonságos az internetes vásárlás?

Folyamatos biztonsági monitorozás: A Vatera.hu, a legnagyobb hazai online aukciós piactér az itt zajló elektronikus kereskedelem biztonságának növelése érdekében mindent megtesz. A piacteret biztonsági munkatársaink folyamatosan monitorozzák és szükség esetén megteszik a szükséges lépéseket egy adott felhasználóval szemben.

Bankszámlaszám ellenőrzés: A Vatera.hu, a legnagyobb hazai online aukciós piactér az itt zajló elektronikus kereskedelem biztonságának növelése érdekében vezette be az eladók bankszámlaszámának ellenőrzését. Termék feltöltésére és eladására csak azok a felhasználók jogosultak, akik elvégzik ezt az ellenőrzést.

Ezzel kapcsolatos további információkért kattints ide.


A vásárlások állandó értékelése: A Vatera.hu oldalain minden vásárlás után az eladók és vásárlók kölcsönösen értékelik egymást. A korábbi ügyletek értékeléseiből, eladói és vásárlási visszajelzésekből, a pozitív visszajelzések százalékából jól kirajzolódik vásárlók és eladók profilja. A licitálás Vaterán a Ptk szerint is vételi ajánlatnak minősül, erre a Vatera.hu minden licitnél felhívja felhasználói figyelmét.
További segítségre van szükséged?