Miben segíthetünk?

Mi az az akció, és hogyan tudom akcióssá tenni a hirdetéseimet?

Akciót csak fixáras hirdetésre tudsz beállítani.

Az akció időtartama legalább 1 nap, de legfeljebb 30 nap lehet.

Milyen feltételek szükségesek a termékek akciózásához?

  • A hirdetés már legalább 14 napja fut;
  • A termék ára legalább 1000 Ft;
  • A termék nem volt leakciózva az elmúlt 32 napban;
  • Pozitív értékeléseid aránya minimum 90%;
  • Nincs 200 Ft-ot meghaladó lejárt befizetési határidejű tartozásod;
  • A termék helye Magyarország.
A Partnerközpontos felhasználóknak az akció beállítása funkció nem elérhető, illetve a SOAP-on keresztül feltöltött termékekhez nem lehetséges akció beállítása.

Mekkora engedmény adhatok a termékek árából?

A kedvezmény mértéke 10%, 15%, 20%, 25%, 30%, 40%, 50%, 60%, vagy 70% lehet.

A termékek úgynevezett "felárazása" természetesen nem megengedett. Az akció alapját a hirdetés elmúlt 30 napon belüli legalacsonyabb ára képezi, és eredeti árként ezt vesszük alapul. Például, ha a hirdetés aktuális ára 2000 Ft, de 3 hete 1600 Ft volt, akkor az akció mértéke az 1600 Ft-ból számolódik.

Mi történik, ha a hirdetésemre automatikus újraindítást állítottam be?

Ha olyan terméket akciózol le, amelyikhez automatikus újraindítást is kértél, a kedvezményt az újraindult hirdetés is tartalmazni fogja, egészen addig, amíg az általad beállított (maximum 30 napos) akciós időtartam le nem telik. Ezt követően termékedről automatikusan töröljük az akciót.

Ha a hirdetés során nem veszed igénybe az automatikus újraindítás lehetőségét, a kedvezmény a hirdetés lejártakor törlésre kerül.

Hogyan tudok akciót beállítani?

Azok a termékeid, melyek a fenti feltételeknek megfelelnek, megjelennek a személyes menü Eladás -> Termékek akciózása menüpont alatt. Itt a hirdetések előtti jelölőnégyzet segítségével ki tudod jelölni azokat a termékeket, amiket le szeretnél akciózni. Ezt követően a lista alján be tudod állítani az akció mértékét, valamint kezdési és végdátumát. Ha ez is megvan, nincs más dolgod, mint a beállításokat jóváhagyni.

Ha idő közben szükség lenne a kedvezmény százalékos értékének, időtartamának módosítására, vagy adott hirdetésnél az akció azonnali törlésére, akkor azt az Akció módosítása fülre kattintva tudod megtenni. Itt minden aktuálisan akciós terméked kilistázásra kerül.

További segítségre van szükséged?