Miben segíthetünk?

Hogyan tudom a találati listát sorba rendezni?

Az alábbiakban abban szeretnénk a segítségedre lenni, hogy könnyebben eligazodj a találati listák rendezési elvei között. Ha egy adott kategória termékeit vagy a kapott találatokat valamilyen módon sorba szeretnéd rendezni, a Vaterán többféle rendezési lehetőség közül tudsz választani.
Fontos, hogy bármilyen rendezési módot is válassz, a lista elején mindig azok a hirdetések jelennek majd meg (szintén a választott rendezési elv szerinti sorrendben), amelyek rendelkeznek a Listázások elejére vagy a Maximum csomag termékkiemeléssel. Ezeket a lista elején található Kiemelt ajánlatok sáv jelöli.
Termékkiemeléseinket termékfeltöltés során, a Hirdetés kiemelése oldalon tudod megrendelni, de természetesen arra is lehetőség van, hogy már futó hirdetéseidhez add hozzá azokat.

Legújabbak elöl
Ha a szeretnéd, hogy a kategória- vagy találati lista legutóbb feltöltött hirdetései kerüljenek legfelülre, válaszd ezt a rendezési lehetőséget!

Népszerű hirdetések előre
Ez a rendezési mód figyelembe veszi a hirdetések látogatottságát, a beérkezett liciteket, a megfigyelők számát, illetve egyéb olyan körülményeket, amelyek által egy-egy termék népszerűnek mondható. Ilyen módon, ha ezt a rendezési formát választod, a lista elején a népszerű, azaz a magas látogatószámmal, több licittel-, megfigyelőkkel rendelkező hirdetéseket fogod megtalálni.

Ár szerint növekvő
Ha a kategória- vagy találati listát Ár szerint növekvő módon rendezed, legfelül az ?Ingyen elvihető?, majd az 1 Forintos hirdetésekkel fogsz találkozni. Az ár szerinti rendezésnél a termékek kikiáltási árát-, annak hiányában pedig a fix árat vesszük figyelembe.

Ár szerint csökkenő
Ha a kategória- vagy találati listát Ár szerint csökkenő módon rendezed, legfelül a legmagasabb árú hirdetésekkel fogsz találkozni. Az ár szerinti rendezésnél a termékek kikiáltási árát-, annak hiányában pedig a fix árat vesszük figyelembe.

Hamarosan lejáró hirdetések előre
Ez a rendezési elv a hirdetések lejárati idejét veszi alapul, ezért ha a listát így rendezed, legfelül mindig azokkal a hirdetésekkel fogsz találkozni, melyek hamarosan lejárnak. A hirdetésből hátralévő idő a listaoldalon automatikusan frissül.

Később lejáró hirdetések előre
Ez a rendezési elv a hirdetések lejárati idejét veszi alapul, ezért, ha a listát így rendezed, legfelül mindig azokkal a hirdetésekkel fogsz találkozni, melyek csak később járnak le vagy esetleg a hirdető a készlet erejéig hirdeti azokat. A legelső termék mindig az lesz, ami a legtovább elérhető a Vaterán és ezt követik lejárati idő szerint csökkenő sorrendben a további hirdetések. A hátralévő idő a listaoldalon automatikusan frissül.

Megnevezés A­-Z-ig
Ennek a rendezési módnak a segítségével a listát ABC sorrend szerint rendezheted, így a számmal vagy speciális karakterekkel kezdődő hirdetések kerülnek majd előre, ezeket pedig az ?A? kezdőbetűs hirdetések követik.

Megnevezés Z-A-ig
Ennek a rendezési módnak a segítségével a listát fordított ABC sorrend szerint rendezheted, így értelemszerűen a ?Z?-vel kezdődő hirdetések kerülnek majd előre, az utolsók pedig azok lesznek, melyek számmal vagy speciális karakterekkel kezdődnek.

Licitek száma szerint növekvő
Ez a rendezési forma a licitek száma szerint, növekvő sorrendben rendezi a találatokat. Ha ezt használod, a lista elejére a licit nélküli vagy fix áras hirdetések kerülnek majd és ezeket fogják követni a licittel már rendelkező hirdetések, növekvő sorrendben.

Licitek száma szerint csökkenő
Ez a rendezési forma a licitek száma szerint, csökkenő sorrendben rendezi a találatokat. Ha ezt használod, a lista elejére a legtöbb licittel rendelkező hirdetések kerülnek majd és ezeket fogják csökkenő sorrendben követni a további licitált hirdetések. A lista végén a licittel még nem rendelkező- vagy fix áras hirdetéseket fogod látni.

Ár + szállítási díj szerint növekvő
Ha a listádat így rendezed, legelöl azokkal a hirdetésekkel fogsz találkozni, amelyek kikiáltási- vagy annak hiányában fix ára az eladó által megadott legalacsonyabb szállítási díjjal növelve a legkedvezőbb. Itt értelemszerűen az ?Ingyen elvihető? termékek lesznek majd a lista elején, majd a találatoktól függően az 1 Forintról induló, személyesen is átvehető hirdetések fognak következni.

Ár + szállítási díj szerint növekvő (személyes átvétel nélkül)
Ez a rendezési mód az előzőhöz igen hasonló, itt azonban nem fogjuk mutatni a listádban azokat a termékeket, melyeknél az eladó megjelölte a személyes átvételt. Ilyen módon csak azokat a hirdetéseket fogod látni, melyekhez szállítási díj is tartozik, illetve azokat, ahol ezt a költséget az eladó átvállalja tőled. A sorrendet a kikiáltási- vagy ennek hiányában fix ár és az eladó által megadott legalacsonyabb szállítási díj összege adja majd.

 

További segítségre van szükséged?