A sportolók utánpótlás nevelése mindannyiunk ügye, licitáljon Ön is olimpikonjaink által felajánlott tárgyakra, hogy a befolyt összegekből újabb olimpikonokat neveljünk! A Sport Alkímia és a Vatera közösen tesz ezért a célért, most legyen részese Ön is a jövő sikereinek!

Papp László- Háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó
Papp László 1993 - 96 között, edzőként használt pólója
Papp László
Kozmann György - Kétszeres olimpiai bronzérmes, négyszeres világbajnok kenus
A Kolonics Györggyel elért utolsó Világbajnoki cím elérésekor viselt nemzeti színű dedikált meze
Kozmann György
Magyar Női Vízilabda válogatott - Olimpiai negyedik helyezett csapat
A csapattagok által dedikált Londoni olimpiai csapatzászló, Drávucz Rita csapatkapitány olimpiai sapkája minden cspattag által dedikálva és Drávucz Rita olimpiai meccseken viselt fürdőruhája
Magyar Női Vízilabda válogatott
Szilágyi Áron - Olimpiai és világbajnok magyar kardvívó
A Londoni olimpia döntőjében viselt, dedikált bajnoki vívókesztyűje
Szilágyi Áron
Cseh László
Háromszoros olimpiai ezüst és kétszeres bronzérmes, világbajnok, huszonnégyszeres Európa-bajnok úszó. A Londoni olimpia futamai során viselt dedikált úszónadrágja
Cseh László
Csernoviczki Éva - Olimpiai és világbajnoki bronzérmes cselgáncsozónő
Az első nő a magyar cselgáncs történetében, aki érmet szerzett az olimpiai játékokon. A felkészülés alatt és az elmúlt években használt judo övét ajánlja fel.
Csernoviczki Éva
Kozák Danuta - Kétszeres olimpiai bajnok, ötszörös világbajnok kajakos
A Londoni olimpiai felkészülés során használt olimpiai kajakos dressze
Kozák Danuta

Együtt a jövő Bajnokaiért!


Az SKC Consulting Kft és a Vatera jótékonysági aukciójának célja a rászoruló tehetséges, fiatal magyar sportolók sportolási lehetőségeinek támogatása, ezért az árverésből befolyt teljes összeget a Sportalkímia Alapítvány kapja.

Az Alapítvány a számos ismert, olimpiai - világ és Európa bajnok sportolótól származó személyes sportrelikvia elárverezésével befolyt összegből támogatást kíván nyújtani azon rászoruló családoknak, ahol problémát jelent a tehetséges gyermekek sportegyesületi tagdíjának, sport felszerelésének, korosztályos versenyének illetve edzőtáborának költségeinek kifizetése, emellett sok helyen nehézséget okoz a sportolók megfelelő szintű étkeztetése, melyet az Alapítvány szintén támogatni kíván.

A Sportalkímia Alapítványhoz sportolóként, - pályázati úton - bárki fordulhat támogatási kérelemmel. Az aukcióból befolyt összegek tiszta elosztásához a Magyar Olimpiai Bizottság apparátusát kérték fel szakmai tanácsadónak, annak érdekében, hogy a támogatások a lehető legjobb helyre kerüljenek, de bizonyos, kijelölt ereklyék elárverezésével az Alapítvány egyes, nem olimpiai sportágakban tevékenykedő sportolókat is támogatni kíván.

Tevékenységünkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy újra sikeres magyar sportutánpótlás bázis nőhessen fel, mely hosszútávon hozzájárul a magyar sportsikerekhez.