A Vatera.hu termékei http://www.vatera.hu/ A vatera.hu aukciós portál termékei hu-hu Fri, 19 Oct 2018 17:58:19 +0200 Fri, 19 Oct 2018 17:58:19 +0200 Vatera.hu RSS Feed Generator v1.0 <![CDATA[Microsoft OFFICE 2016 Professional Plus Pro LICENC KULCS ESD Porgram GARANCIA SZÁMLA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 900 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szoftver/irodai_szoftverek/microsoft-office-2016-professional-plus-pro-licenc-kulcs-esd-porgram-garancia-szamla-2688039128.html (Elektronikus Szoftver Kulcs, MAK licenc, Végleges Aktiválás, ESD)
Office2016 Pro Plus aktiválási kulcs + hivatalos Microsoft letöltő link kerül átadásra.
A programot a gyártó hivatalos oldaláról töltheti le a vásárló a kapot kóddal,
így garantálva, hogy eredeti szoftver kerül a gépére és nem hamis változat.
Céges számla | Garancia | EULA | Jogi nyilatkozat | Támogatás
Teljes verzió | Multi nyelv | 1db számítógépre aktiválható
Újrahasznosított licenc, transzfer jogot nem tartalmaz.
Ms Office 2016 Pro Plus program beszerzése
A program hivatalos letöltő helyről való beszerzéséhez Microsoft fiók szükséges.
Az "outlook, hotmail, skype, onedrive, windowslive, xbox... " fiókok megfelelnek.
Ha nincs ilyen fiókja, akkor regisztrálni kell pl. egy hotmail email fiókot és azzal
belehet jelentkezni a Microsoft letöltő webhelyére amely ellenörzi és
hitelesíti a megvásárolt kulcsot, amellyel letölthető a teljes szoftver.
Hivatalos letöltőhely: https: //setup. office. com
A letöltőhelyere való bejelentkezés után meg kell adni a kapott termékkulcsot,
az országot és nyelvet, majd követni az utasításokat. (a fotók között látható)
ESD szoftver
Electronic Software Delivery, azaz ESD jelentése:
Elektronikus Szoftver Kézbesítés, azonnali hozzáférhetőség.
Átvétel
Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint
a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes
mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, használt licencek esetében is, csak az
átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető
termékkulcsok és termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.
Számla
A vásárló a számlát elektronikusan
kapja meg PDF formátumban az email címére.
Azonnal vihető, nem kell rá várni
Kézbesítési idő 24 órán belül email-ben
és a hivatalos letöltő linken.
Az Office 2016 Pro Plus programcsomagban található programok
Word | Excel | PowerPoint | OneNote | Outlook |
Publisher | Access | Sway | Skype
Jogalap
Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett. Bontott számítógépről elválasztott, újrahasznosított szoftver.
(ECLI: EU: C: 2012: 407, EU 2001/29/EG, 28., 2009/24/EK)
Office 2016 Pro Plus termékkulcs és letöltő link
Az Office 2016 Professional teljes verziója a Microsoft hivatalos oldaláról tölthető le és telepíthető. A hivatalos MS letöltő linket a vásárláskor az aktiváló kóddal (licence kulcs) együtt megkapja a vásárló. A hivatalos letöltéshez Microsoft fiók szükséges.
Az letöltés és használat legális a Microsoft és az EU törvények teszik lehetővé (ESD).
Az itt megvásárolt aktiváló kulcs globálisan bármely nyelvű Office 2016 Professional Plus rendszerhez használható, így a Magyar verzióhoz is.
A Office 2016 Professional Plus 32 vagy 64 bites verziójának aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít végleges aktiválással egy felhasználó részére.
Esetlegesen egy már korábban telepített szoftver esetén, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni, úgy a kapott letöltő linken lévő hivatalos szoftver telepítésre lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetővé tett link-ről. Az aktiváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen.
Apple MAC számítógépeken a digitális kulcs nem használható!
ESD termék:
Elektronikus licenc, a termék, illetve ár nem tartalmaz fizikai CD/DVD lemez vagy pendrive adathordozót, COA matricát, így az nem kerül átadásra, vagy postázásra. Elektronikus licenc esetén a számla tartalmazza a kulcsot. Csak letölthető elektronikus formában kerül átadásra, a szoftver tartalmát a vásárlónak kell letöltenie a kapott linkről, amelyet a kapott digitális termékkulccsal tud aktiválni. (elektronikus szoftver kézbesítés)
Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel lehetséges.
Fizetés | szállítás | átvétel | garancia
Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges.
Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. (Egyes esetekben előfordulhat 2 munkanap)
GARANCIA
30 nap, ami abban az esetben érvényesíthető amennyiben, valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot biztosítunk, amennyiben a problémát 30 napon belül jelzi a vásárló. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik csere, illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.
Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.
A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.
Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszavásárlás nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi a terméklapon leírtakat.
Újrahasznosított szoftver: A „ second hand” vagy „ remarketing” szoftverek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, számítógép selejtezésekből származó, valamint elavult, meghibásodott, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba.  Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a használt licencek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Volume, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28. ). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.
A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):
„ A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4.  cikk (2) bekezdése és az 5.  cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A » jogszerű megszerző« fogalma”
A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:
1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23? i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.
2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog.
A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a vásárlási ajánlat leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
Köszönjük az érdeklődést
Microsoft OFFICE 2016 Professional Plus Pro LICENC KULCS  ESD Porgram  GARANCIA  SZÁMLA
Jelenlegi ára: 7 900 Ft
Az aukció vége: 2018-11-04 21:48 ]]>
Sun, 04 Nov 2018 21:48:20 +0100 http://www.vatera.hu/microsoft-office-2016-professional-plus-pro-licenc-kulcs-esd-porgram-garancia-szamla-2688039128.html
<![CDATA[HP AMD A8-5500B 4x3,7Ghz - 4GB DDR3 RAM PC Radeon HD 7560D VGA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 22 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/komplett_pc_asztali_szamitogepek/hp/hp_compaq/hp-amd-a8-5500b-4x3-7ghz-4gb-ddr3-ram-pc-radeon-hd-7560d-vga-2687290826.html - AMD A8-5500B 3. 2GHz - 3. 7Ghz CPU
- AMD A75 Chipset (FCH 6) készlet
- 4GB DDR3 1600Mhz memória (4x DIMM, Maximum 16GB memória támogatás)
- 250GB SATA3 7200rpm merevlemez
- DVD író SATA
- Integrált Radeon HD 7560D VGA (Játékokra is alkalmas! )
- Broadcom NetXtreme 5761 1Gbit LAN
- Realtek ALC221 HD Audio Codec
- 1x PCI, 1x PCI Express 2. 0 x1 slot
- 2x PCI Express 3. 0 x16, 1x RJ-45
- 1 x VGA (D-Sub), 1 x DisplayPort
- 4 x USB 3. 0, 6 x USB 2. 0
A gép tökéletes műszaki állapotban van 6 hó garit vállalok rá. Windows 10 próbaverzió van feltelepítve.
FIGYELEM!!! Visszavásárlási GARANCIA!
Átvételtől számítva 7 napig ha Önnek még sem felel meg a termék akkor visszavásárolom Öntől!
HP AMD A8-5500B 4x3,7Ghz - 4GB DDR3 RAM PC Radeon HD 7560D VGA
Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-02 17:05 ]]>
Fri, 02 Nov 2018 17:05:32 +0100 http://www.vatera.hu/hp-amd-a8-5500b-4x3-7ghz-4gb-ddr3-ram-pc-radeon-hd-7560d-vga-2687290826.html
<![CDATA[dell precision m4600 i7-es 2gb vga laptop eladó!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 27 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/dell/precision/dell-precision-m4600-i7-es-2gb-vga-laptop-elado-2689007609.html kérlek figyelmesen olvasd végig a leirását mielőtt licitálnál!
proci: i7 2760qm 2, 4ghz
6gb-ddr3ram( nem része az aukciónak-de ha kéred 6-ezer forintért benne hagyom)
hdd: 1tb sentinel -100/100  ( nem része az aukciónak de 7000-ezer forintért benne hagyom)
1920x1080 full hd kijelző ( néhány kis fehér folt nem vészes-nem zavaró)
világitós billentyűzet
nvidia quadra 1000m- 2gb dedikált videókártya
akkumulátor csak szünetmentesnek jó-de hálózatról hibátlanul üzemel!
gyári dell töltőjével.
a gép állapota a fotókon jól látható.. néhol kopások a burkolaton,, de nem vészes.
1-forintról indul s max licit viszi!
üdv!

dell precision m4600 i7-es 2gb vga laptop eladó!
Jelenlegi ára: 27 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-04 18:00 ]]>
Sun, 04 Nov 2018 18:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/dell-precision-m4600-i7-es-2gb-vga-laptop-elado-2689007609.html
<![CDATA[Dell Latitude D830]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 35 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/dell/latitude/dell-latitude-d830-2687743481.html Megkímélt állapotban, de azért apróbb karcok láthatóak rajta.
Jellemzői:
CPU: Intel Core 2 Duo 2. 2 GHz 4096KB cache
RAM: 2048 MB DDR2 667MHz
DVD-RW meghajtó
HDD: 120 GB
VGA: Nvidia Quadro NVS 140M 256MB
Kijelző: 15. 4" Wide UXGA 1920x1200 maximális felbontással
Akkumulátor: 11. 1V 4400mAh (kb. 1-1. 5 órát bír)
Operációs rendszer: Win7 Home Premium 64 bit

Dell Latitude D830
Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-04 05:56 ]]>
Sun, 04 Nov 2018 05:56:31 +0100 http://www.vatera.hu/dell-latitude-d830-2687743481.html
<![CDATA[7 col Quad Core Táblagép (Q88H) Android 4.2.2-es operációs rendszerrel]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 12 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/tablet_pc_ipad_e_book_olvaso/tablet_pc/egyeb/7-col-quad-core-tablagep-q88h-android-4-2-2-es-operacios-rendszerrel-13961539.html Jelenlegi ára: 12 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-31 00:00 ]]>
Wed, 31 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/7-col-quad-core-tablagep-q88h-android-4-2-2-es-operacios-rendszerrel-13961539.html
<![CDATA[32GB KINGSTON DTI G4 USB 3.0 Pendrive piros színben]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 890 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-kingston-dti-g4-usb-3-0-pendrive-piros-szinben-13963629.html Jelenlegi ára: 2 890 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-kingston-dti-g4-usb-3-0-pendrive-piros-szinben-13963629.html
<![CDATA[1TB (1000GB) Intenso 2,5" USB 3.0 hordozható külső merevlemez]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 17 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/egyeb/1tb-1000gb-intenso-2-5-usb-3-0-hordozhato-kulso-merevlemez-13963630.html Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/1tb-1000gb-intenso-2-5-usb-3-0-hordozhato-kulso-merevlemez-13963630.html
<![CDATA[32GB KINGSTON microSDHC+SD ADAPTER+USB OLVASÓ CLASS 10]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 690 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/egyeb/32gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-usb-olvaso-class-10-13963650.html Jelenlegi ára: 3 690 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-usb-olvaso-class-10-13963650.html
<![CDATA[32GB Adata UV150 Black USB 3.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-adata-uv150-black-usb-3-0-pendrive-13963631.html Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-adata-uv150-black-usb-3-0-pendrive-13963631.html
<![CDATA[32GB Maxell USB Multi OTG - USB 2.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 690 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-maxell-usb-multi-otg-usb-2-0-pendrive-13963815.html Jelenlegi ára: 2 690 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-maxell-usb-multi-otg-usb-2-0-pendrive-13963815.html
<![CDATA[Charge2+ bluetooth hangszóró]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/charge2-bluetooth-hangszoro-13964215.html Jelenlegi ára: 3 790 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/charge2-bluetooth-hangszoro-13964215.html
<![CDATA[Havit 2.1 hangfal szett bluetooth csatlakoztatással HV-SF5625BT]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/fejhallgato_mikrofon/havit-2-1-hangfal-szett-bluetooth-csatlakoztatassal-hv-sf5625bt-13961172.html Jelenlegi ára: 8 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/havit-2-1-hangfal-szett-bluetooth-csatlakoztatassal-hv-sf5625bt-13961172.html
<![CDATA[Vezeték nélküli bluetooth fejhallgató]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 690 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/fejhallgato_mikrofon/vezetek-nelkuli-bluetooth-fejhallgato-13964121.html Jelenlegi ára: 3 690 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/vezetek-nelkuli-bluetooth-fejhallgato-13964121.html
<![CDATA[WiFi Jelerősítő Router]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/usb_eszkozok/wifi-jelerosito-router-13963917.html Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-26 00:00 ]]>
Fri, 26 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/wifi-jelerosito-router-13963917.html
<![CDATA[Wirelless Vezeték nélküli Telefontöltő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 888 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/wirelless-vezetek-nelkuli-telefontolto-13957411.html Jelenlegi ára: 2 888 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/wirelless-vezetek-nelkuli-telefontolto-13957411.html
<![CDATA[MAXELL DVD-R 4,7GB 100 db-os kiszerelésben + AJÁNDÉK 100 db papírtok]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/dvd/maxell-dvd-r-4-7gb-100-db-os-kiszerelesben-ajandek-100-db-papirtok-13963633.html Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/maxell-dvd-r-4-7gb-100-db-os-kiszerelesben-ajandek-100-db-papirtok-13963633.html
<![CDATA[32GB ADATA C906 USB 2.0 PENDRIVE BLACK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 290 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-adata-c906-usb-2-0-pendrive-black-13963632.html Jelenlegi ára: 3 290 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-adata-c906-usb-2-0-pendrive-black-13963632.html
<![CDATA[Apple ipad Air 2 Wi-Fi 16GB Silver EladÓ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 45 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/tablet_pc_ipad_e_book_olvaso/apple_ipad/apple-ipad-air-2-wi-fi-16gb-silver-elado-2687091353.html Apple ipad Air 2 Wi-Fi 16GB Silver EladÓ
Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-22 08:53 ]]>
Mon, 22 Oct 2018 08:53:53 +0200 http://www.vatera.hu/apple-ipad-air-2-wi-fi-16gb-silver-elado-2687091353.html
<![CDATA[Tablet tok billentyűzettel]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/egyeb/tablet-tok-billentyuzettel-13964043.html Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/tablet-tok-billentyuzettel-13964043.html
<![CDATA[32GB Maxell Speedboat USB 2.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-maxell-speedboat-usb-2-0-pendrive-13963651.html Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-maxell-speedboat-usb-2-0-pendrive-13963651.html
<![CDATA[Hordozható bluetooth hangszóró KAD06]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/hordozhato-bluetooth-hangszoro-kad06-13964312.html Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/hordozhato-bluetooth-hangszoro-kad06-13964312.html
<![CDATA[Több ponton állítható laptoptartó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/laptop_notebook_tarto/tobb-ponton-allithato-laptoptarto-13961571.html Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2018-11-06 00:00 ]]>
Tue, 06 Nov 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/tobb-ponton-allithato-laptoptarto-13961571.html
<![CDATA[16GB KINGSTON DT50 3.1/3.0/2.0 Usb/Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 590 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-kingston-dt50-3-1-3-0-2-0-usb-pendrive-13963637.html Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-kingston-dt50-3-1-3-0-2-0-usb-pendrive-13963637.html
<![CDATA[Univerzális notebook 120W-os adapter/töltő/USB/]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook_tolto_akkumulator/tolto_adapter/univerzalis/univerzalis-notebook-120w-os-adapter-tolto-usb-13961110.html Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/univerzalis-notebook-120w-os-adapter-tolto-usb-13961110.html
<![CDATA[32 GB KINGSTON DT Micro Duo OTG Android 4.0 USB/Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32-gb-kingston-dt-micro-duo-otg-android-4-0-usb-pendrive-13963635.html Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32-gb-kingston-dt-micro-duo-otg-android-4-0-usb-pendrive-13963635.html
<![CDATA[32GB ADATA UV131 USB 3.0 fémházas Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 290 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-adata-uv131-usb-3-0-femhazas-pendrive-13963634.html Jelenlegi ára: 4 290 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-adata-uv131-usb-3-0-femhazas-pendrive-13963634.html
<![CDATA[8GB KINGSTON microSDHC+SD ADAPTER Class 4]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 890 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/egyeb/8gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-class-4-13963644.html Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/8gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-class-4-13963644.html
<![CDATA[Mini USB wifi router antennával]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/mini-usb-wifi-router-antennaval-13964354.html Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/mini-usb-wifi-router-antennaval-13964354.html
<![CDATA[Streetz HL-252 Sztereo headset és fülmelegítő, szőrmés szürke-fehér]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/streetz-hl-252-sztereo-headset-es-fulmelegito-szormes-szurke-feher-13961949.html Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-23 00:00 ]]>
Tue, 23 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/streetz-hl-252-sztereo-headset-es-fulmelegito-szormes-szurke-feher-13961949.html
<![CDATA[16GB KINGSTON DTI G4 USB 3.0 Pendrive kék színben]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-kingston-dti-g4-usb-3-0-pendrive-kek-szinben-13963638.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-kingston-dti-g4-usb-3-0-pendrive-kek-szinben-13963638.html
<![CDATA[Bluetooth fejhallgató fekete, és fehér színben]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 999 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/bluetooth-fejhallgato-fekete-es-feher-szinben-13960797.html Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/bluetooth-fejhallgato-fekete-es-feher-szinben-13960797.html
<![CDATA[32GB SanDisk Cruzer Ultra Fit USB 3.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 390 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-sandisk-cruzer-ultra-fit-usb-3-0-pendrive-13963642.html Jelenlegi ára: 4 390 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-sandisk-cruzer-ultra-fit-usb-3-0-pendrive-13963642.html
<![CDATA[16GB ADATA UV130 USB 2.0 fémházas Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 390 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-adata-uv130-usb-2-0-femhazas-pendrive-13963640.html Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-adata-uv130-usb-2-0-femhazas-pendrive-13963640.html
<![CDATA[Mini USB laptop porszívó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/mini-usb-laptop-porszivo-13964030.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/mini-usb-laptop-porszivo-13964030.html
<![CDATA[32GB KINGSTON DTSE9 USB 2.0 PENDRIVE]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 590 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-kingston-dtse9-usb-2-0-pendrive-13963639.html Jelenlegi ára: 3 590 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-kingston-dtse9-usb-2-0-pendrive-13963639.html
<![CDATA[16GB ADATA UV150 USB 3.0/2.0 FLASH/pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 290 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-adata-uv150-usb-3-0-2-0-flash-pendrive-13963641.html Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-adata-uv150-usb-3-0-2-0-flash-pendrive-13963641.html
<![CDATA[16GB KINGSTON DTSE9 USB 2.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-kingston-dtse9-usb-2-0-pendrive-13963652.html Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-kingston-dtse9-usb-2-0-pendrive-13963652.html
<![CDATA[Laptop USB vákuum hűtő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/egyeb/laptop-usb-vakuum-huto-13963853.html Jelenlegi ára: 3 790 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/laptop-usb-vakuum-huto-13963853.html
<![CDATA[16GB ADATA C906 USB 2.0 PENDRIVE BLACK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-adata-c906-usb-2-0-pendrive-black-13963643.html Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-adata-c906-usb-2-0-pendrive-black-13963643.html
<![CDATA[32GB ADATA UV 128 USB 3.0 PENDRIVE BLUE]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 290 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-adata-uv-128-usb-3-0-pendrive-blue-13963636.html Jelenlegi ára: 3 290 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-adata-uv-128-usb-3-0-pendrive-blue-13963636.html
<![CDATA[Forgatható laptophűtő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 999 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook_alkatresz/laptop_hutes/forgathato-laptophuto-13959078.html Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/forgathato-laptophuto-13959078.html
<![CDATA[eladó lenovo l430]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 400 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/ibm_lenovo/lenovo_thinkpad/elado-lenovo-l430-2689056983.html Intel core i5 3320M cpu 2. 6GHz, 8gb ram (2X4), intel graphics 400 vga card, 300gb hitachi hdd (100/100), cd-rw/dvdrw, magyar nyelvű billentyűzet. Több információ a képeken. Az akksi állapota szerintem szerényebb, talán két és fél, három órát ha bír : -/
Lásd: https: //www. cnet. com/products/lenovo-thinkpad-l430-2465-14-core-i5-3320m-windows-7-professional-64-bit-4-gb-ram-320-gb-hdd-series/specs/
eladó lenovo l430
Jelenlegi ára: 11 400 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 19:01 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 19:01:37 +0200 http://www.vatera.hu/elado-lenovo-l430-2689056983.html
<![CDATA[16GB KINGSTON microSDHC+SD ADAPTER+USB OLVASÓ CLASS 10]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-usb-olvaso-class-10-13963646.html Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-usb-olvaso-class-10-13963646.html
<![CDATA[20.000 mAh power bank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/20-000-mah-power-bank-13960913.html Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/20-000-mah-power-bank-13960913.html
<![CDATA[32GB ADATA C008 USB 2.0 FLASH/pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-adata-c008-usb-2-0-flash-pendrive-13963645.html Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-adata-c008-usb-2-0-flash-pendrive-13963645.html
<![CDATA[Straus 4000mAh power bank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 890 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/straus-4000mah-power-bank-13964150.html Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/straus-4000mah-power-bank-13964150.html
<![CDATA[16GB KINGSTON DT100 G3 USB 3.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-kingston-dt100-g3-usb-3-0-pendrive-13963647.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-kingston-dt100-g3-usb-3-0-pendrive-13963647.html
<![CDATA[8000 mAh powerbank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/8000-mah-powerbank-13964127.html Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/8000-mah-powerbank-13964127.html
<![CDATA[16GB ADATA C008 USB 2.0 BLACK FLASH/PENDRIVE]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 090 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-adata-c008-usb-2-0-black-flash-pendrive-13963648.html Jelenlegi ára: 2 090 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-adata-c008-usb-2-0-black-flash-pendrive-13963648.html
<![CDATA[32GB Kingston DT100 G3 USB 3.0/2.0 pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 890 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-kingston-dt100-g3-usb-3-0-2-0-pendrive-13963662.html Jelenlegi ára: 2 890 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-kingston-dt100-g3-usb-3-0-2-0-pendrive-13963662.html
<![CDATA[Smiley alakú Powerbank - 6000mAh hordozható telefontöltő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 390 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/smiley-alaku-powerbank-6000mah-hordozhato-telefontolto-13963358.html Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2018-10-24 23:59 ]]>
Wed, 24 Oct 2018 23:59:00 +0200 http://www.vatera.hu/smiley-alaku-powerbank-6000mah-hordozhato-telefontolto-13963358.html
<![CDATA[Havit Micro-USB kábel 1m CB727X]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szorakoztato_elektronika/kabel_csatlakozo/kabel/usb_kabel/havit-micro-usb-kabel-1m-cb727x-13964304.html Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/havit-micro-usb-kabel-1m-cb727x-13964304.html
<![CDATA[Poop Emoji Powerbank - 6000mAh hordozható telefontöltő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 390 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/poop-emoji-powerbank-6000mah-hordozhato-telefontolto-13961426.html Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/poop-emoji-powerbank-6000mah-hordozhato-telefontolto-13961426.html
<![CDATA[Feitun High Power Dupla USB - IOS és ANDROID]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/feitun-high-power-dupla-usb-ios-es-android-13963857.html Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/feitun-high-power-dupla-usb-ios-es-android-13963857.html
<![CDATA[Vezeték nélküli töltő QI technológiával]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/vezetek-nelkuli-tolto-qi-technologiaval-13964029.html Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/vezetek-nelkuli-tolto-qi-technologiaval-13964029.html
<![CDATA[Alpha One 5600 mAh powerbank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/alpha-one-5600-mah-powerbank-13964645.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/alpha-one-5600-mah-powerbank-13964645.html
<![CDATA[HAVIT Gamer 3,5 mm-es audió jack + USB Fejhallgató HV-H2239D]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/fejhallgato_mikrofon/havit-gamer-3-5-mm-es-audio-jack-usb-fejhallgato-hv-h2239d-13961176.html Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/havit-gamer-3-5-mm-es-audio-jack-usb-fejhallgato-hv-h2239d-13961176.html
<![CDATA[Szuperhősös 16GB-os pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/szuperhosos-16gb-os-pendrive-13964047.html Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/szuperhosos-16gb-os-pendrive-13964047.html
<![CDATA[Autó alakú lézeres vezeték nélküli egér]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/billentyuzet_eger/eger/auto-alaku-lezeres-vezetek-nelkuli-eger-13964020.html Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/auto-alaku-lezeres-vezetek-nelkuli-eger-13964020.html
<![CDATA[Vasember alakú vezeték nélküli egér]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/billentyuzet_eger/eger/vasember-alaku-vezetek-nelkuli-eger-13964022.html Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/vasember-alaku-vezetek-nelkuli-eger-13964022.html
<![CDATA[HAVIT 2 csatlakozós Autós Töltő adapter HV-UC515]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/havit-2-csatlakozos-autos-tolto-adapter-hv-uc515-13961175.html Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/havit-2-csatlakozos-autos-tolto-adapter-hv-uc515-13961175.html
<![CDATA[Havit 4-es USB töltő H18]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/havit-4-es-usb-tolto-h18-13961174.html Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 00:00 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/havit-4-es-usb-tolto-h18-13961174.html
<![CDATA[Ledes bluetooth hangszóró WS-0606]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/ledes-bluetooth-hangszoro-ws-0606-13964360.html Jelenlegi ára: 3 790 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 00:00 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/ledes-bluetooth-hangszoro-ws-0606-13964360.html
<![CDATA[SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX 580 8G GDDR5]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 66 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/videokartya/sapphire/sapphire-nitro-radeon-rx-580-8g-gddr5-2685334232.html SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX 580 8G GDDR5
Jelenlegi ára: 66 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-29 09:19 ]]>
Mon, 29 Oct 2018 09:19:16 +0100 http://www.vatera.hu/sapphire-nitro-radeon-rx-580-8g-gddr5-2685334232.html
<![CDATA[Lenovo T510 15,6 notebook I5 8GB 160GB SSD 1Ft-ról]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 40 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/ibm_lenovo/lenovo_thinkpad/lenovo-t510-15-6-notebook-i5-8gb-160gb-ssd-1ft-rol-2686738811.html !!! VILLÁMÁR ESETÉN POSTÁT ÁLLOM !!!
Eladó a képen látható Lenovo T510-es Notebook!
FELÚJÍTVA:
- 160Gb Intel SSD 100/100%-os állapotban
- 8GB DDR3 1600mhz memória
MAGYAR BILLENTYŰZET ( Nem matricázott magyar lokalizációs gép! )
- Friss Licenszelt WIN10 ( Win7 matrica )
HIBÁTLAN, minden port csatlakozó működik! EREDETI töltőjével!
Képek szerinti állapotban ( Minimális esztétikai hiba fotózva! lásd a képen!!! )
Kérlek ennek tudatában licitálj!
Több darab vásárlása esetén kedvezmény ( postaköltség, minimális alku ).
Csere, Garancia NINCS!
Személyesen Felsőgödön, vagy + benzin költség ellenében a Pólusnál illetve a XIII kerületben a Fay utcánál vehető át!
Ha megnyerted az aukciót én azonnal küldök egy autómatikus e-mail benne minden szükséges adattal! Kérlek 3 napon belül vedd fel a kapcsolatot velem, különben hirdetem újra és megy a megfelelő értékélés!
Köszi hogy benéztél, nézz szét a többi termékem közt is!
Lenovo T510 15,6 notebook I5 8GB 160GB SSD 1Ft-ról
Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-01 12:09 ]]>
Thu, 01 Nov 2018 12:09:26 +0100 http://www.vatera.hu/lenovo-t510-15-6-notebook-i5-8gb-160gb-ssd-1ft-rol-2686738811.html
<![CDATA[Samsung 850 PRO 2.5" 512GB MZ-7KE512BW Bontatlan állapotban]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 22 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/merevlemez/ssd/samsung-850-pro-2-5-512gb-mz-7ke512bw-bontatlan-allapotban-2687809724.html Maximális adatátviteli sebesség 6 Gbit/s NAND flash típusa MLC
Maximális SSD olvasási sebesség 550 MB/s
Maximális SSD írási sebesség 520 MB/s
Csatlakozók SATA3
Méretek
Szélesség 69. 9 mm
Magasság 6. 8 mm
Mélység 100. 1 mm
Súly 64 g
Átmérő 2, 5 inch
Így is ismerheti: 850 PRO 2 5 512 GB MZ 7 KE 512 BW, 850PRO25512GBMZ7KE512BW, 850 PRO 2. 5" 512GB MZ 7KE512BW, 850PRO25512GBMZ-7KE512BW, 850 PRO 2. 5" 512GB MZ-7KE512 BW
Eladás oka: Ajándékban kaptam de nincs rá szükségem.
Részletesebb leírás: https: //ssd-meghajto. arukereso. hu/samsung/850-pro-2-5-512gb-mz-7ke512bw-p238388699/#termek-leiras
Samsung 850 PRO 2.5
Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-24 11:52 ]]>
Wed, 24 Oct 2018 11:52:48 +0200 http://www.vatera.hu/samsung-850-pro-2-5-512gb-mz-7ke512bw-bontatlan-allapotban-2687809724.html
<![CDATA[NMÁ - 1 Ft - Szuper Lenovo Yoga 2 11,6" Laptop és tablet egyben! i3/4GB/500GB]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 40 001 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/ibm_lenovo/lenovo_ideapad/nma-1-ft-szuper-lenovo-yoga-2-11-6-laptop-es-tablet-egyben-i3-4gb-500gb-2686484978.html A billentyűzet kiosztása angol, de az ékezetes betűk matricákkal pótolhatók.
Eredeti Windows 8. 1 jár a gép mellé.
Jó akkumulátorral!
Kérem, hogy tekintse meg a többi termékemet is. (jobb oldalt a további termékeimre kattintva)
Személyes átvétel esetén természetesen kipróbálható. Futárszolgálattal/postával történő szállítás esetén előre utalást kérek.
Műszaki paraméterek:
Processzor típus: Intel Core i3 Processzor 4000
Memória méret: 4GB
Frekvencia: 1600MHz (DDR3L)
Háttértároló (HDD): 500 GB
Videókártya gyártó: Intel
Videokártya típusa: HD Graphics 4200
Kijelző méret: 11, 6"
Felbontás: 1366 x 768
Tipus: HD IPS Touch
Érintőkijelző: Igen
Operációs rendszer: Windows 10
USB port: 1db USB 2. 0 és 1db USB 3. 0
microhdmi: igen
Kártyaolvasó: 2in1
LAN: 10/100/1000
WLAN: 802. 11 b/g/n
Bluetooth: 4. 0
Webkamera: HD Web Camera
Billentyűzet: Háttérvilágításos billentyűzet
Audio: HD Audio
Szin: Ezüst
Tömeg: 1. 3 kg
Hangszóró: Sztereo
Audio csatlakozók: Kombinált audioaljzat
Egyéb: 360° -ban kihajtható kijelző
NMÁ - 1 Ft - Szuper Lenovo Yoga 2 11,6
Jelenlegi ára: 40 001 Ft
Az aukció vége: 2018-10-27 20:00 ]]>
Sat, 27 Oct 2018 20:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/nma-1-ft-szuper-lenovo-yoga-2-11-6-laptop-es-tablet-egyben-i3-4gb-500gb-2686484978.html
<![CDATA[NMÁ - 1 Ft - Lenovo Yoga 500-14IBD 14" Full HD Laptop Win 10 4GB 1TB HDD i3]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 38 200 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/ibm_lenovo/lenovo_ideapad/nma-1-ft-lenovo-yoga-500-14ibd-14-full-hd-laptop-win-10-4gb-1tb-hdd-i3-2686489016.html A billentyűzet kiosztása angol, de az ékezetes betűk matricákkal pótolhatók.
Eredeti Windows 10 jár a gép mellé.
Jó akkumulátorral!
Kérem, hogy tekintse meg a többi termékemet is. (jobb oldalt a további termékeimre kattintva)
Személyes átvétel esetén természetesen kipróbálható. Futárszolgálattal/postával történő szállítás esetén előre utalást kérek.
Műszaki paraméterek:
Processzor típus: Intel Core i3-5005U
Memória méret: 4GB
Háttértároló (HDD): 1 TB
Videókártya gyártó: Intel HD Graphics
Kijelző méret: 14"
Felbontás: 1920 x 1080
Tipus: Full HD
Operációs rendszer: Windows 10
NMÁ - 1 Ft - Lenovo Yoga 500-14IBD 14
Jelenlegi ára: 38 200 Ft
Az aukció vége: 2018-10-27 20:00 ]]>
Sat, 27 Oct 2018 20:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/nma-1-ft-lenovo-yoga-500-14ibd-14-full-hd-laptop-win-10-4gb-1tb-hdd-i3-2686489016.html
<![CDATA[WD PURPLE 6TB HDD, vadi új bontatlan, akár 1Ft-ért NMA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 12 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/merevlemez/belso_merevlemez/westerndigital/wd-purple-6tb-hdd-vadi-uj-bontatlan-akar-1ft-ert-nma-2688700820.html Mérete 6TB.
Garancia 3 hónap.
WD PURPLE 6TB HDD, vadi új bontatlan, akár 1Ft-ért NMA
Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-27 19:25 ]]>
Sat, 27 Oct 2018 19:25:42 +0200 http://www.vatera.hu/wd-purple-6tb-hdd-vadi-uj-bontatlan-akar-1ft-ert-nma-2688700820.html
<![CDATA[Gamer PC (4 mag/4GRAM/250gb/1gb vga)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 24 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/egyedi_konfiguracio_pc_asztali_szamitogep_barebone/amd/gamer-pc-4-mag-4gram-250gb-1gb-vga-2687535776.html Összetevők: (Minden hibátlanul működik)
AsRock FM2A58M-VG3+ FM2+ alaplap
AMD Athlon II X4 740x CPU
4 GB DDR3 RAM
250gb sata HDD 100/100%-os
Gigabyte HD5750 Oc VGA 1gb GDDR5
FSP 400W ActivPFC Tápegység
Optiarc DVD író SATA
Fujitsu-Siemens gépház (Oldallapjai is megvannak, kicsit kopottas)
Alaplap:
AsRock FM2A58M-VG3+ FM2+ alaplap
Hibátlanul működik.
Adatok a képen.
A-Style
- ASRock Cloud
Processzor
- Supports Socket FM2+ 95W / FM2 100W processors
Chipset
- AMD A58 FCH (Bolton-D2)
Memória
- Dual Channel DDR3 Memory Technology
- 2 x DDR3 DIMM Slots
- Supports DDR3 1866/1600/1333/1066 non-ECC, un-buffered memory
- Max. capacity of system memory: 32GB*
- Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 1. 3 / 1. 2
- Supports AMD Memory Profile (AMP)
*Due to the operating system limitation, the actual memory size may be less than 4GB for the reservation for system usage under Windows® 32-bit OS. For Windows® 64-bit OS with 64-bit CPU, there is no such limitation.
BIOS
- 64Mb AMI UEFI Legal BIOS with GUI support
- Supports "Plug and Play"
- ACPI 1. 1 Compliant wake up events
- Supports jumperfree
- SMBIOS 2. 3. 1 support
- DRAM, CPU Voltage multi-adjustment
Videokártyák
- Integrated AMD Radeon™ R7/R5 Series Graphics in A-series APU
- DirectX 11. 1, Pixel Shader 5. 0 with FM2+ CPU. DirectX 11, Pixel Shader 5. 0 with FM2 CPU.
- Max. shared memory 2GB
- Supports D-Sub with max. resolution up to 1920x1200 @ 60Hz
- Supports AMD Steady Video™ 2. 0: New video post processing capability for automatic jitter reduction on home/online video
Audio
- 5. 1 CH HD Audio (Realtek ALC662 Audio Codec)
- Supports Surge Protection (ASRock Full Spike Protection)
LAN
- PCIE x1 Gigabit LAN 10/100/1000 Mb/s
- Realtek RTL8111FR/RTL8111E
- Supports Wake-On-WAN (for RTL8111FR only)
- Supports Wake-On-LAN
- Supports Lightning/ESD Protection (ASRock Full Spike Protection)
- Supports LAN Cable Detection
- Supports Energy Efficient Ethernet 802. 3az
- Supports PXE
Slotok
- 1 x PCI Express 3. 0 x16 Slot (PCIE1 @ x16 mode)
- 1 x PCI Slot
- Supports AMD Dual Graphics
*PCIE 3. 0 is only supported with FM2+ CPU. With FM2 CPU, it only supports PCIE 2. 0.
Tárolás
- 4 x SATA2 3. 0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1 and RAID 10), NCQ, AHCI and Hot Plug
Csatlakozó
- 1 x Print Port Header
- 1 x COM Port Header
- 1 x Chassis Intrusion Header
- 1 x TPM Header
- 1 x CPU Fan Connector (4-pin)
- 1 x Chassis Fan Connector (4-pin)
- 1 x Power Fan Connector (3-pin)
- 1 x 24 pin ATX Power Connector
- 1 x 4 pin 12V Power Connector
- 1 x Front Panel Audio Connector
- 2 x USB 2. 0 Headers (Support 4 USB 2. 0 ports) (Supports ESD Protection (ASRock Full Spike Protection))
Hátsó panel I/O
- 1 x PS/2 Mouse Port
- 1 x PS/2 Keyboard Port
- 1 x D-Sub Port
- 4 x USB 2. 0 Ports (Supports ESD Protection (ASRock Full Spike Protection))
- 1 x RJ-45 LAN Port with LED (ACT/LINK LED and SPEED LED)
- HD Audio Jacks: Line in / Front Speaker / Microphone
Egyéni tuljadonságok
- ASRock A-Tuning
- ASRock APP Shop
- ASRock Instant Boot
- ASRock Instant Flash
- ASRock APP Charger
- ASRock XFast LAN
- ASRock XFast RAM
- ASRock Crashless BIOS
- ASRock OMG (Online Management Guard)
- ASRock Internet Flash
- ASRock UEFI Tech Service
- ASRock Dehumidifier Function
- ASRock Easy RAID Installer
- ASRock Easy Driver Installer
- ASRock Interactive UEFI
- ASRock Fast Boot
- ASRock X-Boost
- ASRock Restart to UEFI
- ASRock USB Key
- ASRock FAN-Tastic Tuning
- Hybrid Booster:
- ASRock U-COP
Support CD
- Drivers, Utilities, AntiVirus Software (Trial Version), Google Chrome Browser and Toolbar, Start8 (30 days trial)
Kiegészítők
- Quick Installation Guide, Support CD, I/O Shield
- 2 x SATA Data Cables
Hardware Monitor
- CPU temperature sensing
- Chassis temperature sensing
- CPU Fan Tachometer
- Chassis Fan Tachometer
- CPU/Chassis Quiet Fan
- CPU/Chassis Fan multi-speed control
- CASE OPEN detection
- Voltage monitoring: +12V, +5V, +3. 3V, Vcore
Form Factor
- Micro ATX Form Factor
- All Solid Capacitor design
- High Density Glass Fabric PCB
Operációs rendszer
- Microsoft® Windows® 10 32-bit / 10 64-bit / 8. 1 32-bit / 8. 1 64-bit / 8 32-bit / 8 64-bit / 7 32-bit / 7 64-bit
*A Carrizo FM2r2 processzor csak a Windows® 10 / 8. 1 64 bites / 7 32 bites /7 64 bites rendszereket támogatja.
Tanusítványok
- FCC, CE
- ErP/EuP ready (ErP/EuP ready power supply is required)
Processzor:
AMD Athlon II X4 740x FM2 Proci
Használt, hibátlan.
órajel: 3. 2 Ghz (3200 Mhz)
Turbo órajel: 3. 7 Ghz (3700 Mhz)
magok száma: 4
foglalat: FM2
gyártástechnológia: 32nm
L2 cache: 2x 2MB
L3 cache: nincs
integrált GPU: nincs
fogyasztás: 65W
architektúra: Piledriver
platform: Virgo
processzor mag: Trinity
gyártói cikkszám: AD740XOKHJBOX
CPUbench
Videókártya:
Gigabyte HD5750 Oc 1gb GDDR5
Hibátlan, mindig is az volt.
Megegyezik a felépítése és a kinézete a képen láthatóval. (Doboz nélkül)
Megbírkózik az újabb komoly játékokkal is, megfelelő CPU, és beállítások mellett. (Doom 2016, GTA V, Planetside 2, Alien: Isolation)
Gyártói oldal
Teszt(Hasonló, bár nem az OC-s)
Chip: RV850 - Juniper
Gyártás: 40 nm
ALU (steam proc. ): 720
GPU Órajel: 740
TMUs: 36
ROPs: 16
Memória típusa: GDDR5
Memória mennyisége: 1 GB
Memória órajele: 4800 MHz
Memóriabusz: 128 bit Hub vezérelt
TDP: 3D: 90 W - 2D: 16W
Max. 3D felbontás: 3x 2560x1600
Hűtés: egyedi, 8cm-es ventilátorral + PWM
Kimenetek: DVI x2, HDMI 1x, DisplayPort (VGA)1x
Graphics Processing
Radeon HD 5750
Core Clock
740 MHz
Process Technology
40 nm
Memory Clock
4800 MHz
Memory Size
1 GB
Memory Type
GDDR5
Memory Bus
128 bit
Card Bus
PCI-E 2. 0
Digital max resolution
2560 x 1600
Analog max resolution
2048 x 1536
Multi-view
Yes
Card size
H=39 mm, L=196 mm, W=126 mm
PCB Form
ATX
DirectX
11
OpenGL
3. 1
Recommended PSU
450 W
Shader Clock
N/A
I/O
HDMI * 1
DVI-I * 1
DVI-D * 1
D-sub * 1
 
Gamer PC (4 mag/4GRAM/250gb/1gb vga)
Jelenlegi ára: 24 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 17:18 ]]>
Sun, 21 Oct 2018 17:18:00 +0200 http://www.vatera.hu/gamer-pc-4-mag-4gram-250gb-1gb-vga-2687535776.html
<![CDATA[Zotac GTX 760 AMP! Edition 2Gb GDDR5 256bit Dobozában tartozékokkal!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 16 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/videokartya/zotac/zotac-gtx-760-amp-edition-2gb-gddr5-256bit-dobozaban-tartozekokkal-2688516974.html Németországból beszerzett, tesztelt termék, előélete ismeretlen!
VGA Stability teszt, 3DMarkt futtatva!!
A kártya hibátlanul működik!!
Kérem csak az licitáljon, aki 3 munkanapon belül ki tudja fizetni!
A fotókon látható állapotban.
Tulajdonságok:
https: //www. zotac. com/ee/product/graphics_card/gtx-760-amp
Ügyelni kell a megfelelő behelyezésre!
A kártyához a fotókon látható tartozékok járnak!
Minimál nincs, a legnagyobb viszi!!!
Mivel használt temék, garancia , visszavásárlás nincs!
Posta van a vevő terhére és felelősségére!!!
Zotac GTX 760 AMP! Edition 2Gb GDDR5 256bit Dobozában tartozékokkal!
Jelenlegi ára: 16 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-27 12:53 ]]>
Sat, 27 Oct 2018 12:53:00 +0200 http://www.vatera.hu/zotac-gtx-760-amp-edition-2gb-gddr5-256bit-dobozaban-tartozekokkal-2688516974.html
<![CDATA[HP Pavilion G60 laptop]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 200 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/hp/hp_pavilion/hp-pavilion-g60-laptop-2688467960.html Bios-ig, bekapcsolásig tesztelt.
A hírdetés csak a képen szereplő laptopra vonatkozik.
Töltő, tápzsinor nem jár hozzá.
Fedlap kicsit karcos.
Leírás:  
CPU: AMD Athlon 64 X2 QL-62  2. 0 Ghz 
RAM: 3 GB DDR2
HDD: 160 Gb
VGA:   nVidia GeForce 8200M
kijelző: 15. 6" 
Kamera
3 x USB 2. 0
WLAN, LAN, HDMI 
Sd kártya olvasó,  
VGA kimenet
Angol billentyűzet kiosztás
Akku nem tesztelt.
Garancia nincs.
Képek szerinti állapotban.
A  termékeket kizárólag  GLS futárral küldjük!
A kiszállítás ideje 2-3 munkanap.
Tévedés és elírás joga fenntartva!
HP Pavilion G60 laptop
Jelenlegi ára: 6 200 Ft
Az aukció vége: 2018-10-27 19:56 ]]>
Sat, 27 Oct 2018 19:56:00 +0200 http://www.vatera.hu/hp-pavilion-g60-laptop-2688467960.html
<![CDATA[ASUS HD7950 DC2T 3Gb GDDR5 384bit]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 15 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/videokartya/asus/asus-hd7950-dc2t-3gb-gddr5-384bit-2688510488.html Németországból beszerzett, tesztelt termék, előélete ismeretlen!
VGA Stability teszt, 3DMarkt futtatva!!
A kártya hibátlanul működik!!
3 slot helyet foglal! Kérem csak az licitáljon, aki 3 munkanapon belül ki tudja fizetni!
A fotókon látható állapotban.
Tulajdonságok: lejjebb
Ügyelni kell a megfelelő behelyezésre!
A kártyához nem jár semmilyen tartozék!
Minimál nincs, a legnagyobb viszi!!!
Mivel használt temék, garancia , visszavásárlás nincs!
Posta van a vevő terhére és felelősségére!!!
ASUS HD7950 DC2T 3Gb GDDR5 384bit
Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-28 19:32 ]]>
Sun, 28 Oct 2018 19:32:00 +0100 http://www.vatera.hu/asus-hd7950-dc2t-3gb-gddr5-384bit-2688510488.html
<![CDATA[32GB KINGSTON DT106 PENDRIVE USB 3.0 100Mb/s read]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 999 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-kingston-dt106-pendrive-usb-3-0-100mb-s-read-2688723269.html Postával elküldjük az ország bármely részére (általában 3-5 munkanap alatt).
Utánvéttel nem küldöm el, ez ügyben ne is írjanak
Utalni magyarországi számlára kell
Csak a feltüntetett módon tudom küldeni, más módon, más áron nem, ez ügyben kérem ne is írjanak, (fölösleges)!!!!! !!!!! !!!!
A termékről szlovák nyugtát adunk.

32GB KINGSTON DT106 PENDRIVE USB 3.0 100Mb/s read
Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2018-11-06 19:53 ]]>
Tue, 06 Nov 2018 19:53:08 +0100 http://www.vatera.hu/32gb-kingston-dt106-pendrive-usb-3-0-100mb-s-read-2688723269.html
<![CDATA[Gamer 4 magos PC i5 3570 2x4GB DDR3 GTX760 120GB SSD 500GB HDD NMÁ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 70 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/komplett_pc_asztali_szamitogepek/egyeb/gamer-4-magos-pc-i5-3570-2x4gb-ddr3-gtx760-120gb-ssd-500gb-hdd-nma-2683393628.html Proci: Intel i5 3570
https: //ark. intel. com/products/65702/Intel-Core-i5-3570-Processor-6M-Cache-up-to-3-80-GHz-
Memória: HyperX KHX18C9T2K2/8X 8GB (4GB 512M x 64-Bit x 2 pcs. ) DDR3-1866 CL9 240-Pin DIMM Kit
https: //www. kingston. com/datasheets/KHX18C9T2K2_8X. pdf
Videókártya: MSI GTX 760 Gaming OC 2 GB GDDR5
https: //www. techpowerup. com/gpu-specs/msi-gtx-760-gaming-oc. b2120
Alaplap: Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1. 1)
http: //hu. gigabyte. com/products/page/mb/ga-h77m-d3hrev_11#kf
SSD: Samsung 840 EVO 120 GB MZ-7TE120
https: //www. samsung. com/us/computer/memory-storage/MZ-7TE120BW-specs
HDD:  SAMSUNG HD501LJ 500GB
http: //www. hdsentinel. hu/storageinfo_details. php? lang=hu&model=SAMSUNG%20HD501L
DVD író: Samsung SH-224BB/BEBE
https: //www. cnet. com/products/samsung-super-writemaster-sh-224bb-dvdrw-r-dl-dvd-ram-drive-serial-ata-internal/specs/
Ház:  THERMALTAKE Commander MS-I
https: //www. thermaltake. com/products-model. aspx? id=C_00001772
Táp:  CHIEFTEC CTG-550-80P 550W
http: //www. chieftec. eu/en/marketing/archive/ctg-550-80p-detail. html
Hibátlanul működik, pormentes, proci kb. 1 éve újrapasztázva.
Win 10 próbaverzió van rajta.
Full HD-ben az újabb játékok is elfutnak rajta, de nem max. grafikai beállításokkal.
1 Ft-ról indul, a legmagasabb licit viszi.
Adom hozzá mindennek a dobozát, számlákat(ipon) is.
A személyes átvételt preferálom, ki is próbálhatod vétel előtt.
Jó vásárlást!
Gamer 4 magos PC i5 3570 2x4GB DDR3 GTX760 120GB SSD 500GB HDD NMÁ
Jelenlegi ára: 70 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-24 19:34 ]]>
Wed, 24 Oct 2018 19:34:14 +0200 http://www.vatera.hu/gamer-4-magos-pc-i5-3570-2x4gb-ddr3-gtx760-120gb-ssd-500gb-hdd-nma-2683393628.html
<![CDATA[Samsung EVO 860 mSata SSD - 250Gb, akár 1Ft-ért NMA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook_alkatresz/laptop_notebook_merevlemez/samsung-evo-860-msata-ssd-250gb-akar-1ft-ert-nma-2688698033.html 3 hónap garancia.

Samsung EVO 860 mSata SSD - 250Gb, akár 1Ft-ért NMA
Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-26 19:20 ]]>
Fri, 26 Oct 2018 19:20:10 +0200 http://www.vatera.hu/samsung-evo-860-msata-ssd-250gb-akar-1ft-ert-nma-2688698033.html
<![CDATA[Microsoft Windows 10 Professional + LICENC KULCS Win 10 Pro ESD (OEM) GARANCIA SZÁMLA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 900 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szoftver/operacios_rendszer/microsoft-windows-10-professional-licenc-kulcs-win-10-pro-esd-oem-garancia-szamla-2688038837.html OEM digitális licenc csatorna, végleges aktiválás
Ugyan azon a számítógépen többször újra aktiválható.
Windows 10 Pro eredeti termék aktiválási kulcs
+ hivatalos letöltő link kerül átadásra, számlával.
A programot a gyártó hivatalos oldaláról töltheti le a vásárló, így
garantálva, hogy eredeti szoftver kerül a gépére és nem hamis kém változat.
Windows 10 letöltés és telepítés hivatalos helyről
https: //www. microsoft. com/software-download/windows10
Teljes verzió | Magyar nyelv | Windows 10 Pro
Aktiválható online és telefonon is a Microsoft aktiváló központ
telefonos hívásával. Örök licenc 1db PC-re.
Céges számla | Garancia | Jogi nyilatkozat | EULA | Támogatás
(Átadjuk a termékkulcsot és a hozzá tartozó serial ID azonosítót is. )
ESD szoftver
Electronic Software Delivery, ESD jelentése:
Elektronikus Szoftver Kézbesítés, azonnali hozzáférhetőség.
Átvétel
Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint
a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes
mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, a használt licencek esetében is,
csak az átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető
kulcsok és termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.
Számla
A vásárló a számlát elektronikusan
kapja meg PDF formátumban az email címére,
amely tartalmazza a kulcsot és a sorozatszámot.
Azonnal vihető, nem kell rá várni
Kézbesítési idő 8-24 óra, email-ben
és a hivatalos letöltő linken.
(egyes esetekben és hétvégén 12-48 óra)
Miért problémás a különböző aktivátor programokkal aktivált Windows?
Az aktivátor programokkal aktivált Windows (mint a "KMSpico" és különböző fajtái) estében a számítógép fokozott biztonsági kockázatnak és a személyes adatok veszélynek vannak kitéve. Az ilyen aktiváló megoldások, illetve programok jellemzően kém programok, adatlopók vagy adwords programok. Aktivátor program esetén veszélyben lehetnek a bankkártya adatok, jelszavak is online vásárlás esetén, de akár a számítógép kamerájához vagy mikrofonjához is hozzáférhetnek illetéktelenek a tudtunkon kívül. Továbbá informatikai rendszerek elleni visszaéléseket követhetnek el, de BitCoin bányászatra is használhatják a gépet a tulajdonosa tudta nélkül. Az ilyen aktivátor programok eleve csak 180 napra aktiválják a rendszert és a látszatját keltik a végleges aktiválásnak, sok esetben a biztonsági frissítések letiltása, tűzfal, és védelelmi funkciók blokkolása mellett működnek.
Cégek esetében egy ilyen biztonsági incidens akár az ügyfélkör elvesztésével is járhat, illetve súlyos adatvesztéssel, károkkal, perekkel fenyegethet. Az ilyen aktivátor programok eleve csak 180 napra "aktiválják" a rendszert és a látszatját keltik a végleges aktiválásnak, sok esetben pedig a biztonsági frissítések letiltása, tűzfal, és védelelmi funkciók blokkolása mellett működnek, súlyos biztonsági kockázatok mellett.
Termékkulcs használatával aktivált rendszer esetében maga az aktiválás semmilyen biztonsági kockázatnak nem teszi a gépet, illetve a rendszert és biztonságos megoldást jelent.
Jogalap
Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett. Újrahasznosított szoftver.   (ECLI: EU: C: 2012: 407, EU 2001/29/EG, 28.,   2009/24/EK)
Windows 10 Pro licence kulcs és eredeti letöltő link
A Windows 10 Pro teljes verziója a Microsoft hivatalos oldaláról tölthető le ISO fájl formátumban. A hivatalos MS letöltő linket a vásárláskor az aktiváló kóddal együtt megkapja a vásárló.
A Microsoft oldalán található és futtatható egy telepítő adathordozó készítő eszköz (MediaCreationTool program), amellyel könnyen és egyszerűen az ISO állományból egy Windows 10 telepítő pendriveot lehet készíteni (DVD-t is).
Az letöltés és használat legális a Microsoft és az EU törvények teszik lehetővé.
A megvásárolt aktiváló kulcs globálisan bármely nyelvű Windows 10 Pro operációs rendszerhez használható, így a Magyarhoz is.
Az új Windows 10 rendszer telepítése közben adható meg az aktiválási kulcs (termék kulcs), de telepítés után is aktiválható.
A Windows 10 Pro 32 vagy 64 bites verziójának aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít.
Az upgrade-lt, korrábbi Windows-ról való felfrissítés esetén, vagy régi telepítés esetén nem garantálható az aktiválás, ami nem a kulcs hanem a már megváltozott fájl rendszer problémája lehet. Ilyen esetben a megfelelő verzió telepítésére lehet szükség.
Esetlegesen egy már korábban telepjtett Windows 10 esetében, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni a rendszert, úgy a kapott letöltő linken lévő Win 10 program telepítésre lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetövé tett link-röl.
Az aktiváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen.
ESD szoftver
Elektronikus licenc, a termék, illetve ár nem tartalmaz fizikai CD/DVD lemez vagy pendrive adathordozót, COA matricát, így az nem kerül átadásra, vagy postázásra. Elektronikus licenc esetén a számla tartalmazza a kulcsot. Csak letölthető elektronikus formában kerül átadásra, a szoftver tartalmát a vásárlónak kell letöltenie a kapott linkről, amelyet a kapott digitális termékkulccsal tud aktiválni. (elektronikus szoftver kézbesítés)
Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel lehetséges.
Fizetés | szállítás | átvétel | garancia
Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges.
Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. (Egyes esetekben előfordulhat 2 munkanap, kérjük aki nem tudja a szállítási időt kivárni ne adjon le megrendelést. )
GARANCIA:
30 nap, ami abban az esetben érvényesíthető amennyiben, valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot kap vásárló, amennyiben a problémát 30 napon belül jelzi. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.
Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.
A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.
Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszatérítés nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kérjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi és elfogadja a terméklapon leírtakat.
Újrahasznosított szoftver: A „ second hand” vagy „ remarketing” szoftverek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, számítógép selejtezésekből származó, valamint elavult, meghibásodott, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba.  Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a használt licencek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Volume, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28. ). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.
A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):
„ A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4.  cikk (2) bekezdése és az 5.  cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A » jogszerű megszerző« fogalma”
A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:
1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23? i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.
2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog.
A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a vásárlási ajánlat, illetve jellemzők leírásrára szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
Köszönjük az érdeklődést
Microsoft Windows 10 Professional + LICENC KULCS Win 10 Pro ESD (OEM)  GARANCIA  SZÁMLA
Jelenlegi ára: 6 900 Ft
Az aukció vége: 2018-11-04 21:41 ]]>
Sun, 04 Nov 2018 21:41:37 +0100 http://www.vatera.hu/microsoft-windows-10-professional-licenc-kulcs-win-10-pro-esd-oem-garancia-szamla-2688038837.html
<![CDATA[HP 8300 CMT ( I5-3470 CPU, 4GB DDR3, 250 GB HDD, USB 3.0, HD Graphics, WIN 7)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 35 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/komplett_pc_asztali_szamitogepek/hp/hp_elite/hp-8300-cmt-i5-3470-cpu-4gb-ddr3-250-gb-hdd-usb-3-0-hd-graphics-win-7-2686134410.html                                            Eladásra kínálom a képeken látható:
HP COMPAQ ELITE 8300 CMT Asztali számítógépet!
Csendes, gyors gép. Windows 7 x64 Pro rendszerrel telepítve
2. -3. Generációs I3-I5-I7 Támogatás! USB 3. 0, SATA 3
Beépített hangszóró
Hibátlan működéssel használatra készen!
Friss Windows 7 operációs rendszerrel!
Windows 7 Matrica+License
-Alaplap: HP Compaq 8300 CMT
-Processzor: Intel Core i5-3470 Processor 6M Cache, 4 X 3, 6 GHZ 
-Memória: 4GB DDR3 Max: 32GB Kérésre bővítem
-Merevlemez: 250GB SATA3 100% 
-Videókártya: Intel HD Graphics(1 x D-SUB (15 pin), 1 x Displayport) Kérésre bővítem!
2 X Pcie Videó kártyafoglalat van az alaplapon
-Optikai meghajtó: DVD ROM SATA
-LAN : Intel 82579LM Gigabites sebesség
- Audio: High Definition Audio SRS Premium Sound (2 csatornás)
USB 10 db, ebből 4 db USB 3. 0, Halk gyors működés!
Ajánlom netezésre, Full HD videózásra-filmezésre 
Játékok futtatására is alkalmas
                   További eladó termékeim: katt a felhasználónevemre
                                                      zsebobaba70
                                                                              vagy
a lap legalján megtalálja galériámat, ahol az oldal elhagyása nélkül megtekintheti további hamarosan lejáró termékeimet!
                  
Postázásról:
Több termék vásárlása esetén érdeklődjön a postadíj összegéről! Nem kell több postadíjat utalni, ha egy csomagban is elfér!!!
Az összeg beérkeztének  napján, de leginkább másnap kerül postára a csomag. A feladásról email értesítést kap, amitől számítva 1-2 munkanap alatt célba ér a csomag.
Csomagautomatába történő postázáshoz, minden esetben valós, használatban lévő telefonszámot kérnék, (az Ön érdekében)mivel arra küldik a nyítókódot.
Próbálok minden terméket kellő gondossággal csomagolni, de a szállítás alatt sérült csomagért nem tudok felelőséget vállalni! Minden csomagra kérhet törékenykezelést, ami a feladási díj 100%-a.
Az aukcióról:                   
Kérem, mielőtt licitál, győződjön meg róla, hogy valóban a leírt és a képen látható terméket kívánja megvásárolni. Ha a kép és a leírás nem egyértelmű az Ön számára, esetleg a szállítással kapcsolatosan van kérdése, kérem a licitálás/vásárlás előtt tegye fel kérdéseit, megelőzve ezzel a későbbi kellemetlenségeket.
A fizetésről:
Kérem 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot vagy 5 napon belül személyesen, postai utalványon vagy banki átutalással rendezze az áru kifizetését. Amennyiben több terméket vásárol, fizetés előtt egyeztessünk a postaköltség díjáról.
pl: 2 db kisebb termék esetében nem kell 2 postát fizetni, nyílván egy csomagban is elfér!
Utánvéttel is postázok!!!
Minden kérdésre szívesen válaszolok
HP 8300 CMT ( I5-3470 CPU, 4GB DDR3, 250 GB HDD, USB 3.0, HD Graphics, WIN 7)
Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-23 21:43 ]]>
Tue, 23 Oct 2018 21:43:27 +0200 http://www.vatera.hu/hp-8300-cmt-i5-3470-cpu-4gb-ddr3-250-gb-hdd-usb-3-0-hd-graphics-win-7-2686134410.html
<![CDATA[Commodore SD2IEC SD kártya olvasó C16/Plus4/C64/VC20/C128]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/retro_szamitogep_kiegeszito/commodore/commodore-sd2iec-sd-kartya-olvaso-c16-plus4-c64-vc20-c128-2686924979.html SD kártya olvasó Commodore 8bites gépekhez. Tartozék 5V USB tápkocka és USB tápkábel. Jelen formájában alkalmas arra is, hogy a gépbe belülre legyen szerelve, de külső eszközként is használható, persze nagyobb odafigyelést igényel, mint egy bedobozolt verzió.
Az SD kártya a képen látható menüprogrammal nem tartozék. Bármely SD kártya vagy microSD átalakítóval is megfelel. A program letölthető (CBM FileBrowser v1. 6), a kártyára rámásolva már használható is.
D64/D71/D81 támogatás, Dxx írás/olvasás. Utántöltős programokat is kezeli.   FAT12/FAT16/FAT32 formattált SD and SDHC kártya kezelése. IEC standard kompatibilitás (LOAD, SAVE, OPEN, GET, PUT, CLOSE parancsok). Alkönyvtárakat kezel, parancssorból is.
Különféle gyorstöltőket is támogat, pl. Fast Load, Speeddisk, JiffyDos, Final Cartridge 3. A képeken éppen egy Epyx Fastload cartridge-el tesztelem C64-en. A cartridge külön megvásárolható, a termékeim között van!
Gyakori kérdésekre válaszok
1. Igen, a képen látható termékre licitálsz, illetve, ha több darabom van belőle, akkor ugyanilyenre. Soha nem használok netről leszedett fotókat, igyekszem mindent saját magam lefényképezni.
2. Jó állapotban van, nincs rejtett hibája.
3. NEM cserélek. Kivéve a készpénzt. : )
4. NEM, nem adom olcsóbban és a postaköltséget sem állom, azt Neked kell.
5. A garancia kipróbálási, vagyis elviszed, kipróbálod, örülsz, örülünk, értékelünk. Ha valami mégsem stimmelne, akkor szólsz, megoldjuk. Gyorsan. Nem szokásom sunnyogni.
6. A személyes átvételi módot sajnos meg kellett szüntetnem, egyebek között időhiány miatt. Tehát személyes átvétel nincs jelenleg!
7. Utánvéttel nem küldöm, semmilyen körülmények között. Rózsaszín csekken nem tudsz nekem pénzt küldeni. Ha nincs bankszámlád, akkor OTP bankban be tudod fizetni a számlámra a pénzt. A pénz beérkezésének napján postázok.
8. Egyik olcsó termékem sem kapcsolatfelvételre szolgál, nem kérek senkit, hogy jutalékot spóroljon nekem!
9. Nagyon jól becsomagolva, dobozba vagy buborékos borítékba rakom és úgy küldöm. Sima levélként nem adom fel.
10. Magánszemélyként garanciát nem vállalhatok, csak kipróbálás erejéig.
11. Fizetési módok magyarázata:   Banki átutalás = bankszámlára kérem a termék árát + postaköltséget utalni vagy befizetni, ezután postázok.
12. Postaköltségről pontos adat a "Szállítási és garanciális feltételek" fül alatt.
13. Felettébb örülnék, ha nem másolnád ezt a szöveget.
Kérlek, nézd meg az oldalamat is.
Köszönöm a figyelmet.

Commodore SD2IEC SD kártya olvasó C16/Plus4/C64/VC20/C128
Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2018-11-02 00:13 ]]>
Fri, 02 Nov 2018 00:13:04 +0100 http://www.vatera.hu/commodore-sd2iec-sd-kartya-olvaso-c16-plus4-c64-vc20-c128-2686924979.html
<![CDATA[Hp Elite 8200 SFF i5-2400 3,1GHz / 8GB / 500GB / DVD-RW]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 17 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/komplett_pc_asztali_szamitogepek/hp/hp_compaq/hp-elite-8200-sff-i5-2400-3-1ghz-8gb-500gb-dvd-rw-2688278429.html  
HP 8200 SFF
- Intel Core i5-2400 Quad Core
- 3. 1GHz, 6MB Cache (s1155)
- Intel Q67 Express Chipset
- 8GB/1333 DDR3 RAM (4x DIMM)
- 500GB SATA-3 merevlemez
- DVD-RW optikai meghajtó
- Intel HD Graphics 2000 VGA
- D-Sub és DisplayPort kimenet
- Realtek ALC261 5. 1 HD Audio
- Intel 82579LM Gigabit Lan
- 2x PCIe x16, 1x PCIe x1, 1x PCI
- 10x USB 2. 0, 1x COM, 2x PS2b
- Windows 7 Pro licensz
- Telepítve: Windows 10, Office 2016
- Tartozékok: Magyar nyelvű billentyűzet, egér, tápkábel
Legmagasabb licit viszi.
Licitet nem törlök.
Csere nem érdekel.
Egy héten belül jelentkezz a termékért, ellenkező esetben negatívot adok és újraindítom az aukciót.
A fentiek tudatában licitálj.
Jó licitálást.
Hp Elite 8200 SFF i5-2400 3,1GHz / 8GB / 500GB / DVD-RW
Jelenlegi ára: 17 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-29 17:51 ]]>
Mon, 29 Oct 2018 17:51:29 +0100 http://www.vatera.hu/hp-elite-8200-sff-i5-2400-3-1ghz-8gb-500gb-dvd-rw-2688278429.html
<![CDATA[HP Elitebook 8570p, nagyon szép, i5-3230m, SSD, 1600x900, 100% akku]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 69 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/hp/hp_elitebook/hp-elitebook-8570p-nagyon-szep-i5-3230m-ssd-1600x900-100-akku-2682008549.html Valóban nagyon szép, és hibátlan állapotban van.
Jó felszerelt konfig, ami az alábbiakat tartalmazza:
Proci: Intel i5-3230m, 3. generációs
Ram: 4GB DDR3,
128GB SSD - kevés üzemidővel,
vagy 480GB. -os, majd 3 év garis SSD-vel - így akkor 95eFt. lenne az ára.
HD+: 1600x900 felbontású 15, 6"-os LED kijelző.
Nagy billentyűzet, kűlön numerikus résszel.
WWAN kártya is van benne, így egy SIM kártya segítségével mobilnettel is használható.
Akksi 100%-os állapotban van az Aida szerint
Win8 Pro matrica, így jogtiszta W10Pro-ra frissítve
Kamera, memkari olvasó. USB3, Display port kimenet, bluetooth, soros csatlakozó... stb.
Fotók ... mindenről.  -- Katt ide!!  
Ujjnyomat olvasó, gyári 90W-os töltővel, nem az alap 65W-ossal.
+ Egy kiváló minőségű matrica. Magyarnak megfelelő billentyűzet kiosztás.
Szép állapotban van.
Az egész hátlapja egy mozdulattal eltávolítható, így pofonegyszerű a karbantartása, esetleges bővítése.
A gép telepítve a legfrissebb Windows 10-el, és a mindennapi használathoz szükséges programokkal. Így azonnal használható.
Több darab is van, az adatok erre a konkrét gépre vonatkoznak.  
Posta van előreutalást követően, ez + 1500Ft. , és értékbiztosított csomagként, 1 nap szállítási határidővel. Mehet törékeny jelöléssel is, de akkor a feladási díj a duplája. DE én alaposan csomagolok. : )))
Ha bármi kérdésed van (fotó, adat, teszt) jöhet.
Külföldre nem postázok.
Leütés előtt feltétlen érdeklődj hogy megvan-e, mert több helyen is hirdetem a gépeket. Ha ott előbb jelzik a vételi szándékot, akkor odaadom el!  
Amennyiben a leütést követően 3 munkanapon belül nem történik meg az utalás, vagy ha ezt választja a vevő a személyes átvétel, automatikusan negatív értékelést adok, és újraindítom az aukciót.

HP Elitebook 8570p, nagyon szép, i5-3230m, SSD, 1600x900, 100% akku
Jelenlegi ára: 69 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 22:49 ]]>
Sat, 20 Oct 2018 22:49:44 +0200 http://www.vatera.hu/hp-elitebook-8570p-nagyon-szep-i5-3230m-ssd-1600x900-100-akku-2682008549.html
<![CDATA[Acer Aspire V5-122P Hibátlan karcmentes állapotban!!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 23 900 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/acer/acer_aspire/acer-aspire-v5-122p-hibatlan-karcmentes-allapotban-2686810379.html hibátlan állapotban.
A lányunknak vettük pár éve , de miután kapott egy okos telefont, gyakorlatilag sosem használta. Így nincs értelme tovább megtartani, pusztán ezért válunk meg tőle.
Szine kék, vagy delfinszürke?.. kinek melyik tetszik.? A képeken direkt szürke szőnyeg előtt fotóztam.
méretei:
sz: 28, 5
h: 20, 5
ma: kb 2 cm
A fotók között találsz műszaki leírást, de hívj bátran ha kérdésed van!
Köszönöm, hogy benéztél!?
Acer Aspire V5-122P Hibátlan karcmentes állapotban!!!
Jelenlegi ára: 23 900 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 16:56 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 16:56:58 +0200 http://www.vatera.hu/acer-aspire-v5-122p-hibatlan-karcmentes-allapotban-2686810379.html
<![CDATA[Lenovo Thinkpad R400 Core 2 Duo laptop]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/ibm_lenovo/lenovo_thinkpad/lenovo-thinkpad-r400-core-2-duo-laptop-2688460868.html BIOS - ig, bekapcsolásig tesztelve.
A gépen nincs operációs rendszer.
A hírdetés csak a képen szereplő laptopra vonatkozik.
Töltő nem jár hozzá.
Képek szerinti állapotban.
Leírás:
CPU: Intel Core 2 Duo P8700 2. 53 Ghz
RAM: 2 GB DDR3
HDD: 160 GB SATA
VGA:  Intel GMA 4500MHD
kijelző: 14. 1"
DVD ROM
3 x USB 2. 0,  
SD kártya olvasó
WLAN, LAN,  
VGA kimenet
Angol billentyűzet kiosztás
Akku üzemidő nincs tesztelve.
Garancia nincs
A  termékeket kizárólag  GLS futárral küldjük!
A kiszállítás ideje 2-3 munkanap.
Tévedés és elírás joga fenntartva!
Lenovo Thinkpad R400 Core 2 Duo laptop
Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-27 19:46 ]]>
Sat, 27 Oct 2018 19:46:00 +0200 http://www.vatera.hu/lenovo-thinkpad-r400-core-2-duo-laptop-2688460868.html
<![CDATA[ASUS Transformer Book T101HA-GR030T Notebook és Tablet egyben]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 26 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/asus/asus_transformer_book/asus-transformer-book-t101ha-gr030t-notebook-es-tablet-egyben-2686297655.html CPU: Intel ATOM x5-z8350 1, 44GHz
RAM: 4GB
SSD: 128GB
Kijelzője érintőképernyős levehető, tabletként is használható
Dobozában jogtiszta Win10-el
2017. 02. 28-án vásárolt 2019. 02. 28-ig garanciális
garancialevele számlája megvan
Nagyon szép állapotú gyakorlatilag karcmentes
ASUS Transformer Book T101HA-GR030T Notebook és Tablet egyben
Jelenlegi ára: 26 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-31 18:30 ]]>
Wed, 31 Oct 2018 18:30:00 +0100 http://www.vatera.hu/asus-transformer-book-t101ha-gr030t-notebook-es-tablet-egyben-2686297655.html
<![CDATA[Retro CPU Gyűjtemény: ST Microelectronics 486 ST486 DX2-66 Kerámia Processzor]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 300 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/retro_szamitogep_kiegeszito/egyeb/retro-cpu-gyujtemeny-st-microelectronics-486-st486-dx2-66-keramia-processzor-2683534025.html Nem tudok lábhiányról. Lábak épek, egyenesek. Szinte azonnal foglalatba illeszthető.
Bombabiztosan csomagolom - ezt kérned sem kell ; )
-----
Információk az adás-vétellel kapcsolatban:
- Személyesen Pécsen kert- vagy belvárosban tudom átadni egy előre egyeztetett helyen, időben.
- Szállítási feltételek: A szállítási mód rublika nagyjából jól megbecsült súly és méret alapján lett kalkulálva. Egyes esetekben minimálisan, de eltérhet a szállítási költség. A szállítást minden esetben a vevő fizeti ! Több termék összevárható, így tudom egy csomagban küldeni.  Külföldre nem postázok ! Utánvéttel illetve sima levélként nem küldök semmit !
- Postai feladás: heti 2-3 alkalommal jutok el a postára, így az utalástól számítva lehet hogy csak 2 napon belül tudom feladni a pakkot. Ha sürgős a dolog, megoldható, de egyeztessünk még a licitlás előtt!  
- Kapcsolatfelvétel: A vevőt kérem, hogy egy héten belül lehetőleg vegye fel velem a kapcsolatot az aukció sikeres leárása érdekében és 14 napon belül rendezzük az anyagiakat. Ha ez nem történik meg, vagy nem kapok választ a leveleimre, a 15. napon kénytelen vagyok ennek megfelelően értékelni...
Retro CPU Gyűjtemény: ST Microelectronics 486 ST486 DX2-66 Kerámia Processzor
Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2018-11-06 18:55 ]]>
Tue, 06 Nov 2018 18:55:00 +0100 http://www.vatera.hu/retro-cpu-gyujtemeny-st-microelectronics-486-st486-dx2-66-keramia-processzor-2683534025.html
<![CDATA[HP 8300 Ultra Slim Destkop Mini PC ( I5-3570S,4GB DDR3,320GB HDD,DVD RW, USB 3.0, WIN7 )]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 35 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/komplett_pc_asztali_szamitogepek/hp/hp_elite/hp-8300-ultra-slim-destkop-mini-pc-i5-3570s-4gb-ddr3-320gb-hdd-dvd-rw-usb-3-0-win7-2685150725.html                                            Eladásra kínálom a képeken látható:
HP Compaq 8300 Elite Ultra Slim PC-t
Pici , csendes, gyors gép. Windows 7 x 64 rendszerrel telepítve
Hibátlan működéssel használatra készen!  
Gyári adapterrel!
MPL automatába 2 db-ot 600Ft-ért tudok postázni!
-Alaplap: HP Compaq 8300 Elite USDT
-Processzor: Intel Core i5-3570S 6M Cache, 3, 10 - 3, 80 GHz 4 Mag, 4 Szál
-Memória: 4GB DDR3 
-Merevlemez: 320 GB 2, 5" Laptop HDD 100/100%
-Videókártya: Intel HD Graphics 1 x D-SUB (15 pin), 2 x DisplayPort
-Optikai meghajtó: DVD RW 2, 5" SATA
-Lan : Intel 82579LM Gigabites sebesség
- Audio: Realtek ALC221 (2 csatornás)
10 DB USB ebből 4DB USB 3. 0
Mérete:  11x32, 5x39, 5 cm 
Súly:  7. 5 kg
                   További eladó termékeim: katt a felhasználónevemre
                                                      zsebobaba70
                                                                              vagy
a lap legalján megtalálja galériámat, ahol az oldal elhagyása nélkül megtekintheti további hamarosan lejáró termékeimet!
                  
Postázásról:
Több termék vásárlása esetén érdeklődjön a postadíj összegéről! Nem kell több postadíjat utalni, ha egy csomagban is elfér!!!
Az összeg beérkeztének  napján, de leginkább másnap kerül postára a csomag. A feladásról email értesítést kap, amitől számítva 1-2 munkanap alatt célba ér a csomag.
Csomagautomatába történő postázáshoz, minden esetben valós, használatban lévő telefonszámot kérnék, (az Ön érdekében)mivel arra küldik a nyítókódot.
Próbálok minden terméket kellő gondossággal csomagolni, de a szállítás alatt sérült csomagért nem tudok felelőséget vállalni! Minden csomagra kérhet törékenykezelést, ami a feladási díj 100%-a.
Az aukcióról:                   
Kérem, mielőtt licitál, győződjön meg róla, hogy valóban a leírt és a képen látható terméket kívánja megvásárolni. Ha a kép és a leírás nem egyértelmű az Ön számára, esetleg a szállítással kapcsolatosan van kérdése, kérem a licitálás/vásárlás előtt tegye fel kérdéseit, megelőzve ezzel a későbbi kellemetlenségeket.
A fizetésről:
Kérem 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot vagy 5 napon belül személyesen, postai utalványon vagy banki átutalással rendezze az áru kifizetését. Amennyiben több terméket vásárol, fizetés előtt egyeztessünk a postaköltség díjáról.
pl: 2 db kisebb termék esetében nem kell 2 postát fizetni, nyílván egy csomagban is elfér!
Utánvéttel is postázok!!!
Minden kérdésre szívesen válaszolok
HP 8300 Ultra Slim Destkop Mini PC ( I5-3570S,4GB DDR3,320GB HDD,DVD RW, USB 3.0, WIN7 )
Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-28 18:14 ]]>
Sun, 28 Oct 2018 18:14:12 +0100 http://www.vatera.hu/hp-8300-ultra-slim-destkop-mini-pc-i5-3570s-4gb-ddr3-320gb-hdd-dvd-rw-usb-3-0-win7-2685150725.html
<![CDATA[Lenovo ThinkPad X230 i5-ös laptop SSD-vel]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 54 900 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/ibm_lenovo/lenovo_thinkpad/lenovo-thinkpad-x230-i5-os-laptop-ssd-vel-2682353183.html A gépen Win. 10 operációs rendszer van.
3 hónap garancia!
Tartozékok:
adapter: igen
tápkábel: igen
Leírás:  
CPU: Intel Core i5-3230M 2. 60 GHz
RAM: 4 GB DDR3
HDD: 128 GB SSD
VGA: Intel HD 
kijelző: 12. 5"
1 x USB 2. 0  + 2 x USB 3. 0 
WLAN, LAN,  
Sd kártya olvasó 
Angol billentyűzet kiosztás
akkumulátor üzemidő: kb. 3 óra
Képek szerinti  állapotban.
A  termékeket kizárólag  GLS futárral küldjük!
A kiszállítás ideje 2-3 munkanap.
Tévedés és elírás joga fenntartva!
Lenovo ThinkPad X230 i5-ös laptop SSD-vel
Jelenlegi ára: 54 900 Ft
Az aukció vége: 2018-10-22 09:11 ]]>
Mon, 22 Oct 2018 09:11:17 +0200 http://www.vatera.hu/lenovo-thinkpad-x230-i5-os-laptop-ssd-vel-2682353183.html
<![CDATA[WD My Cloud 3TB hálózati adattároló NAS külső winchester]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 7 251 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/merevlemez/kulso_merevlemez/westerndigital/wd-my-cloud-3tb-halozati-adattarolo-nas-kulso-winchester-2688967289.html Eladóvá vált WD MyCloud 3tb külső adattárolóm. Önteszt sikeresen lefut, sem szektorhibát, sem egyéb hibát nem ír. Erről képet is csatolok.
A képek a termékről készültek. Bármilyen kérés, kérdés merülne fel, keressen bizalommal.
Tárhely típusa
 HDD
Formátum (Form Factor)
 3, 5 "
Tárhelykapacitás
 3 000 GB (3 TB)
Szélesség
 53 mm (5, 3 cm)
Típus & kapacitás
Méret
Magasság
 175, 5 mm (17, 55 cm)
Mélység
 140 mm (14 cm)
Szín
Szín
 fehér
Tulajdonságok
Külső interfész
 USB 3. 0 (3. 1 gen1), LAN
Tömeg
Súly
 1 030 g (1, 03 kg)
Használat
Használat
 Otthoni
Kivitelezés
 Desktop
Tárhely
Lemezek kapacitása (összesen)
 3 TB
Öblök/rekeszek száma
 1 ×
Foglalt HDD rekeszek
 1 ×
Interfészek
LAN
 1 ×
USB 3. 0 (3. 1 gen 1)
 1 ×
Méret
Magasság
 175, 5 mm
Mélység
 140 mm
Szélesség
 53 mm
Tömeg
 1, 03 kg

WD My Cloud 3TB hálózati adattároló NAS külső winchester
Jelenlegi ára: 7 251 Ft
Az aukció vége: 2018-11-07 13:30 ]]>
Wed, 07 Nov 2018 13:30:24 +0100 http://www.vatera.hu/wd-my-cloud-3tb-halozati-adattarolo-nas-kulso-winchester-2688967289.html
<![CDATA[Intel Core i5-3470 Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 14 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/processzor_cpu/intel/intel-core-i5-3470-processor-6m-cache-up-to-3-60-ghz-2684012597.html                                            Eladásra kínálom a képeken látható:
Intel Core i5-3470 Processort (6M Cache, up to 3. 60 GHz) 
Tesztelt, hibátlan állapotban!
Típus
Intel Core i5
Magok száma
4 magos
Processzor foglalat 
Intel Socket 1155
Processzor órajel
3200 Mhz
Gyártási technológia 
22 nm
DMI sebesség
5 GT/s
Cache
L2 cache 
6 MB
További tulajdonságok
TDP 
77 W
                   További eladó termékeim: katt a felhasználónevemre
                                                      zsebobaba70
                                                                              vagy
a lap legalján megtalálja galériámat, ahol az oldal elhagyása nélkül megtekintheti további hamarosan lejáró termékeimet!
                  
Postázásról:
Több termék vásárlása esetén érdeklődjön a postadíj összegéről! Nem kell több postadíjat utalni, ha egy csomagban is elfér!!!
Az összeg beérkeztének  napján, de leginkább másnap kerül postára a csomag. A feladásról email értesítést kap, amitől számítva 1-2 munkanap alatt célba ér a csomag.
Csomagautomatába történő postázáshoz, minden esetben valós, használatban lévő telefonszámot kérnék, (az Ön érdekében)mivel arra küldik a nyítókódot.
Próbálok minden terméket kellő gondossággal csomagolni, de a szállítás alatt sérült csomagért nem tudok felelőséget vállalni! Minden csomagra kérhet törékenykezelést, ami a feladási díj 100%-a.
Az aukcióról:                   
Kérem, mielőtt licitál, győződjön meg róla, hogy valóban a leírt és a képen látható terméket kívánja megvásárolni. Ha a kép és a leírás nem egyértelmű az Ön számára, esetleg a szállítással kapcsolatosan van kérdése, kérem a licitálás/vásárlás előtt tegye fel kérdéseit, megelőzve ezzel a későbbi kellemetlenségeket.
A fizetésről:
Kérem 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot vagy 5 napon belül személyesen, postai utalványon vagy banki átutalással rendezze az áru kifizetését. Amennyiben több terméket vásárol, fizetés előtt egyeztessünk a postaköltség díjáról.
pl: 2 db kisebb termék esetében nem kell 2 postát fizetni, nyílván egy csomagban is elfér!
Utánvéttel is postázok!!!
Minden kérdésre szívesen válaszolok
Intel Core i5-3470 Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz)
Jelenlegi ára: 14 500 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 17:30 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 17:30:19 +0200 http://www.vatera.hu/intel-core-i5-3470-processor-6m-cache-up-to-3-60-ghz-2684012597.html
<![CDATA[IBM 1984 Retro Billentyűzet Fém]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 999 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/retro_szamitogep_kiegeszito/ibm/ibm-1984-retro-billentyuzet-fem-2687823695.html . Átvenni személyesen Budapesten lehet személyesen a XIV Kerben esetenként máshol is.
IBM 1984 Retro Billentyűzet Fém
Jelenlegi ára: 10 999 Ft
Az aukció vége: 2018-11-04 11:58 ]]>
Sun, 04 Nov 2018 11:58:21 +0100 http://www.vatera.hu/ibm-1984-retro-billentyuzet-fem-2687823695.html
<![CDATA[Lenovo M83 s1150, 4. gen i széria, 4 Gb ddr3, 250 Gb hdd USB 3.0 AKCIÓ!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 25 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/komplett_pc_asztali_szamitogepek/ibm_lenovo/ibm_lenovo_thinkcentre/lenovo-m83-s1150-4-gen-i-szeria-4-gb-ddr3-250-gb-hdd-usb-3-0-akcio-2686125269.html Típus: 10AJ
Ház:   Desktop 
Processzor:  Intel  G3240, 4. generációs s1150 foglalatos processzor (2 x 3, 1 Ghz)
                    ark. intel. com/products/80796/Intel-Pentium-Processor-G3240-3M-Cache-3_10-GHz
                   bővíthető akár i3,  i5, i7 4. generációs procival 
Memória:  4 Gb DDR3 (4 RAM slot, max 16 gb),  
                bővítési lehetőség készletről   8 vagy 16 gb-re
Merevlemez:  250 Gb 
                     
                      
Optikai meghajtó:  nincs benne (sata csatis)
Audio:  Integrált HD audio
LAN: Gigabit ethernet controller (100 / 1000 Mb)
USB: 4 db USB 3. 0,   6 db USB 2. 0
Chipset: Intel Q85
VGA:    Intel HD prociba integrált
          Szabad PCI-E foglalat
További információ a gyártó oldalán:
https: //www. lenovo. com/us/en/desktops/thinkcentre/m-series-sff/m83-sff/
A termékek ára tartalmazza a 27%-os áfát.
További termékeim:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=DellFinancialServices
A feltöltött képek illusztrációk, de ugyanerről a típusról készültek,  (perifériák, mint pl monitor, egér, billentyűzet, stb nem képezik az aukció tárgyát, azok csak illusztráció).
A gépben dvd, extra videokártya nincs, de némelyik képen azok láthatóak illusztrációként.  

Lenovo M83 s1150, 4. gen i széria, 4 Gb ddr3, 250 Gb hdd USB 3.0 AKCIÓ!!
Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 21:15 ]]>
Tue, 30 Oct 2018 21:15:44 +0100 http://www.vatera.hu/lenovo-m83-s1150-4-gen-i-szeria-4-gb-ddr3-250-gb-hdd-usb-3-0-akcio-2686125269.html
<![CDATA[Laptop tápkábel]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 200 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/kabel_csatlakozo_adapter/tapkabel/laptop-tapkabel-2689274651.html Személyesen csak ma estig vehető át!!
Kedves vásárlók!
 
Megkérek mindenkit, aki úgy dönt, hogy termékemet megveszi,   hogy a leütéstől számított 2 munkanapon belül vegye fel velem bármilyen módón a kapcsolatot és 4 munkanapon belül vegye át vagy utalja át a megvett áru ellenértékét! Kérem, hogy csak ennek tudatában licitáljon termékemre…
Nagyon köszönöm!
Laptop tápkábel
Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 13:20 ]]>
Sun, 21 Oct 2018 13:20:52 +0200 http://www.vatera.hu/laptop-tapkabel-2689274651.html
<![CDATA[HP Workstation Z400]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/komplett_pc_asztali_szamitogepek/hp/hp_workstation/hp-workstation-z400-2687833634.html Cpu: Intel xeon w3520
8gb ddr3 memò ria
1TB hdd
475w minősè gi tápegysè g
Nvidia geforce gt220 1gb vga
Posta van a vevő felelőssè gè re!
Szemè lyesen kiprò bálhatò!
HP Workstation Z400
Jelenlegi ára: 10 500 Ft
Az aukció vége: 2018-10-25 13:36 ]]>
Thu, 25 Oct 2018 13:36:20 +0200 http://www.vatera.hu/hp-workstation-z400-2687833634.html
<![CDATA[Asus U36S i5-ös hiányos, működő laptop]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 24 510 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/asus/asus_u/asus-u36s-i5-os-hianyos-mukodo-laptop-2685969488.html Bekapcsolásig, biosig tesztelt..
A hírdetés csak a képen szereplő laptopra vonatkozik.
Töltő, tápkábel nem jár hozzá!
Képek szerinti  állapotban.
Foltos kijelző, Hdd hiányzik.
Leírás:
CPU: Intel Core i5 2450M 2. 5GHz
RAM: 1 GB DDR3
HDD: nincs
VGA: intel HD + nVidia GeForce 610M 1Gb 
kijelző: 13. 3"
2 x USB 2. 0 + HDMI  
WLAN, LAN,  
Sd kártya olvasó, kamera 
Angol billentyűzet kiosztás
Akku üzemidő: nem tesztelt.
Garancia nincsen!
A  termékeket kizárólag  GLS futárral küldjük!
A kiszállítás ideje 2-3 munkanap.
Tévedés és elírás joga fenntartva!
Asus U36S i5-ös hiányos, működő laptop
Jelenlegi ára: 24 510 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 19:20 ]]>
Sun, 21 Oct 2018 19:20:00 +0200 http://www.vatera.hu/asus-u36s-i5-os-hianyos-mukodo-laptop-2685969488.html
<![CDATA[64gb microSD, 64gb micro sd class10 memóriakártya SD adapterrel]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 600 Ft]]> http://www.vatera.hu/szorakoztato_elektronika/memoriakartya_kartyaolvaso_adapter/memoriakartya/microsd_kartya/64gb-microsd-64gb-micro-sd-class10-memoriakartya-sd-adapterrel-2688756494.html 64gb micro sd memóriakártya SD adapterrel
A Class 10 átviteli osztályú microSDHC memóriakártya tökéletes választás okostelefonokba, tabeltekbe.
64 GB plusz kapacitást jelent minden technikai eszköz számára, számtalan kép, videó és egyéb adat tárolható rajta.
A tabeletek és okostelefonok mellett digitális fényképezőgépek és kamerák használatához is kiváló, annál is inkább, mert a csomag tartalmaz egy adaptert is, így normálméretű SD kártyaként is használhatjuk a szélesebb kompatibilitás örömére.
A csomag tartalma:
1db 64gb microsd memóriakártya
1db microsd / sd átalakító adapter
1db müanyag tartódoboz

64gb microSD, 64gb micro sd class10 memóriakártya SD adapterrel
Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2018-11-06 22:20 ]]>
Tue, 06 Nov 2018 22:20:05 +0100 http://www.vatera.hu/64gb-microsd-64gb-micro-sd-class10-memoriakartya-sd-adapterrel-2688756494.html
<![CDATA[Retro CPU Gyűjtemény: AT&T DSP32C Arany Kerámia Processzor]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 100 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/retro_szamitogep_kiegeszito/egyeb/retro-cpu-gyujtemeny-at-t-dsp32c-arany-keramia-processzor-2683534601.html Nem tudok lábhiányról. Lábak épek, egyenesek. Szinte azonnal foglalatba illeszthető.
Bombabiztosan csomagolom - ezt kérned sem kell ; )
-----
Információk az adás-vétellel kapcsolatban:
- Személyesen Pécsen kert- vagy belvárosban tudom átadni egy előre egyeztetett helyen, időben.
- Szállítási feltételek: A szállítási mód rublika nagyjából jól megbecsült súly és méret alapján lett kalkulálva. Egyes esetekben minimálisan, de eltérhet a szállítási költség. A szállítást minden esetben a vevő fizeti ! Több termék összevárható, így tudom egy csomagban küldeni.  Külföldre nem postázok ! Utánvéttel illetve sima levélként nem küldök semmit !
- Postai feladás: heti 2-3 alkalommal jutok el a postára, így az utalástól számítva lehet hogy csak 2 napon belül tudom feladni a pakkot. Ha sürgős a dolog, megoldható, de egyeztessünk még a licitlás előtt!  
- Kapcsolatfelvétel: A vevőt kérem, hogy egy héten belül lehetőleg vegye fel velem a kapcsolatot az aukció sikeres leárása érdekében és 14 napon belül rendezzük az anyagiakat. Ha ez nem történik meg, vagy nem kapok választ a leveleimre, a 15. napon kénytelen vagyok ennek megfelelően értékelni...
Retro CPU Gyűjtemény: AT&T DSP32C Arany Kerámia Processzor
Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2018-11-06 19:00 ]]>
Tue, 06 Nov 2018 19:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/retro-cpu-gyujtemeny-at-t-dsp32c-arany-keramia-processzor-2683534601.html
<![CDATA[Dell Latitude E6420, i5 laptop]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 25 501 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/dell/latitude/dell-latitude-e6420-i5-laptop-2685870194.html Win 7 oprendszerrel.
A hírdetés csak a képen szereplő laptopra vonatkozik.
Töltő, tápkábel nem jár hozzá!
Képek szerinti  állapotban.
Fedlap enyhén karcos.
Leírás:  
CPU: Intel Core i5-2540M 2. 67 GHz
RAM: 2 GB DDR3
HDD: 320 GB SATA
VGA: Intel HD 
kijelző: 14. 1"
kamera, HDMI
3 x USB 2. 0, 1 x e-SATA
WLAN, LAN, Bluetooth
Sd kártya olvasó,  
Angol billentyűzet kiosztás
akkumulátor üzemidő több mint 1 óra.
Garancia nincs.
A  termékeket kizárólag  GLS futárral küldjük!
A kiszállítás ideje 2-3 munkanap.
Tévedés és elírás joga fenntartva!
Dell Latitude E6420, i5 laptop
Jelenlegi ára: 25 501 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 19:29 ]]>
Sat, 20 Oct 2018 19:29:00 +0200 http://www.vatera.hu/dell-latitude-e6420-i5-laptop-2685870194.html
<![CDATA[Dell Latitude E5500, laptop]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 005 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/dell/latitude/dell-latitude-e5500-laptop-2688242654.html Nem kapcsol be!
A hírdetés csak a képen szereplő laptopra  vonatkozik.
Töltő, tápkábel nem jár hozzá!  
Leírás:
CPU: Intel Core 2 Duo T7250 2. 0 Ghz
RAM: 1 GB DDR2
HDD: 320 GB
VGA: Intel GM45
kijelző:  15. 4" 
DVD-RW, Tv-out, sorosport
4 x USB 2. 0, 1 x VGA, Firewire
  WLAN, LAN,   E-sata
Angol billentyűzet kiosztás
Akku nincs tesztelve.
A képek szerinti  állapotban.
Garancia nincs!
A  termékeket kizárólag  GLS futárral küldjük!
A kiszállítás ideje 2-3 munkanap.
Tévedés és elírás joga fenntartva!!
Dell Latitude E5500, laptop
Jelenlegi ára: 4 005 Ft
Az aukció vége: 2018-10-27 19:16 ]]>
Sat, 27 Oct 2018 19:16:00 +0200 http://www.vatera.hu/dell-latitude-e5500-laptop-2688242654.html
<![CDATA[eladó lenovo l440]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 501 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/ibm_lenovo/lenovo_thinkpad/elado-lenovo-l440-2686932272.html Intel i5-4210M cpu 2. 6GHz, 8gb(2X4) ddr3 samsung ram, Intel graphics 4600 vga, 1366X768 lcd (egy pixel fekete, lásd a képen), wd 320gb hdd (100/100), dvd, akku állapota a kép szerint (szerintem ez egy kicsit túloz).
Lan, sd kártya olvasó, 4 usb, vga kimenet. Magyar billentyűzet, win7 pro matrica az akku alatt.
Néhol kisebb esztétikai karcok, zsanérok rendben, töltő jár hozzá.
eladó lenovo l440
Jelenlegi ára: 20 501 Ft
Az aukció vége: 2018-10-22 00:37 ]]>
Mon, 22 Oct 2018 00:37:23 +0200 http://www.vatera.hu/elado-lenovo-l440-2686932272.html
<![CDATA[GIGABYTE Nvidia Geforce GTX1050Ti GV-N105TD5-4GD 4GB DDR5 PCI Express Videokártya (3 év garancia)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 57 920 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/videokartya/gigabyte/gigabyte-nvidia-geforce-gtx1050ti-gv-n105td5-4gd-4gb-ddr5-pci-express-videokartya-3-ev-garancia-2678715482.html Játékra
Várható kézbesítés (házhoz):
Szállítási díj:
Elérhetőség:
Van raktáron
Utolsó ár - és készletfrissítés:
; #58; 01
Szállítási módok:
Bankkártyás fizetés:
Cikkszám:
NS02720
Vatera vásárlói vélemények:
1
Gyártói adatok a termékről: https: //www. gigabyte. com/Graphics-Card/GV-N105TD5-4GD#sp
Játékra alkalmasság:
nVidia, PCIE, GPU: 1290/1392 | 1316/1430MHz, RAM: 7008MHz, 4096MB,
DDR5, 128bit, Aktív hűtés, 1xDVI, 1xHDMI, DisplayPort
Grafikus lapka NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Memória méret 4GB Memória típus DDR5 Memória órajel (Mhz) 7008 Mag órajel, GPU (MHz) 1290 Csatlakozó felület PCI Express 3. 0 Memóriabusz (bit) 128 Kialakítás Normál (ATX) Hűtés Aktív hűtés (ventilátor) DirectX 12 OpenGL 4. 5 Csatlakozók DVI, HDMI, DisplayPort

GIGABYTE Nvidia Geforce GTX1050Ti GV-N105TD5-4GD 4GB DDR5 PCI Express Videokártya (3 év garancia)
Jelenlegi ára: 57 920 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/gigabyte-nvidia-geforce-gtx1050ti-gv-n105td5-4gd-4gb-ddr5-pci-express-videokartya-3-ev-garancia-2678715482.html