A Vatera.hu termékei http://www.vatera.hu/ A vatera.hu aukciós portál termékei hu-hu Mon, 16 Jul 2018 20:14:09 +0200 Mon, 16 Jul 2018 20:14:09 +0200 Vatera.hu RSS Feed Generator v1.0 <![CDATA[iPad Air 2 128GB wifi+cellular]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 57 200 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/tablet_pc_ipad_e_book_olvaso/apple_ipad/ipad-air-2-128gb-wifi-cellular-2646850592.html Gyari tartozekaival, dobozaval, es a kepen lathato tokkal egyutt adom.
iPad Air 2 128GB wifi+cellular
Jelenlegi ára: 57 200 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 12:14 ]]>
Wed, 18 Jul 2018 12:14:18 +0200 http://www.vatera.hu/ipad-air-2-128gb-wifi-cellular-2646850592.html
<![CDATA[HP Z400 Workstation / i7 kategória (W3550) 8 * 3Ghz, / 8GB DDR3 / 250GB HDD/ 475W táp / WIN / számla]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 32 900 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/komplett_pc_asztali_szamitogepek/hp/hp_workstation/hp-z400-workstation-i7-kategoria-w3550-8-3ghz-8gb-ddr3-250gb-hdd-475w-tap-win-szamla-2644103144.html  1 év garanciával,, AAM-s számlával! Eredeti Windows 7 liszenszel!
 Igény esetén kérhető HDD nélkül is úgy 3000Ft-al olcsóbb!
 Ház:   Tower,   tápegység 475W
 Processzor:  Intel XEON W3550 s1366 négymagos proci, 8 szál, 8 x 3, 07 Ghz,  
 kb i5-2400, i7-950 erősség
 Memória:  8 Gb DDR3 ECC RAM (6 RAM slot)
 Merevlemez:  250 Gb (sata2)
 Optikai meghajtó:  Nincsen           
 Chipset:  Intel X58
 VGA:  NVidia Quadro NVS 295 / 256Mb + Display port átalakító!
 Audio:  HD audio Realtec ALC262
 LAN:  Gigabit Ethernet controller  (100 / 1000 Mb)
 Egyéb alaplapi csatlakozók:
 - USB 8 db, ebből 2 előlapi
 - soros és párhuzamos portok
 - sata 6 db
 - PCI-E 16x 2 db
 - PCI-E 8x  2 db 
 - PCI   2 db
További termékeim itt!
Az aukció végét követően,  a nyertes licitáló kap egy automatikus e-mailt, amiben minden további információ benne van vásárlás lebonyolításához.
Minden vásárlásról számlát (AAM-es, E-számla) állítok ki!
Az árak FIX!  Csere, beszámítás köszönöm nem érdekel.
Garancia:
A garancia időtartama a hirdetésben fel van tüntetve! Természetesen ez kézhez vételt követően értendő.
Egy esetleges hiba esetén a vevőnek vissza kell juttatni a terméket a hiba megállapításához.  
Amennyiben az eladott termék valóban hibás vagy megsérült, minden  költséget átvállalok.  
Hirdetéseim között fellelhető hibás termék is, azokra semmilyen garancia nem vonatkozik!
Tévedés és elírás joga fenntartva!
HP Z400 Workstation / i7 kategória (W3550) 8 * 3Ghz, / 8GB DDR3 / 250GB HDD/ 475W táp / WIN / számla
Jelenlegi ára: 32 900 Ft
Az aukció vége: 2018-07-24 11:25 ]]>
Tue, 24 Jul 2018 11:25:44 +0200 http://www.vatera.hu/hp-z400-workstation-i7-kategoria-w3550-8-3ghz-8gb-ddr3-250gb-hdd-475w-tap-win-szamla-2644103144.html
<![CDATA[Microsoft OFFICE 2016 Professional Plus Pro + LICENC KULCS ESD Porgramcsomag Garancia Számla]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 300 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szoftver/irodai_szoftverek/microsoft-office-2016-professional-plus-pro-licenc-kulcs-esd-porgramcsomag-garancia-szamla-2642241599.html (Elektronikus Szoftver Kulcs, Retail, Végleges Aktiválás, ESD)
Office2016 Pro aktiválási kulcs + hivatalos Microsoft letöltő link kerül átadásra.
A programot a gyártó hivatalos oldaláról töltheti le a vásárló a kapot kóddal,
így garantálva, hogy eredeti szoftver kerül a gépére és nem hamis változat.
Céges számla | Garancia | Jogi nyilatkozat | Támogatás
Teljes verzió | Multi nyelv | Végleges aktiválási kulcs 1db számítógépre.
Ms Office 2016 Pro Plus program beszerzése
A program hivatalos letöltő helyről való beszerzéséhez Microsoft fiók szükséges.
Az "outlook, hotmail, skype, onedrive, windowslive, xbox... " fiókok megfelelnek.
Ha nincs ilyen fiókja, akkor regisztrálni kell pl. egy hotmail email fiókot és azzal
belehet jelentkezni a Microsoft letöltő webhelyére amely ellenörzi és
hitelesíti a megvásárolt kulcsot, amellyel letölthető a teljes szoftver.
Hivatalos letöltőhely: https: //setup. office. com
A letöltőhelyere való bejelentkezés után meg kell adni a kapott termékkulcsot,
az országot és nyelvet, majd követni az utasításokat. (a fotók között látható)
ESD szoftver
Electronic Software Delivery, azaz ESD jelentése:
Elektronikus Szoftver Kézbesítés, azonnali hozzáférhetőség.
Átvétel
Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint
a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes
mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, használt licencek esetében is, csak az
átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető
termékkulcsok és termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.
Számla
A vásárló a számlát elektronikusan
kapja meg PDF formátumban az email címére.
Azonnal vihető, nem kell rá várni
Kézbesítési idő 24 órán belül email-ben
és a hivatalos letöltő linken.
Az Office 2016 Pro programcsomagban található programok
Word | Excel | PowerPoint | OneNote | Outlook | Publisher |
Access | Sway | Lens | Egyéb kiegészítők...
Jogalap
Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett. Bontott számítógépről elválasztott, újrahasznosított szoftver.
(ECLI: EU: C: 2012: 407, EU 2001/29/EG, 28., 2009/24/EK)
Office 2016 Pro Plus eredeti termékkulcs és letöltő link
Az Office 2016 Professional teljes verziója a Microsoft hivatalos oldaláról tölthető le és telepíthető. A hivatalos MS letöltő linket a vásárláskor az aktiváló kóddal (licence kulcs) együtt megkapja a vásárló. A hivatalos letöltéshez Microsoft fiók szükséges.
Az letöltés és használat legális a Microsoft és az EU törvények teszik lehetővé (ESD).
Az itt megvásárolt aktiváló kulcs globálisan bármely nyelvű Office 2016 Professional Plus rendszerhez használható, így a Magyar verzióhoz is.
A Office 2016 Professional Plus 32 vagy 64 bites verziójának aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít végleges aktiválással egy felhasználó részére.
Esetlegesen egy már korábban telepített szoftver esetén, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni, úgy a kapott letöltő linken lévő hivatalos szoftver telepítésre lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetővé tett link-ről. Az aktiváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen.
Apple MAC számítógépeken a digitális kulcs nem használható!
Microsoft ESD:
Elektronikus licenc, a termék, illetve ár nem tartalmaz fizikai CD/DVD lemez vagy pendrive adathordozót, COA matricát, így az nem kerül átadásra, vagy postázásra. Elektronikus licenc esetén a számla tartalmazza a kulcsot. Csak letölthető elektronikus formában kerül átadásra, a szoftver tartalmát a vásárlónak kell letöltenie a kapott linkről, amelyet a kapott digitális termékkulccsal tud aktiválni. (elektronikus szoftver kézbesítés)
Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel lehetséges.
Fizetés | szállítás | átvétel | garancia
Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges.
Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. (Egyes esetekben előfordulhat 2 munkanap)
GARANCIA
30 nap, ami abban az esetben érvényesíthető amennyiben, valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot biztosítunk, amennyiben a problémát 30 napon belül jelzi a vásárló. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik csere, illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.
Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.
A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.
Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszavásárlás nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi a terméklapon leírtakat.
Újrahasznosított szoftver: A „ second hand” vagy „ remarketing” szoftverek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, telephely bezárások, leselejtezések, illetve új verziójú szoftverek vásárlása, rendszerfrissítések, valamint elavult, meghibásodott, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba. Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a használt licencek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Volume, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28. ). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.
A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):
„ A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4.  cikk (2) bekezdése és az 5.  cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A » jogszerű megszerző« fogalma”
A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:
1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23? i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.
2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog.
A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a vásárlási ajánlat leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
Köszönjük az érdeklődést
Microsoft OFFICE 2016 Professional Plus Pro + LICENC KULCS   ESD Porgramcsomag   Garancia   Számla
Jelenlegi ára: 5 300 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 22:49 ]]>
Wed, 18 Jul 2018 22:49:37 +0200 http://www.vatera.hu/microsoft-office-2016-professional-plus-pro-licenc-kulcs-esd-porgramcsomag-garancia-szamla-2642241599.html
<![CDATA[HP ProLiant DL380e Gen8 2x Xeon 8Core E5-2450L 1,8GHz 16GB RAM 14LFF Bay P420 1GB FBWC RAID 1x 75...]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 203 073 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szerver/szerver_konfiguracio/hp_compaq/hp-proliant-dl380e-gen8-2x-xeon-8core-e5-2450l-1-8ghz-16gb-ram-14lff-bay-p420-1gb-fbwc-raid-1x-75-2494832393.html
HP ProLiant DL380e Gen8 2x Xeon 8Core E5-2450L 1,8GHz 16GB RAM 14LFF Bay P420 1GB FBWC RAID 1x 75...
Jelenlegi ára: 203 073 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 http://www.vatera.hu/hp-proliant-dl380e-gen8-2x-xeon-8core-e5-2450l-1-8ghz-16gb-ram-14lff-bay-p420-1gb-fbwc-raid-1x-75-2494832393.html
<![CDATA[Eladó használt Samsung SSD 850 PRO SATA III 2.5 inch 512 GB / MZ-7KE512BW]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 30 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/merevlemez/ssd/elado-hasznalt-samsung-ssd-850-pro-sata-iii-2-5-inch-512-gb-mz-7ke512bw-2646843032.html MZ-7KE512BW SSD.
Alig használt, 100/100as SSD, 2, 27TB megírt adat. Doboz nélkül tudom adni, 3év garanciával ami az aqua electromax kfthez szól.
Belső/Külső Belső SSD
Kapacitás 512 GB
Maximális adatátviteli sebesség 6 Gbit/s
NAND flash típusa MLC
Maximális SSD olvasási sebesség 550 MB/s
Maximális SSD írási sebesség 520 MB/s
Csatlakozók
SATA3
Méretek
Szélesség 69. 9 mm
Magasság 6. 8 mm
Mélység 100. 1 mm
Súly 64 g
Átmérő 2, 5 inch
Leírás: http: //www. samsung. com/hu/business/memory-storage/850-pro-sata-3-2-5-inch-ssd/mz-7ke512bw/
Eladó használt Samsung SSD 850 PRO SATA III 2.5 inch 512 GB / MZ-7KE512BW
Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-01 11:59 ]]>
Wed, 01 Aug 2018 11:59:13 +0200 http://www.vatera.hu/elado-hasznalt-samsung-ssd-850-pro-sata-iii-2-5-inch-512-gb-mz-7ke512bw-2646843032.html
<![CDATA[Hyperx Savage 2 x 8 GB kit DDR 3 memória a képeken látható jó, tesztelt állapotban eladó .]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 19 900 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/memoria/ddr3/hyperx-savage-2-x-8-gb-kit-ddr-3-memoria-a-kepeken-lathato-jo-tesztelt-allapotban-elado-2647335266.html További információ: https: //www. kingston. com/dataSheets/HX316C9SRK2_16. pdf
Garancia 1 hónap
A további hirdetésemben szereplő alaplap és processzorral maximálisan kompatibilis
 
Hyperx Savage 2 x 8 GB kit DDR 3 memória a képeken látható jó, tesztelt állapotban eladó .
Jelenlegi ára: 19 900 Ft
Az aukció vége: 2018-07-26 19:55 ]]>
Thu, 26 Jul 2018 19:55:22 +0200 http://www.vatera.hu/hyperx-savage-2-x-8-gb-kit-ddr-3-memoria-a-kepeken-lathato-jo-tesztelt-allapotban-elado-2647335266.html
<![CDATA[7'' Quad Core Táblagép (Q88H) Android 4.2.2-es operációs rendszerrel]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 13 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/tablet_pc_ipad_e_book_olvaso/tablet_pc/egyeb/7-quad-core-tablagep-q88h-android-4-2-2-es-operacios-rendszerrel-13950773.html Jelenlegi ára: 13 490 Ft
Az aukció vége: 2018-08-01 00:00 ]]>
Wed, 01 Aug 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/7-quad-core-tablagep-q88h-android-4-2-2-es-operacios-rendszerrel-13950773.html
<![CDATA[WiFi jelerősítő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/egyeb/wifi-jelerosito-13951402.html Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-27 00:00 ]]>
Fri, 27 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/wifi-jelerosito-13951402.html
<![CDATA[Eredeti Samsung Y406S toner (clp 36., clx 33.. SL-C41. SL-C46.)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 911 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/nyomtato_szkenner_es_kellekeik/nyomtato_kellekek/toner/eredeti-samsung-y406s-toner-clp-36-clx-33-sl-c41-sl-c46-2647894304.html Jelen hirdetés a sárga tonerre vonatkozik, kérésre feltöltöm a másik két tonert is. Utolsó képem látszik mind a három. (1 db M406S (magenta) és 1 db C406S (cyánkék) toner) A nyomtatóm elromlott, ezek azért maradtak meg. Tudom, hogy utángyártott olcsóbban vásárolható, de azok nekem több esetben nem színhelyes képet nyomtattak.
ezekbe a nyomtatókba jó:
- CLP 360, CLP 365, CLP 365W
- CLX 3300, CLX 3305, CLX 3305FW
- SL-C410W, SL-C460FW
Csere is érdekel
Ha bármilyen probléma lenne vele, visszafizetem az árát a postaköltséggel együtt, így semmi kockázatod nincs.
Eredeti Samsung Y406S toner (clp 36., clx 33.. SL-C41. SL-C46.)
Jelenlegi ára: 4 911 Ft
Az aukció vége: 2018-08-04 14:20 ]]>
Sat, 04 Aug 2018 14:20:04 +0200 http://www.vatera.hu/eredeti-samsung-y406s-toner-clp-36-clx-33-sl-c41-sl-c46-2647894304.html
<![CDATA[32GB SanDisc Cruzer Force 2.0 USB/PENDRIVE]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 690 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-sandisc-cruzer-force-2-0-usb-pendrive-13951133.html Jelenlegi ára: 3 690 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-sandisc-cruzer-force-2-0-usb-pendrive-13951133.html
<![CDATA[32GB Maxell microSDHC CLASS 10+SD adapter]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/egyeb/32gb-maxell-microsdhc-class-10-sd-adapter-13943164.html Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-08-01 00:00 ]]>
Wed, 01 Aug 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-maxell-microsdhc-class-10-sd-adapter-13943164.html
<![CDATA[16GB KINGSTON DTSE9 USB 2.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-kingston-dtse9-usb-2-0-pendrive-13949284.html Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 00:00 ]]>
Wed, 18 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-kingston-dtse9-usb-2-0-pendrive-13949284.html
<![CDATA[32GB Adata UV150 Black USB 3.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-adata-uv150-black-usb-3-0-pendrive-13951121.html Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-adata-uv150-black-usb-3-0-pendrive-13951121.html
<![CDATA[Bluetooth sport fülhallgató]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/fejhallgato_mikrofon/bluetooth-sport-fulhallgato-13951238.html Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/bluetooth-sport-fulhallgato-13951238.html
<![CDATA[7500 mAh hordozható autós mini bikázó és power bank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 16 390 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/7500-mah-hordozhato-autos-mini-bikazo-es-power-bank-13950710.html Jelenlegi ára: 16 390 Ft
Az aukció vége: 2018-07-22 00:00 ]]>
Sun, 22 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/7500-mah-hordozhato-autos-mini-bikazo-es-power-bank-13950710.html
<![CDATA[16GB Maxell microSDHC CLASS 10+SD adapter]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/16gb-maxell-microsdhc-class-10-sd-adapter-13951117.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-maxell-microsdhc-class-10-sd-adapter-13951117.html
<![CDATA[32GB ADATA Premier microSDHC+SD ADAPTER CLASS 10 UHS-I 1]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 890 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-adata-premier-microsdhc-sd-adapter-class-10-uhs-i-1-13951107.html Jelenlegi ára: 3 890 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-adata-premier-microsdhc-sd-adapter-class-10-uhs-i-1-13951107.html
<![CDATA[Bluetooth hangfal (HY-05)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/szamitogepes_pc_hangszorok/bluetooth-hangfal-hy-05-13950025.html Jelenlegi ára: 8 790 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/bluetooth-hangfal-hy-05-13950025.html
<![CDATA[32GB KINGSTON DT50 3.1/3.0/2.0 Usb/Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-kingston-dt50-3-1-3-0-2-0-usb-pendrive-13951122.html Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-kingston-dt50-3-1-3-0-2-0-usb-pendrive-13951122.html
<![CDATA[32GB ADATA C906 USB 2.0 PENDRIVE BLACK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-adata-c906-usb-2-0-pendrive-black-13951128.html Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-adata-c906-usb-2-0-pendrive-black-13951128.html
<![CDATA[8GB KINGSTON microSDHC+SD ADAPTER Class 4]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 890 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/egyeb/8gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-class-4-13951115.html Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/8gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-class-4-13951115.html
<![CDATA[MAXELL DVD-R 4,7GB 100 db-os kiszerelésben + AJÁNDÉK 100 db papírtok]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/dvd/maxell-dvd-r-4-7gb-100-db-os-kiszerelesben-ajandek-100-db-papirtok-13951118.html Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/maxell-dvd-r-4-7gb-100-db-os-kiszerelesben-ajandek-100-db-papirtok-13951118.html
<![CDATA[32 GB KINGSTON DT Micro Duo OTG Android 4.0 USB/Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 390 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32-gb-kingston-dt-micro-duo-otg-android-4-0-usb-pendrive-13951106.html Jelenlegi ára: 5 390 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32-gb-kingston-dt-micro-duo-otg-android-4-0-usb-pendrive-13951106.html
<![CDATA[32GB KINGSTON microSDHC+SD ADAPTER+USB OLVASÓ CLASS 10]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/egyeb/32gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-usb-olvaso-class-10-13951127.html Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-usb-olvaso-class-10-13951127.html
<![CDATA[32GB SanDisk Cruzer Ultra Fit USB 3.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 590 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-sandisk-cruzer-ultra-fit-usb-3-0-pendrive-13951135.html Jelenlegi ára: 4 590 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-sandisk-cruzer-ultra-fit-usb-3-0-pendrive-13951135.html
<![CDATA[20.000 mAh power bank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/20-000-mah-power-bank-13951451.html Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-28 00:00 ]]>
Sat, 28 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/20-000-mah-power-bank-13951451.html
<![CDATA[16GB ADATA UV 128 USB 3.0/2.0 PENDRIVE BLUE]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 290 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-adata-uv-128-usb-3-0-2-0-pendrive-blue-13951116.html Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-adata-uv-128-usb-3-0-2-0-pendrive-blue-13951116.html
<![CDATA[32GB ADATA UV 128 USB 3.0 PENDRIVE BLUE]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 890 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-adata-uv-128-usb-3-0-pendrive-blue-13951126.html Jelenlegi ára: 3 890 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-adata-uv-128-usb-3-0-pendrive-blue-13951126.html
<![CDATA[Vezeték nélküli mini billentyűzet]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 390 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/vezetek-nelkuli-mini-billentyuzet-13950355.html Jelenlegi ára: 3 390 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 00:00 ]]>
Wed, 18 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/vezetek-nelkuli-mini-billentyuzet-13950355.html
<![CDATA[Vezeték nélküli bluetooth fejhallgató]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 690 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/fejhallgato_mikrofon/vezetek-nelkuli-bluetooth-fejhallgato-13950849.html Jelenlegi ára: 3 690 Ft
Az aukció vége: 2018-07-22 00:00 ]]>
Sun, 22 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/vezetek-nelkuli-bluetooth-fejhallgato-13950849.html
<![CDATA[16GB ADATA UV130 USB 2.0 fémházas Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 590 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-adata-uv130-usb-2-0-femhazas-pendrive-13951108.html Jelenlegi ára: 2 590 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-adata-uv130-usb-2-0-femhazas-pendrive-13951108.html
<![CDATA[16GB ADATA UV 128 USB 3.0/2.0 PENDRIVE YELLOW]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 290 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-adata-uv-128-usb-3-0-2-0-pendrive-yellow-13951119.html Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-adata-uv-128-usb-3-0-2-0-pendrive-yellow-13951119.html
<![CDATA[32GB Kingston DT100 G3 USB 3.0/2.0 pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-kingston-dt100-g3-usb-3-0-2-0-pendrive-13951109.html Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-kingston-dt100-g3-usb-3-0-2-0-pendrive-13951109.html
<![CDATA[16GB KINGSTON DTI G4 USB 3.0 Pendrive kék színben]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 290 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-kingston-dti-g4-usb-3-0-pendrive-kek-szinben-13951120.html Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-kingston-dti-g4-usb-3-0-pendrive-kek-szinben-13951120.html
<![CDATA[iFlash OTG olvasó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/egyeb/iflash-otg-olvaso-13950150.html Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/iflash-otg-olvaso-13950150.html
<![CDATA[16GB KINGSTON DT50 3.1/3.0/2.0 Usb/Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-kingston-dt50-3-1-3-0-2-0-usb-pendrive-13951113.html Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-kingston-dt50-3-1-3-0-2-0-usb-pendrive-13951113.html
<![CDATA[WiFi jelerősítő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/usb_eszkozok/wifi-jelerosito-13943680.html Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 23:59 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 23:59:00 +0200 http://www.vatera.hu/wifi-jelerosito-13943680.html
<![CDATA[iPhone4 mobil töltő tok]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/iphone4-mobil-tolto-tok-13950066.html Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/iphone4-mobil-tolto-tok-13950066.html
<![CDATA[16GB KINGSTON DT100 G3 USB 3.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-kingston-dt100-g3-usb-3-0-pendrive-13951114.html Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-kingston-dt100-g3-usb-3-0-pendrive-13951114.html
<![CDATA[32GB ADATA UV131 USB 3.0 fémházas Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 290 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-adata-uv131-usb-3-0-femhazas-pendrive-13951123.html Jelenlegi ára: 4 290 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-adata-uv131-usb-3-0-femhazas-pendrive-13951123.html
<![CDATA[QI technológiával rendelkező vezeték nélküli töltő.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/qi-technologiaval-rendelkezo-vezetek-nelkuli-tolto-13949794.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/qi-technologiaval-rendelkezo-vezetek-nelkuli-tolto-13949794.html
<![CDATA[16GB ADATA C008 USB 2.0 BLACK FLASH/PENDRIVE]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 090 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-adata-c008-usb-2-0-black-flash-pendrive-13951110.html Jelenlegi ára: 2 090 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-adata-c008-usb-2-0-black-flash-pendrive-13951110.html
<![CDATA[Bluetooth fejhallgató fekete, és fehér színben]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 999 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/bluetooth-fejhallgato-fekete-es-feher-szinben-13950264.html Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 00:00 ]]>
Wed, 18 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/bluetooth-fejhallgato-fekete-es-feher-szinben-13950264.html
<![CDATA[2 db Primaxx laptop hűtő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/egyeb/2-db-primaxx-laptop-huto-13950065.html Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/2-db-primaxx-laptop-huto-13950065.html
<![CDATA[16GB ADATA UV150 USB 3.0/2.0 FLASH/pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-adata-uv150-usb-3-0-2-0-flash-pendrive-13951124.html Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-adata-uv150-usb-3-0-2-0-flash-pendrive-13951124.html
<![CDATA[32GB ADATA C008 USB 2.0 FLASH/pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/32gb-adata-c008-usb-2-0-flash-pendrive-13951125.html Jelenlegi ára: 3 190 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/32gb-adata-c008-usb-2-0-flash-pendrive-13951125.html
<![CDATA[Forgatható laptophűtő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 999 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook_alkatresz/laptop_hutes/forgathato-laptophuto-13950246.html Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 00:00 ]]>
Wed, 18 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/forgathato-laptophuto-13950246.html
<![CDATA[16GB ADATA C906 USB 2.0 PENDRIVE BLACK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-adata-c906-usb-2-0-pendrive-black-13951134.html Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-adata-c906-usb-2-0-pendrive-black-13951134.html
<![CDATA[Barcelona laptop táska - 15"]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 390 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/laptop_taska_tok/laptop_kezitaska/barcelona-laptop-taska-15-13950122.html Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/barcelona-laptop-taska-15-13950122.html
<![CDATA[Powerbank Galaxy]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/powerbank-galaxy-13950147.html Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/powerbank-galaxy-13950147.html
<![CDATA[E-table]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 699 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/egyeb/e-table-13950162.html Jelenlegi ára: 2 699 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/e-table-13950162.html
<![CDATA[Powerbank Racer]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/powerbank-racer-13950161.html Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/powerbank-racer-13950161.html
<![CDATA[16GB KINGSTON microSDHC+SD ADAPTER+USB OLVASÓ CLASS 10]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-usb-olvaso-class-10-13951136.html Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-usb-olvaso-class-10-13951136.html
<![CDATA[Barcelona laptop táska - 14"]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 190 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/laptop_taska_tok/laptop_kezitaska/barcelona-laptop-taska-14-13950123.html Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/barcelona-laptop-taska-14-13950123.html
<![CDATA[Straus 4000mAh power bank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 890 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/straus-4000mah-power-bank-13950931.html Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/straus-4000mah-power-bank-13950931.html
<![CDATA[Tapadókorongos powerbank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/tapadokorongos-powerbank-13950192.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/tapadokorongos-powerbank-13950192.html
<![CDATA[2700 mAh-es Power Bank univerzális külső akkumulátor]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/2700-mah-es-power-bank-univerzalis-kulso-akkumulator-13950701.html Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-22 00:00 ]]>
Sun, 22 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/2700-mah-es-power-bank-univerzalis-kulso-akkumulator-13950701.html
<![CDATA[8000 mAh powerbank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 790 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/8000-mah-powerbank-13951452.html Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2018-07-28 00:00 ]]>
Sat, 28 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/8000-mah-powerbank-13951452.html
<![CDATA[16GB SanDisk Cruzer Ultra Fit USB 3.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 890 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/16gb-sandisk-cruzer-ultra-fit-usb-3-0-pendrive-13951112.html Jelenlegi ára: 2 890 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/16gb-sandisk-cruzer-ultra-fit-usb-3-0-pendrive-13951112.html
<![CDATA[Microsoft Windows 10 Professional (FPP/RETAIL) LICENC KULCS Win 10 Pro ESD Garancia Számla]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 300 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szoftver/operacios_rendszer/microsoft-windows-10-professional-fpp-retail-licenc-kulcs-win-10-pro-esd-garancia-szamla-2643943268.html FPP Licenc (Retail licenc csatorna)
(Nem OEM és nem MSDN/Volume licenc)
Windows 10 Pro eredeti termék aktiválási kulcs
+ hivatalos Microsoft ISO letöltő link kerül átadásra, számlával.
A programot a gyártó hivatalos oldaláról töltheti le a vásárló, így
garantálva, hogy eredeti szoftver kerül a gépére és nem hamis kém változat.
Teljes verzió | Multi nyelv | Windows 10 Pro
Aktiválható online és telefonon is. Örök licenc 1db PC-re.
Céges számla | Garancia | Jogi nyilatkozat | Támogatás
(Átadjuk a termékkulcsot és a hozzá tartozó serial ID azonosítót is. )
Stabil, megbízható, online "FPP" kulcs (Full Packaged Product)
"RETAIL" csatorna (FPP)
A Microsoft Win 10 licenc szerződésének 4. /b. pontja, valamint az EU és
a Magyar jogszabályok alapján átruházható (nem hardverhez kötött) termék.
ESD szoftver
Electronic Software Delivery, ESD jelentése:
Elektronikus Szoftver Kézbesítés, azonnali hozzáférhetőség.
Átvétel
Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint
a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes
mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, a használt licencek esetében is,
csak az átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető
kulcsok és termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.
Számla
A vásárló a számlát elektronikusan
kapja meg PDF formátumban az email címére,
amely tartalmazza a kulcsot és a sorozatszámot.
Azonnal vihető, nem kell rá várni
Kézbesítési idő 8-24 óra, email-ben
és a hivatalos letöltő linken.
(hétvégén 12-48 óra)
Miért problémás a különböző aktivátor programokkal aktivált Windows?
Az aktivátor programokkal aktivált Windows (mint a "KMSpico" és különböző fajtái) estében a számítógép fokozott biztonsági kockázatnak és a személyes adatok veszélynek vannak kitéve. Az ilyen aktiváló megoldások, illetve programok jellemzően kém programok, adatlopók vagy adwords programok. Aktivátor program esetén veszélyben lehetnek a bankkártya adatok, jelszavak is online vásárlás esetén, de akár a számítógép kamerájához vagy mikrofonjához is hozzáférhetnek illetéktelenek a tudtunkon kívül. Továbbá informatikai rendszerek elleni visszaéléseket követhetnek el, de BitCoin bányászatra is használhatják a gépet a tulajdonosa tudta nélkül. Az ilyen aktivátor programok eleve csak 180 napra aktiválják a rendszert és a látszatját keltik a végleges aktiválásnak, sok esetben a biztonsági frissítések letiltása, tűzfal, és védelelmi funkciók blokkolása mellett működnek.
Jogalap
Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett. Újrahasznosított szoftver.   (ECLI: EU: C: 2012: 407, EU 2001/29/EG, 28.,   2009/24/EK)
Windows 10 Pro licence kulcs és eredeti letöltő link
A Windows 10 Pro teljes verziója a Microsoft hivatalos oldaláról tölthető le ISO fájl formátumban. A hivatalos MS letöltő linket a vásárláskor az aktiváló kóddal együtt megkapja a vásárló.
A Microsoft oldalán található és futtatható egy telepítő adathordozó készítő eszköz (MediaCreationTool program), amellyel könnyen és egyszerűen az ISO állományból egy Windows 10 telepítő pendriveot lehet készíteni (DVD-t is).
Az letöltés és használat legális a Microsoft és az EU törvények teszik lehetővé.
A megvásárolt aktiváló kulcs globálisan bármely nyelvű Windows 10 Pro operációs rendszerhez használható, így a Magyarhoz is.
Az új Windows 10 rendszer telepítése közben adható meg az aktiválási kulcs (termék kulcs), de telepítés után is aktiválható.
A Windows 10 Pro 32 vagy 64 bites verziójának aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít.
Az upgrade-lt, korrábbi Windows-ról való felfrissítés esetén, vagy régi telepítés esetén nem garantálható az aktiválás, ami nem a kulcs hanem a már megváltozott fájl rendszer problémája lehet. Ilyen esetben a megfelelő verzió telepítésére lehet szükség.
Esetlegesen egy már korábban telepjtett Windows 10 esetében, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni a rendszert, úgy a kapott letöltő linken lévő Win 10 program telepítésre lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetövé tett link-röl.
Az aktiváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen.
ESD szoftver
Elektronikus licenc, a termék, illetve ár nem tartalmaz fizikai CD/DVD lemez vagy pendrive adathordozót, COA matricát, így az nem kerül átadásra, vagy postázásra. Elektronikus licenc esetén a számla tartalmazza a kulcsot. Csak letölthető elektronikus formában kerül átadásra, a szoftver tartalmát a vásárlónak kell letöltenie a kapott linkről, amelyet a kapott digitális termékkulccsal tud aktiválni. (elektronikus szoftver kézbesítés)
Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel lehetséges.
Fizetés | szállítás | átvétel | garancia
Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges.
Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. (Egyes esetekben előfordulhat 2 munkanap, kérjük aki nem tudja a szállítási időt kivárni ne adjon le megrendelést. )
GARANCIA:
30 nap, ami abban az esetben érvényesíthető amennyiben, valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot kap vásárló, amennyiben a problémát 30 napon belül jelzi. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.
Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.
A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.
Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszatérítés nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kérjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi és elfogadja a terméklapon leírtakat.
Újrahasznosított szoftver: A „ second hand” vagy „ remarketing” szoftverek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, telephely bezárások, leselejtezések, illetve új verziójú szoftverek vásárlása, rendszerfrissítések, valamint elavult, meghibásodott, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba. Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a használt licencek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Volume, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28. ). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.
A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):
„ A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4.  cikk (2) bekezdése és az 5.  cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A » jogszerű megszerző« fogalma”
A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:
1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23? i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.
2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog.
A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a vásárlási ajánlat leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
Köszönjük az érdeklődést
Microsoft Windows 10 Professional (FPP/RETAIL) LICENC KULCS Win 10 Pro ESD Garancia   Számla
Jelenlegi ára: 5 300 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 19:59 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 19:59:33 +0200 http://www.vatera.hu/microsoft-windows-10-professional-fpp-retail-licenc-kulcs-win-10-pro-esd-garancia-szamla-2643943268.html
<![CDATA[2 db Mini laptop hűtő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 690 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/egyeb/2-db-mini-laptop-huto-13950163.html Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/2-db-mini-laptop-huto-13950163.html
<![CDATA[Havit Micro-USB kábel 1m CB727X]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szorakoztato_elektronika/kabel_csatlakozo/kabel/usb_kabel/havit-micro-usb-kabel-1m-cb727x-13950896.html Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/havit-micro-usb-kabel-1m-cb727x-13950896.html
<![CDATA[iPhone5 mobil töltő tok, fekete]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/iphone5-mobil-tolto-tok-fekete-13950046.html Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/iphone5-mobil-tolto-tok-fekete-13950046.html
<![CDATA[Alpha One 5600 mAh powerbank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/alpha-one-5600-mah-powerbank-13950473.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-22 00:00 ]]>
Sun, 22 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/alpha-one-5600-mah-powerbank-13950473.html
<![CDATA[Feitun High Power Dupla USB - IOS és ANDROID]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/mobiltelefon_vezetekes_keszulek/mobiltelefon_akkumulator_tolto/tolto/hordozhato_tolto_power_bank/feitun-high-power-dupla-usb-ios-es-android-13950435.html Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 00:00 ]]>
Fri, 20 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/feitun-high-power-dupla-usb-ios-es-android-13950435.html
<![CDATA[Laptoptöltő iggual 90w fekete]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook_tolto_akkumulator/tolto_adapter/univerzalis/laptoptolto-iggual-90w-fekete-13951105.html Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/laptoptolto-iggual-90w-fekete-13951105.html
<![CDATA[Enter párna]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/billentyuzet_eger/egyeb/enter-parna-13950026.html Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/enter-parna-13950026.html
<![CDATA[Átlátszó gél egérpad 2db]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/billentyuzet_eger/egerpad/atlatszo-gel-egerpad-2db-13949777.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/atlatszo-gel-egerpad-2db-13949777.html
<![CDATA[Mini laptop hűtő (nincs színválasztási lehetőség)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/egyeb/mini-laptop-huto-nincs-szinvalasztasi-lehetoseg-13951197.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/mini-laptop-huto-nincs-szinvalasztasi-lehetoseg-13951197.html
<![CDATA[Laptray pro extream összecsukható laptop asztal]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 14 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/egyeb/laptray-pro-extream-osszecsukhato-laptop-asztal-13951098.html Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/laptray-pro-extream-osszecsukhato-laptop-asztal-13951098.html
<![CDATA[NewRixing vezeték nélküli bluetooth hangszóró]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 890 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/szamitogepes_pc_hangszorok/newrixing-vezetek-nelkuli-bluetooth-hangszoro-13950091.html Jelenlegi ára: 5 890 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/newrixing-vezetek-nelkuli-bluetooth-hangszoro-13950091.html
<![CDATA[2db USB OTG adapter Android készülékekhez]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 890 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/2db-usb-otg-adapter-android-keszulekekhez-13949773.html Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/2db-usb-otg-adapter-android-keszulekekhez-13949773.html
<![CDATA[Pendrive kingston 32gb usb 3.0]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/pendrive-kingston-32gb-usb-3-0-13951073.html Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/pendrive-kingston-32gb-usb-3-0-13951073.html
<![CDATA[Pendrive toshiba 16 gb fehér]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/adathordozo/pendrive/pendrive-toshiba-16-gb-feher-13951080.html Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/pendrive-toshiba-16-gb-feher-13951080.html
<![CDATA[7 colos TFT kijelző]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/monitor/egyeb/7-colos-tft-kijelzo-13949947.html Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/7-colos-tft-kijelzo-13949947.html
<![CDATA[Kisautó formájú Bluetooth-os egér]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szamitogep_laptop_tablet_kellek/billentyuzet_eger/eger/kisauto-formaju-bluetooth-os-eger-13951031.html Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/kisauto-formaju-bluetooth-os-eger-13951031.html
<![CDATA[Egérpad számológéppel]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 690 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/egerpad-szamologeppel-13949782.html Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 00:00 ]]>
Tue, 17 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/egerpad-szamologeppel-13949782.html
<![CDATA[7" Android 4.4, QUADCORE - A33 tablet 8GB, Wifi, 3G, GPS - Szürke]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 17 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/7-android-4-4-quadcore-a33-tablet-8gb-wifi-3g-gps-szurke-13950356.html Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-19 00:00 ]]>
Thu, 19 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/7-android-4-4-quadcore-a33-tablet-8gb-wifi-3g-gps-szurke-13950356.html
<![CDATA[Dni/sip kártyaolvasó]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/dni-sip-kartyaolvaso-13951077.html Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/dni-sip-kartyaolvaso-13951077.html
<![CDATA[2 x rca kábel delock 5 m fekete]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/2-x-rca-kabel-delock-5-m-fekete-13951089.html Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/2-x-rca-kabel-delock-5-m-fekete-13951089.html
<![CDATA[5e utp kategóriás cső 20 m szürke]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/5e-utp-kategorias-cso-20-m-szurke-13951084.html Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/5e-utp-kategorias-cso-20-m-szurke-13951084.html
<![CDATA[Duplex multifunkcionális optikai kábel 2 m]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/duplex-multifunkcionalis-optikai-kabel-2-m-13951086.html Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/duplex-multifunkcionalis-optikai-kabel-2-m-13951086.html
<![CDATA[Tápkábel d-link jack 3.8 mm]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/tapkabel-d-link-jack-3-8-mm-13951088.html Jelenlegi ára: 8 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/tapkabel-d-link-jack-3-8-mm-13951088.html
<![CDATA[Tápkábel nanocable 30 cm]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/tapkabel-nanocable-30-cm-13951090.html Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/tapkabel-nanocable-30-cm-13951090.html
<![CDATA[Hdmi kábel 10 m fekete]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/hdmi-kabel-10-m-fekete-13951083.html Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/hdmi-kabel-10-m-fekete-13951083.html
<![CDATA[3,5 mm jack hosszabbítókábel 5 m]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/3-5-mm-jack-hosszabbitokabel-5-m-13951087.html Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 00:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/3-5-mm-jack-hosszabbitokabel-5-m-13951087.html
<![CDATA[Mágneses kábel cserélhető fejjel]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 490 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/egyeb/magneses-kabel-cserelheto-fejjel-13951324.html Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-24 00:00 ]]>
Tue, 24 Jul 2018 00:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/magneses-kabel-cserelheto-fejjel-13951324.html
<![CDATA[Medion Akoya P6640 Connect XL]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 16 055 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/medion/medion-akoya-p6640-connect-xl-2647512704.html Eladásra hírdetem Medion P6640 tip. notebookomat, kicsit viharvert külsővel, de tökéletes műszaki állapotban!
A burkolatán kopások karcolások vannak, valamint a bal zsanértartó fölött elrepedt a burkolat, epoxi-val fixáltam.
A gépről:
Operációs rendszer: Windows 10 Home Premium (jogtiszta)
Processzor: Intel i3-3120M
Chipset: Intel HM76 (kezeli a tényleges 4 magos i7-et is)
Memória: 8GB DDR3 (2x4GB)
Videovezérlő: Nvidia Geforce GT740M
                     Intel HD 4000
Kijelző: 15. 6" HD Led- hibátlan
Nerevlemez: 1TB 100/100 HDD Sentinel Szerint.
Akkumulátor : NINCS
Hálózati Adapter: VAN
Posta, csomagautomata, megegyezés alapján.
Medion Akoya P6640 Connect XL
Jelenlegi ára: 16 055 Ft
Az aukció vége: 2018-07-24 11:44 ]]>
Tue, 24 Jul 2018 11:44:27 +0200 http://www.vatera.hu/medion-akoya-p6640-connect-xl-2647512704.html
<![CDATA[DELL VOSTRO 3300 i5 NOTEBOOK, HIBÁTLAN, TOP ÁR!!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 21 999 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/dell/vostro/dell-vostro-3300-i5-notebook-hibatlan-top-ar-2646877244.html Jellemzői:
-Intel Core i5 M460 2, 53 GHz cpu
-4 GB DDR3 RAM
-500 GB Sata3 HDD, HD Sentinel: 100%/100%
-Intel HD3000 VGA
-DVD-újraíró
-13, 3", 1366 x 768, LED-es kijelző
-WIFI
-Bluetooth
-10/100/1000 Mbps hálókártya
-Webkamera, mikrofon
-magyar nyelvű billentyűzet
-3 db USB, SD kártya olvasó, VGA csatlakozók
-DELL gyári (8 cellás, nagyobb) akku, 2-3 óra üzemidővel
-DELL gyári töltő
-Win 7 Prof. matrica + Win 7 prof. op. rendszer
Bp. IV. ker. -ben lehet kipróbálni és átvenni vagy postázom is gondosan becsomagolva!
DELL VOSTRO 3300 i5 NOTEBOOK, HIBÁTLAN, TOP ÁR!!!
Jelenlegi ára: 21 999 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 19:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 19:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/dell-vostro-3300-i5-notebook-hibatlan-top-ar-2646877244.html
<![CDATA[Laptop HP Pavilion G6-2240sq Gamer i7 6GB RAM DVDRW SSD AMD 2GB]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 001 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/hp/hp_pavilion/laptop-hp-pavilion-g6-2240sq-gamer-i7-6gb-ram-dvdrw-ssd-amd-2gb-2647538105.html Laptop HP Pavilion G6-2240sq Gamer i7 6GB RAM DVDRW SSD AMD 2GB
Jelenlegi ára: 10 001 Ft
Az aukció vége: 2018-07-27 12:37 ]]>
Fri, 27 Jul 2018 12:37:33 +0200 http://www.vatera.hu/laptop-hp-pavilion-g6-2240sq-gamer-i7-6gb-ram-dvdrw-ssd-amd-2gb-2647538105.html
<![CDATA[HP DL585 G7 - 4U szerver - 4db CPU: AMD 6176 - 48 fizikai mag! 32GB RAM - 4x 1200W táp]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 99 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szerver/szerver_konfiguracio/hp_compaq/hp-dl585-g7-4u-szerver-4db-cpu-amd-6176-48-fizikai-mag-32gb-ram-4x-1200w-tap-2642169980.html A hirdetéseim között több hasonló szerver is van. - Legkorábban Július 4-én tudom átadni / postázni.
Használt, alaposan tesztelt,  hibátlan szerver, 3 hónap garanciával, számlával. Szép, pormentes belső. Az összesalkatrésze gyári.
Kezeli a SAS és a SATA HDD/SSD-ket is.  HDD nincs az árban, 250GB SATA HDD-t + 4. 000 ft/db-ért tudok adni hozzá.
Processzor: 4db AMD Opteron 6176 - összesen: 48 mag, 48 szál.
Ram: 32GB - ez van a kitett árban,   igény esetén bővítem, átírom a hirdetést: összesen 128GB-tal az ár + 60. 000 Ft
4db 1200W redundáns tápegység.
P410i 512MB RAID
4db gigabit LAN
Újonnan 3, 8 millió Ft volt 2015-ben egy ilyen gép:
https: //www. arukereso. hu/szerver-c3641/hp/proliant-dl585-g7-601362-421-p48707072/
Vásárlási feltételek
Figyelem: Jelenleg telefonon nem vagyok elérhető, csak e-mailben!
 
Fizetés:
Az aukció végét követően,  a nyertes licitáló kap egy e-mailt automatikusan, amiben megkapja a számlaszámomat, ahová a postaköltséggel együtt tudja utalni a termék árát. Freemail, citromail levelezőrendszerek nem megbízhatóak, van amikor nem érkezik meg az értesítő! Érdemes a spam/promóciók mappában is megnézni. A postaköltség a szállítási feltételek alatt van feltüntetve.  Áfa mentes (kata) számlát adok a vásárlásról.
A fizetési határidó ideiglenes felhasználók és 0 értékelésűek esetében 3 munkanap.  Mindenki más esetében 1 hét. Ha ez időn belül nem érkezik meg az utalás, akkor újrahirdetem a terméket. Nem szeretnék negatív értékelést adni, sem kapni, ezért arra törekszem, hogy pozitívként záruljon az üzlet.
- utaláskor a közleménybe kérném beírni a vaterás felhasználónevet, hogy tudjam, kitől jött a pénz.
Csere, beszámítás köszönöm, de nem érdekel.
Szállítás:
Kérem azt a nevet és címet írja be vásárláskor a megrendelő felületen, ahová kéri a kiszállítást. Ha nem megfelelő a cím, és visszahozza a posta a terméket, csak a szállítási költség újbóli kifizetése után tudom feladni.
- a pénz megérkezésétől számított legkésőbb 3 munkanapon belül tudom vállalni a postára adást. Külön kérésre, ha ez megoldható számomra, természetesen korábban is feladom!
- stabil, biztonságos csomagolásban kerül a posta kezébe.
-  Ideiglenes vásárlók és 0 értékelésűek esetében az utánvétel kizárt. Kivételes esetben szóba jöhet utánvétel, de csak akkor, ha a vásárló értékelései számomra megfelelőek. (Utólag, leütés után már nincs lehetőség kérni az utánvételes feladást, csakis licit előtt. )
Garancia:
A hirdetésben feltüntetett ideig garanciát vállalok az adott termékre, tehát ha meghibásodik, vagy kicserélem, vagy visszautalom a vételárat! Kivéve, ha eleve hibásként hirdetem.
HP DL585 G7 - 4U szerver - 4db CPU: AMD 6176 - 48 fizikai mag! 32GB RAM - 4x 1200W táp
Jelenlegi ára: 99 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 18:34 ]]>
Wed, 18 Jul 2018 18:34:59 +0200 http://www.vatera.hu/hp-dl585-g7-4u-szerver-4db-cpu-amd-6176-48-fizikai-mag-32gb-ram-4x-1200w-tap-2642169980.html
<![CDATA[Fujitsu Celsius H700 notebook 15,6" FHD IPS i7 620M 4GB 500GB 2-3 órás akku, soros port]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 55 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/fujitsu_siemens/egyeb/fujitsu-celsius-h700-notebook-15-6-fhd-ips-i7-620m-4gb-500gb-2-3-oras-akku-soros-port-2644649798.html Az aukcióim között több hasonló termék megtalálható.
Használt, tesztelt, hibátlan, a képeken látható szép állapotú gép.
Made in Japan - talán az egyik utolsó széria, amit nem Kínában gyártanak.  
3 hónap garancia.
- 15, 6" Full HD IPS 1920x1080 kijelző
- Intel Core i7 620M 2, 66GHz Turbo: 3, 33GHz
- 4GB RAM
- NVIDIA Quadro FX 880M 1GB, 128 bit, GDDR3 VGA
- 500GB 100/100% HDD (HDD nélkül - 4. 000 Ft)
- kb 2-3 órás gyári akku.
- Gyári töltő
- Win 7 pro termékkulcs matrica, DVD-RW, bluetooth, E-SATA, kártyaolvasó, display port, soros port.
- német billentyűzet (igény esetén magyar matrica + 1. 000 Ft - fehér)
A BIOS jelszavas, nem állítható, de nincs is mit állítani rajta. A boot menü állítható, Pen drive-ról, DVD-ről és HDD-ről is bootol.
Igény esetén Win 7 vagy Win 10 trial verzióval telepítve.
Bolti ára 400. 000 Ft felett volt újonnan!
Vásárlási feltételek
Figyelem: Jelenleg telefonon nem vagyok elérhető, csak e-mailben!
 
Fizetés:
Az aukció végét követően,  a nyertes licitáló kap egy e-mailt automatikusan, amiben megkapja a számlaszámomat, ahová a postaköltséggel együtt tudja utalni a termék árát. Freemail, citromail levelezőrendszerek nem megbízhatóak, van amikor nem érkezik meg az értesítő! Érdemes a spam/promóciók mappában is megnézni. A postaköltség a szállítási feltételek alatt van feltüntetve.  Áfa mentes (kata) számlát adok a vásárlásról.
A fizetési határidó ideiglenes felhasználók és 0 értékelésűek esetében 3 munkanap. Mindenki más esetében 1 hét. Ha ez időn belül nem érkezik meg az utalás, akkor újrahirdetem a terméket. Nem szeretnék negatív értékelést adni, sem kapni, ezért arra törekszem, hogy pozitívként záruljon az üzlet.
- utaláskor a közleménybe kérném beírni a vaterás felhasználónevet, hogy tudjam, kitől jött a pénz.
Csere, beszámítás köszönöm, de nem érdekel.
Szállítás:
Kérem azt a nevet és címet írja be vásárláskor a megrendelő felületen, ahová kéri a kiszállítást. Ha nem megfelelő a cím, és visszahozza a posta a terméket, csak a szállítási költség újbóli kifizetése után tudom feladni.
- a pénz megérkezésétől számított legkésőbb 3 munkanapon belül tudom vállalni a postára adást. Külön kérésre, ha ez megoldható számomra, természetesen korábban is feladom!
- stabil, biztonságos csomagolásban kerül a posta kezébe.
-  Ideiglenes vásárlók és 0 értékelésűek esetében az utánvétel kizárt. Kivételes esetben szóba jöhet utánvétel, de csak akkor, ha a vásárló értékelései számomra megfelelőek. (Utólag, leütés után már nincs lehetőség kérni az utánvételes feladást, csakis licit előtt. )
Garancia:
A hirdetésben feltüntetett ideig garanciát vállalok az adott termékre, tehát ha meghibásodik, vagy kicserélem, vagy visszautalom a vételárat! Kivéve, ha eleve hibásként hirdetem.

Fujitsu Celsius H700  notebook 15,6
Jelenlegi ára: 55 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-25 19:45 ]]>
Wed, 25 Jul 2018 19:45:39 +0200 http://www.vatera.hu/fujitsu-celsius-h700-notebook-15-6-fhd-ips-i7-620m-4gb-500gb-2-3-oras-akku-soros-port-2644649798.html
<![CDATA[MSI H67MA-E45 (B3) LGA1155 alaplap]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 15 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/alaplap/intel/msi/msi-h67ma-e45-b3-lga1155-alaplap-2647041059.html Eladó egy MSI H67MA-E45 (B3) LGA1155 -ös hibátlan állapotban lévő alaplap. Nincs púpos kondi hátlap megvan.
https: //www. msi. com/Motherboard/H67MAE45. html
CSERE NEM ÉRDEKEL!
LICITET NEM TÖRLÖK!

MSI H67MA-E45 (B3) LGA1155 alaplap
Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-01 22:56 ]]>
Wed, 01 Aug 2018 22:56:30 +0200 http://www.vatera.hu/msi-h67ma-e45-b3-lga1155-alaplap-2647041059.html
<![CDATA[2GB /modul (párban is!) DDR3 1600MHz 1333MHz 1066MHz 4GB RAM memória LAPTOP -ba]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook_alkatresz/laptop_notebook_memoria/2gb-modul-parban-is-ddr3-1600mhz-1333mhz-1066mhz-4gb-ram-memoria-laptop-ba-2647462277.html A RAMokra 1 hónap garanciát vállalok!
Ha konkrét tipus érdekel, kérdezd meg hogy megvan e még, mielőtt licitálsz!
-= 2GB PC3-12800 CL11 DDR3-1600MHz 204pin tipusú RAM memória LAPTOP-ba =-
1db - ASint 2GB PC3-12800 CL11 DDR3-1600MHz 204pin SODIMM 1Rx8 (SSZ302G08-GGNED) 1. 5v
1db - Elpida 2GB PC3-12800 CL11 DDR3-1600MHz 204pin SODIMM 1Rx8 (EBJ20UF8BDU0-GN-F, PC3-12800S-11-10-B2) 1. 5v
1db - SK Hynix 2GB PC3L-12800 CL11 DDR3-1600MHz 204pin SODIMM 1Rx16 (HMT425S6AFR6A-PB N0 AA, PC3L-12800S-11-12-C3) 1. 35v
1db - Kingston 2GB PC3L-12800 CL11 DDR3-1600MHz 204pin SODIMM 1Rx16 (ACR16D3LFS1KBG/2G, PC3L-12800S-11-11-C3) 1. 35v
1db - Kingston 2GB PC3L-12800 CL11 DDR3-1600MHz 204pin SODIMM 1Rx16 (KVR16LS11S6/2) 1. 35v
2db - Samsung 2GB PC3-12800 CL11 DDR3-1600MHz 204pin SODIMM 1Rx8 (M471B5773DH0-CK0, PC3-12800S-11-11-B2) 1. 5v
1db - Samsung 2GB PC3-12800 CL11 DDR3-1600MHz 204pin SODIMM 1Rx8 (M471B5773EB0-CK0, PC3-12800S-11-11-B2) 1. 5v
-= 2GB PC3-10600 CL9 DDR3-1333MHz 204pin tipusú RAM memória LAPTOP-ba =-
2db - Kingston 2GB PC3-10600 CL9 DDR3-1333MHz 204pin SODIMM 2Rx8 (SNY1333S9-2G-ELFU, PC3-10600s-9-10-F2) 1. 5v
2db - Hynix 2GB PC3-10600 CL9 DDR3-1333MHz 204pin SODIMM 1Rx8 (HMT325S6BFR8C-H9 N0 AA, PC3-10600s-9-10-B1) 1. 5v
2db - Elpida 2GB PC3-10600 CL9 DDR3-1333MHz 204pin SODIMM 2Rx8 (EBJ21UE8BFU0-DJ-F, PC3-10600s-9-10-F1) 1. 5v
2db - Unifosa 2GB PC3-10600 CL9 DDR3-1333MHz 204pin SODIMM 1Rx8 (HU6B4303EP0200) 1. 5v
2db - Samsung 2GB PC3-10600 CL9 DDR3-1333MHz 204pin SODIMM 1Rx8 (M471B5773CHS-CH9, PC3-10600s-9-10-ZZZ) 1. 5v
2db - Samsung 2GB PC3-10600 CL9 DDR3-1333MHz 204pin SODIMM 1Rx8 (M471B5773DH0-CH9, PC3-10600s-9-11-B2) 1. 5v
-= 2GB PC3-8500 CL7 DDR3-1066MHz 204pin tipusú RAM memória LAPTOP-ba =-
1db - Hynix 2GB PC3-8500 CL7 DDR3-1066MHz 204pin SODIMM 2Rx8 (HMT125S6BFR8C-G7 N0 AA, PC3-8500s-7-10-F2) 1. 5v
2db - Samsung 2GB PC3-8500 CL7 DDR3-1066MHz 204pin SODIMM 2Rx8 (M471B5673FH0-CF8, PC3-8500s-7-10-F2) 1. 5v
Ár: 1990Ft/darab, párban (2x 2GB) 3980Ft
2GB /modul (párban is!) DDR3 1600MHz 1333MHz 1066MHz 4GB RAM memória LAPTOP -ba
Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-03 08:41 ]]>
Fri, 03 Aug 2018 08:41:45 +0200 http://www.vatera.hu/2gb-modul-parban-is-ddr3-1600mhz-1333mhz-1066mhz-4gb-ram-memoria-laptop-ba-2647462277.html
<![CDATA[EVGA Geforce GTX 1060 3GB FTW GAMING ACX 3.0 NMÁ!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 62 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/videokartya/evga/evga-geforce-gtx-1060-3gb-ftw-gaming-acx-3-0-nma-2643172688.html Ez az 1060-as minden játékkal megbírkózik, full beállítással. Ha játékhoz vásárolod, nem fogsz a teljesítményében csalódni!
Ha nem vagy biztos a vásárlásban, nézd meg az értékeléseimet. Még soha senki nem panaszkodott az általam eladott termékek után. Tehát 100%-ig biztos lehetsz, hogy tőlem csak és kizárólag kifogástalan terméket fogsz vásárolni!
Licitet nem törlök!  Csere nem érdekel! A legnagyobb licit viszi, villámár nincs!!!
Termékkód:  03G-P4-6168-KR
Hivatalos oldal minden adattal:  https: //www. evga. com/products/specs/gpu. aspx? pn=c90901d8-ff8d-4b93-8e59-b860b21f6b3c
SPECIFICATIONS
Base Clock: 1620 MHZ
Boost Clock: 1847 MHz
Memory Clock: 8008 MHz Effective
CUDA Cores: 1152
Bus Type: PCI-E 3. 0
Memory Detail: 3072MB GDDR5
Memory Bit Width: 192 Bit
Memory Speed: 0. 25ns
Memory Bandwidth: 192. 2 GB/s
LED Logo: Yes (White)
UPC: 843368044275
EAN: 4250812416537
DIMENSIONS
Height: 4. 376in - 111. 15mm
Length: 10. 5in - 266. 7mm
Width: Dual Slot
 
KEY FEATURES
Built for EVGA Precision XOC
EVGA ACX 3. 0 Cooling
HDMI 2. 0b, DisplayPort 1. 4 and Dual-Link DVI
Max Digital Resolution - 7680x4320
Microsoft DirectX 12 API
NVIDIA Ansel
NVIDIA G-SYNC Ready
NVIDIA GameStream Technology
NVIDIA GPU Boost 3. 0
OpenGL 4. 6 Support
PCI Express 3. 0
Simultaneous Multi-Projection
VR Ready
Vulkan API
 
RESOLUTION & REFRESH
Max Monitors Supported: 4
240Hz Max Refresh Rate
Max Digital: 7680x4320
REQUIREMENTS
400 Watt or greater power supply. ****
PCI Express, PCI Express 2. 0 or PCI Express 3. 0 compliant motherboard with one graphics slot.
One available 8-pin PCI-E power dongle
Windows 10 32/64bit, Windows 8 32/64bit, Windows 7 32/64bit

EVGA Geforce GTX 1060 3GB FTW GAMING ACX 3.0 NMÁ!
Jelenlegi ára: 62 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 17:27 ]]>
Sat, 21 Jul 2018 17:27:23 +0200 http://www.vatera.hu/evga-geforce-gtx-1060-3gb-ftw-gaming-acx-3-0-nma-2643172688.html
<![CDATA[ARECA ARC-1220 4 Port PCI-E Express Raid Controller Card VER: 1.2 / raid vezérlő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 900 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/szerver/szerver_tartozek/raid/areca-arc-1220-4-port-pci-e-express-raid-controller-card-ver-1-2-raid-vezerlo-2646895622.html RAID level 0, 1, 1E, 3, 5, 6 (if RAID 6 engine supported) and JBOD
Multi-layer SATA connector Internal Connectors
SYSTEM REQUIREMENTS
OS Required FreeBSD, Linux 2. 4, Linux 2. 6, Microsoft Windows 2000 / XP, Microsoft Windows Server 2003, Red Hat Fedora Core, Red Hat Linux, SuSe Linux
További termékeim itt!
Az aukció végét követően,  a nyertes licitáló kap egy automatikus e-mailt, amiben minden további információ benne van vásárlás lebonyolításához.
Minden vásárlásról számlát (KATA-s, E-számla) állítok ki!
Az árak FIX!  Csere, beszámítás köszönöm nem érdekel.
Garancia:
A garancia időtartama a hirdetésben fel van tüntetve! Természetesen ez kézhez vételt követően értendő.
Egy esetleges hiba esetén a vevőnek vissza kell juttatni a terméket a hiba megállapításához.  
Amennyiben az eladott termék valóban hibás vagy megsérült, minden  költséget átvállalok.  
Hirdetéseim között fellelhető hibás termék is, azokra semmilyen garancia nem vonatkozik!
Tévedés és elírás joga fenntartva!
ARECA ARC-1220 4 Port PCI-E Express Raid Controller Card VER: 1.2 / raid vezérlő
Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2018-08-01 14:00 ]]>
Wed, 01 Aug 2018 14:00:42 +0200 http://www.vatera.hu/areca-arc-1220-4-port-pci-e-express-raid-controller-card-ver-1-2-raid-vezerlo-2646895622.html
<![CDATA[apple mac mini + apple egér + apple billentyűzet]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/egyeb/apple-mac-mini-apple-eger-apple-billentyuzet-2646380777.html szép állapotú!
1, 88GHz Intel Core2Duo
1GB RAM
Combo drive
80 GB HDD
WIFI + Bluetooth
-----
Apple magyar billentyűzet + Apple Mighty Mouse egér
---
ajándék: apple dvi / vga átalakító (eredeti, nem utángyártott)
Erdeti Snow Leopard Operációsrendszerrel

apple mac mini + apple egér + apple billentyűzet
Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-31 00:07 ]]>
Tue, 31 Jul 2018 00:07:54 +0200 http://www.vatera.hu/apple-mac-mini-apple-eger-apple-billentyuzet-2646380777.html
<![CDATA[DELL OPTIPLEX 9020, i3-4150, 2 x 3.50 GHz, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB SATA3 HDD, USB 3.0, DVD!!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 16 001 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc_asztali_szamitogep/komplett_pc_asztali_szamitogepek/dell/dell_optiplex/dell-optiplex-9020-i3-4150-2-x-3-50-ghz-4-gb-ddr3-ram-500-gb-sata3-hdd-usb-3-0-dvd-2646843311.html Részei:
-DELL OptiPlex 9020 típus
-Intel Core i3-4150, 2x3500 MHz cpu
-4 GB DDR3 RAM
-500 GB SATA3 HDD, HD Sentinel: 100%/100%
-DVD-ROM
-Intel HD Graphics vga + PCI-Express slot
-Realtek ALC 3220 hang
-100/1000 hálókártya
-4 db USB 3. 0 és 6 db USB 2. 0
-Win 8 Pro. matrica + Win 8 Pro 64 bit op. rendszer
Személyes átvétel Bp. IV. ker. -ben vagy postázom is gondosan becsomagolva.

DELL OPTIPLEX 9020, i3-4150, 2 x 3.50 GHz, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB SATA3 HDD, USB 3.0, DVD!!!
Jelenlegi ára: 16 001 Ft
Az aukció vége: 2018-07-23 19:00 ]]>
Mon, 23 Jul 2018 19:00:00 +0200 http://www.vatera.hu/dell-optiplex-9020-i3-4150-2-x-3-50-ghz-4-gb-ddr3-ram-500-gb-sata3-hdd-usb-3-0-dvd-2646843311.html
<![CDATA[macbook pro 17" eladó!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 13 000 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/apple/macbook_pro/macbook-pro-17-elado-2647500047.html intel core 2 duo-2, 4ghz
4gb ram
160gb-hdd
a gép hibátlanul működik, nagyon szép állapotban van.
töltö is van hozzá, németh oprendszer van rajta jelenleg..
nincs akkumulátor!
1-forintról indul.. max licit viszi!
üdv!
macbook pro 17
Jelenlegi ára: 13 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-03 10:58 ]]>
Fri, 03 Aug 2018 10:58:19 +0200 http://www.vatera.hu/macbook-pro-17-elado-2647500047.html
<![CDATA[Eladó használt Lenovo Yoga 2 notebook]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 27 500 Ft]]> http://www.vatera.hu/szamitastechnika/laptop_notebook_netbook/ibm_lenovo/egyeb/elado-hasznalt-lenovo-yoga-2-notebook-2645288420.html Nyertes licit esetén a termék személyesen vihető el a 13. kerületből, miután átutalással kifizetésre került.  
Eladó használt Lenovo Yoga 2 notebook
Jelenlegi ára: 27 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 13:56 ]]>
Fri, 20 Jul 2018 13:56:00 +0200 http://www.vatera.hu/elado-hasznalt-lenovo-yoga-2-notebook-2645288420.html