Alakítsd Te is a Vaterát!

vatera.hu

Profi filmleírás egy kattintással a terméklapon!Mostantól ha filmet (DVD, blueray, stb) szeretnél eladni a Vaterán, lehetőséged van ingyenesen igénybe venni új filmadatbázisunkat, amely tartalmi leírással, felhasználók véleményeivel, stáblistával, trailer videókkal és egyéb hasznos információkkal segít a leendő vásárlóknak, hogy felesleges körök nélkül megtalálják a nekik tetsző filmeket. 

Termékfeltöltéskor az alábbi lépésekkel tudod behívni a filmadatokat a terméklapra! Fontos, hogy ezt futó aukcióknál is megteheted, ehhez nincs más teendőd, mint Személyes menü - Eladás oldalon kiválasztani az aukciót, majd a jobb oldali lenyíló menüből rákattintani a "Változtatás az aukción" pontra. 

1. A Film kategórián belüli termékfeltöltéskor írd be a film címét.A sikeres beazonosítás után azonnal láthatod a már "behúzott" film legfontosabb adatait (cím, megjelenés éve, szereplők, rendező), a rövid tartalmát és videós előzetesét, valamint a nézői véleményeket.
2. A bekapcsoláshoz pipáld ki a "Kérem a lenti adatok megjelenítését a hirdetésemnél" dobozt, majd folytasd a termékfeltöltést a szokásos módon.

/filmkatalogus/filmkatalogus01_firka.png

3. Ha szeretnéd, hogy a terméklapon megjelenjenek a nézői hozzászólások, akkor engedélyezd a "Vélemények mutatása" lehetőséget. 

4. Több darabos filmcsomag esetén lehetőséged van több filmadat behívására a terméklapon a "Még egy film megadása" gombra kattintva! 

/filmkatalogus/filmkatalogus04_firka.png

Szerinted hasznos a filmadatbázis a Vaterán?
Igen, használom a filmadatbázist és tetszik.
Még nem használtam, de mindenképpen ki próbálom.
Nem, teljesen felesleges ez a fejlesztés.


Az eddig megszokott és bevált módszer alapján, a hozzászólások résznél várjuk véleményeteket az újításról.