Alakítsd Te is a Vaterát!

vatera.hu

Új, eladást segítő könyvkatalógus szolgáltatás egy kattintással a terméklapon!A film kategória után már a könyveknél is elérhető ingyenes adatbázis szolgáltatásunk! Mostantól ha könyvet szeretnél eladni, egy kattintással behívhatod az eladásra szánt könyv legfontosabb adatait (kiadó, kiadás éve, ISBN szám, oldalak száma), rövid tartalmát és az olvasói véleményeket, egyszóval mindent, ami segít dönteni a leendő olvasónak a vásárlásban.

Termékfeltöltéskor az alábbi lépésekkel tudod behívni a könyvadatokat a terméklapra! Fontos, hogy ezt futó aukcióknál is megteheted, ehhez nincs más teendőd, mint Személyes menü - Eladás oldalon kiválasztani az aukciót, majd a jobb oldali lenyíló menüből rákattintani a "Változtatás az aukción" pontra.

1. A Könyv kategórián belüli termékfeltöltéskor írd be a könyv íróját és címét, majd válaszd ki a rendszer által felajánlott listából az általad eladni kívánt példányt. 

/konyvkatalogus/szavazas_konyvkatalogus01.png


2. A kiválasztás után azonnal láthatod a könyv adatait (cím, megjelenés éve, kiadás éve, ISBN szám, oldalak száma), a rövid tartalmát, valamint a nézői véleményeket. A bekapcsoláshoz pipáld ki a "Könyvadatok megjelenítését a hirdetésnél" dobozt, majd folytasd a termékfeltöltést a szokásos módon. Ha szeretnéd, hogy a terméklapon megjelenjenek az olvasói hozzászólások, akkor engedélyezd a "Vélemények megjelenítése a hirdetésnél" lehetőséget. 

/konyvkatalogus/szavazas_konyvkatalogus03.png


3. Több darabos könyvcsomag esetén lehetőséged van több könyvadat behívására a terméklapon a "Még egy könyv hozzáadása" gombra kattintva!


/konyvkatalogus/szavazas_konyvkatalogus02.png


Szerinted hasznos a könyvadatbázis a Vaterán?
Igen, használom a könyvadatbázist és tetszik.
Még nem használtam, de mindenképpen ki próbálom.
Nem, teljesen felesleges ez a fejlesztés.


Az eddig megszokott és bevált módszer alapján, a hozzászólások résznél várjuk véleményeteket az újításról.