-14%

Bedora Orange Line hideghab matrac, antibakteriális steppelt 180x200cm


59 990 Ft
Kívánt mennyiség

Eredeti ár: 69 990 Ft
Kedvezmény: 14%
Hátralévő idő:

Szállítási díj:
2 500 Ft-tól
Szállítási idő:
7 munkanap
Szállítás módja:
Futárszolgálat
Áru helye:
Budapest (XIX. kerület)

Bővebben

Bedora Orange Line ortopéd hideghab matrac, antibakteriális steppelt matracszövet + ajándék matracvédővel, 180x200 cm
CSAK 59.990 Ft - ért
 

Matrac Felépítése:

- antibakteriális steppelt matracszövet
- hideghab: 14 cm
- pamut kényelmi réteg mind két oldalon/biztosítja a matrac felületén a szellőzést
- vákuumcsomagolás
- matrac magassága: 18 cm ( +/- 1 cm)

AJÁNDÉK termék: Matracvédó a matrac méretében

A Orange Line Ortopéd Matrac fontos szerepet játszik a test helyes tartásának megőrzésében az alvás ideje alatt, mivel 2 kulcsfontosságú elemet kínál: alátámasztást és kényelmet. A matrac belsejében levő rétegek segítenek az izmokra, csontokra és ínszalagokra gyakorolt nyomás elhárításában, melyek kulcsfontosságúak egy egészséges alváshoz. Minden alvási pozícióhoz javasolt matrac: háton, egyik oldalon vagy hason alváshoz.

Használati javaslatok:

Gondosan bontsd ki a védőfóliát anélkül, hogy ollót vagy más vágóeszközt használnál, ami tönkre teheti a matrac szövetét. Kigöngyölítés után adjon 72 órát az eredeti forma teljes visszanyeréséhez. A matracot egy fakereten kell használni, melynek alsó része lehetővé teszi a matrac szellőzését (legyen hely a keret alsó részét képező deszkák között) ,vagy egy bélelt ágybetéten, szellőző rugós szerkezettel. Javasolt ezen terméket zárt helyiségekben, normális nedvesség-tartalmú és hőmérsékletű környezetben használni. Javasoljuk a helyiség napi szellőztetését és a termékek friss levegőre való kitételét, így megelőzhető a penész kifejlődése és nagy sűrűségű nedvesség termékekben történő felhalmozódása. A termék nedves környezetekben történő használata nem rendeltetésszerű. Kerüld a folyadékok kifolyását, és a nedvesség felhalmozódását a matracban.

Nem ajánlott a nedves tisztítása és vasalóval való szárítása.

Garancia: 5 év

FONTOS: a szállítási idő: kb. 2 hét

A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.
(PTK 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

Kérdezz az eladótól itt!

Szállítási információk

Eladó által megadott szállítási költségek

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - 2 500 Ft
Garancia:
Több mint 2 év

Elfogadott fizetési módok

  1. Utánvét

Galéria - További termékek az eladó kínálatából

Az eladó összes terméke

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)