-33%

Detail Doctor Autós karceltávolító és ápolószer

Egy flakon 2,4 dl koncentrátumot tartalmaz, ez minimum 20 alkalomra elég.


2 990 Ft
Kívánt mennyiség

Eredeti ár: 4 490 Ft
Kedvezmény: 33%
Hátralévő idő:

Szállítási díj:
1 490 Ft-tól
Szállítási idő:
8 munkanap
Szállítás módja:
Futárszolgálat
Áru helye:
Garáb

Bővebben

Detail Doctor Autós karceltávolító és ápolószer
Csak 2.990 Ft - ért

Nincsen jó vagy rossz idő, egyszerűen csak időjárás van, ami nem kíméli a kedvenc gépjárművedet sem. Ez előbb-utóbb az autó legtöbb külső és belső elemén is meglátszik. de most mindennek megálljt parancsolhatsz a Detal Doctor nevű szerrel és a már-már barátnak tekintett autód a régi fényében csilloghat!

A napon, az esőben, a hóban de a garázs sötétjében is kophatnak az autód alkatrészei, amelyre ez a csodaszer nyújt gyors, egyszerű és most felettébb olcsó megoldást, ráadásul, ha ezt a kezelést választod a felületet érő káros UV sugarak ellen is megvéded az autódat. A Detail Doctor egy nagyon sokoldalú szer, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy kezelheted a lökhárítót, a fényszórót, a tükröket, az ajtópaneleket, a kilincseket, a dísztárcsákat, a belső műanyag és bőr részeket is egyaránt. Ezen eszköz használatával rengeteg pénzt spórolhatsz meg és az autód a régi fényében csilloghat, védve több káros hatástól.

Amennyiben te sem akarsz drága új alkatrészekre költeni, csak újjá akarod éleszteni a régieket a Detail Doctor az a szer, amit keresel! Minden elem csillogni és villogni fog, ráadásul, ha most rendeled meg az árkedvezményünk mellett még egy praktikus szivaccsal is megajándékozunk téged, mellyel még egyszerűbben kezelheted a kívánt felületet!

Egy flakon 2,4 dl koncentrátumot tartalmaz, ez minimum 20 alkalomra elég.


Kérdezz az eladótól itt!

Szállítási információk

Eladó által megadott szállítási költségek

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - 1 490 Ft
Garancia:
6 hónap

Elfogadott fizetési módok

  1. Utánvét

Galéria - További termékek az eladó kínálatából

Az eladó összes terméke

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)