-44%

Elektromágneses tolatóradar


4 990 Ft
Kívánt mennyiség

Eredeti ár: 8 990 Ft
Kedvezmény: 44%
Hátralévő idő:

Szállítási díj:
1 490 Ft-tól
Szállítási idő:
10 munkanap
Szállítás módja:
Futárszolgálat
Áru helye:
Miskolc

Bővebben

Elektromágneses tolatóradar
CSAK 4.990 Ft - ért

Fúrás- fényezés- és gondozásmentes parkolószenzor? Igen, ez a Guard U-3!

Új forradalmi technikai megoldásokat hozó Guard U-3-as parkolószenzor. Ez a tolatóradar elektromágneses elven működik. Óriási előnye a hagyományos parkolószenzorokhoz képest, hogy itt nem kell a lökhárítókba befúrni érzékelőket, illetve az autó színére fényeztetni őket, csak egy ipari tapadószalagos rendszerű elektromágneses csíkot kell egyszerűen felilleszteni a lökhárító (első vagy hátsó) belső felületére, s ezzel kész is az érzékelő rész telepítése!

A készülék áramellátását a tolatólámpáról kapja, ide kell kötni ahhoz, hogy parkoláskor, az autót hátramenetbe kapcsolva a készülék automatikusan bekapcsoljon, akár előre, akár hátra szereltettük fel a készüléket. (Ha mindkét oldalon van egy-egy, akkor külön kapcsoló teheti aktívvá az első rendszert parkoláskor.)
Parkoláskor, a másik autóhoz, vagy bármilyen tárgyhoz közelítve az utastérben háromfokozatú hangriasztást hallhatunk az észlelt objektum közelségének megfelelően (lassabb, gyorsabb, majd folyamatos csipogás, ill. sípolás).

A készülék elektromágneses elven működik, így a lökhárító koszolódása nem befolyásolja biztonságunkat, a Guard U-3 mindenen átlát. A hagyományos tolatóradarokkal szemben további előnye, hogy a szalagos megoldás folyamatos, szakadásmentes érzékelést tesz lehetővé, nincsenek holt terek az érzékelésben.


Kérdezz az eladótól itt!

Szállítási információk

Eladó által megadott szállítási költségek

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - 1 490 Ft
Garancia:
6 hónap

Elfogadott fizetési módok

  1. Utánvét

Galéria - További termékek az eladó kínálatából

Az eladó összes terméke

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)