-81%

HIFU hüvelyi feszítés, fiatalítás, sebészeti beavatkozás nélkül

Érezhető eredmény egy kezeléssel


74 900 Ft
Kívánt mennyiség

Eredeti ár: 390 000 Ft
Kedvezmény: 81%
Hátralévő idő:

Szállítási díj:
ingyenes
Szállítási idő:
Szállítás módja:
Személyes átvétel
Áru helye:
Budapest (VII. kerület, XIV. kerület, II. kerület)

Bővebben

HIFU hüvelyi feszítés, fiatalítás, sebészeti beavatkozás nélkül
 74.900 Ft - ért

BUDAPEST-en első ízben a Luxury VIP Residence kínál nem invazív, nem sebészeti megoldást a hüvelyi szövetek feszesítésére és megerősítésére a jobb intimitás, megjelenés és funkció érdekében: a hüvelyi HIFU feszesítő, fiatalító rendszerrel.

  • SZEXUÁLIS ÉLET JAVÍTÁSA - Hüvely nedvességének növelése, hüvely feszesítése
  • GYERMEKSZÜLÉS UTÁN - Kitágult hüvely feszesítése, szűkítése
  • VÁLTOZÓ KORBAN - Inkontinencia problémák csökkentése


NINCS egyedül a problémájával - és vannak lehetőségek.

* Nem sebészeti beavatkozás - Hatása azonnal érezhető, sebesedés, hegesedés, egyéb kellemetlen utóhatások nélkül, és gyógyulási idő sincsen
* Illessze be akár egy ebédszünetbe - A kezelés maximum 1 óra időtartamú, egy ebédszünetben is kényelmesen elvégezhető, nem esik ki a napi rutinból.
* Érezhető eredmény egy kezeléssel - Mindössze egy alkalom elég az érezhető eredmény eléréséhez.
* Személyre szabott kezelések

Az élet hozhat meglepetéseket. Néha a leginkább bensőséges helyzetekben is felmerülhet. Ha kellemetlenül érzi magát a szülést, vagy öregedést követően (vagy mindig is önbizalom hiányban szenvedett ezen a téren) a HIFU nem sebészeti kezelés sokat javíthat a hüvelye megjelenésében, szorításában, feszességében és esetleges inkontinencia problémái megszüntetésében.


A hüvelyi HIFU működési elve:
Nem szeretünk róla beszélni: a születés, az öregedés és a genetika hatással van a vulvovaginális terület megjelenésére és annak érzetére. Idővel a nők többsége tapasztal szexuális élmény csökkentést, sőt a kor előrehaladtával nő az inkontinencia veszélye a gyengült hüvelyi szövetek és a izmok következtében.

A kezelés:
A rendszer egy non-invazív ultrahangos fókuszáló technikát alkalmaz, annak érdekében, hogy közvetlenül a nyálkahártya lamia és izomrétegére összpontosítson. Az ultrahang hullámokat energiaforrásként felhasználva, valamint a penetráció és fókuszálás előnyeit kihasználva a rendszer előre meghatározott mélységben ultrahangos energiát juttat a lamina propria és az izomrost réteg középpontjába. 0,1 másodperc alatt a régió hőmérséklete elérheti a 60 ° C feletti értéket, így a kollagén átszerveződik és a normál szövet a gyújtókörzeten kívül sértetlen marad. Ezért a kívánt mélységi réteg képes elérni a kollagén összehúzódásának, átszervezésének és regenerációjának ideális hatását.

A New Age HIFU Vagina Tightening HIFU rendszer nem invazív, ultrahangos fókuszáló technikát alkalmaz, hogy közvetlenül a nyálkahártya lamia és izomrétegére összpontosítson. Az ultra-hanghullámok energiaforrásként való felhasználásával az applikátorral a behatolás és fókuszálás révén a rendszer ultrahangos energiát küld a lamina propria és az izomrost rétegnek egy előre meghatározott mélységben. 0,1 másodperc alatt a térség hőmérséklete elérheti a 65 ° C feletti értéket, így a kollagén átrendeződik és a normál szövet a gyújtókörzeten kívül sértetlen marad. Ezért a kívánt mélységű réteg képes elnyerni a kollagén összehúzódás, reorganizáció és regeneráció ideális hatását. Végül elérjük a hüvely szűkítésének titokzatos hatását.


Hüvelyi Hifu gyakran ismételt kérdések :

Ki alkalmas a hüvelyi HIFU kezelésre?
A hüvelyi HIFU kezelés bármilyen korosztálynak alkalmazható ugyanakkor azt javasoljuk legyen a páciens 18 év feletti és legyen már gyermeke.

Ki nem alkalmas alkalmas a hüvelyi HIFU kezelésre?
Általánosságban elmondhatjuk, hogy 6-12 hónappal a szülés után javasoljuk, mivel mindenki teste más, és mindenképpen javasoljuk az orvossal megbeszélni. A terhes vagy éppen menstruáló nők nem vehetik igénybe a kezelést és ugyanez vonatkozik azokra is, akik valamilyen hüvelyi bakteriális fertőzésben szenvednek.

Mennyi ideig tart a hüvelyi HIFU kezelés után a gyógyulás?
Mivel ez egy non-invazív eljárás, nincs gyógyulási idő, azonnal visszatérhet a páciens a munkájába és 3-6 nap múlva élhet újra szexuális életet.

Mennyi ideig tart a kezelés hatása?
Eltérőek a vélemények. Van, aki szerint 3-4 alkalommal ismételendő a kezelés 6-8 héten belül és 1-1 kezelés 30 percig tart. Van aki szerint elegendő 1 alkalommal és a kezelés 60 percig tart. Mindenesetre az eredmény 2-3 évig tart!

Várható bármiféle fertőzés veszélye a kezelés során?
Ne aggódjon, óvszert alkalmazunk a kezeléshez, az applikátor nem érinti a hüvely nyálkahártyát.

Fájdalmas a hüvelyi HIFU kezelés?
Az emberek különbözőek, a fájdalom küszöbük is. Nyilván minél nagyobb az energia, annál hatásosabb az eredmény, de általánosságban a páciensek szerint kevésbé fájdalmas mint a gyógyászati beavatkozások.

Mit várhatok a kezelés során?
Hüvelyi vizsgálat, a terület felmérése, majd az applikátor, az ultrahang patron, a hüvely három lépcsős fertőtlenítése. Ultrahang gél alkalmazása, óvszerrel és kenéssel. A 4,5 mm-es patront tartalmazó applikátor 4 hüvelykre a hüvelybe helyezzük. Az ultrahangot a hüvely legmélyebb rétegébe bocsátjuk és az applikátor 360 fokban forog a hüvelyfalban.
Az eljárás ezen része kb. 3 percig tart. A páciens meleget fog érezni amikor az ultrahang behatol a mély szövetbe. Ezután az applikátort kihúzzuk a hüvelyből egy hüvelykre, és további háromperces forgatás következik. És így tovább. Ezeket a lépéseket megismételjük egy 3mm-es patronnal. Végül egy fiatalító szérum kerül a hüvelybe, amely életfontosságú táplálékot biztosít az új kollagén rostok táplálására.


Kedvezmény felhasználható:
2019.április 30-ig

Időpont-egyeztetés szükséges, csak megrendelő azonosítószámmal tudsz előre időpontot foglalni.

Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig: 10:00 - 20:00 óráig
Szombat - Vasárnap: 9:00 - 16:00 (hétvégén csak a VII. kerületben)

Akciós megrendelést erről az oldalról tudunk elfogadni!

Fizetni lehetséges:
  • ELŐRE UTALÁSSAL (megrendeléstől számítva 6 napon belül)
  • SZEMÉLYESEN (megrendeléstől számítva 6 napon belül)
  • SZÉP kártyával (OTP, K&H, MKB) - szabadidő zsebből (ez esetben a személyes fizetés megrendelése szükséges)

A Vatera szabályzata szerint a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információ a megrendelés után 24 h belül az e-mail címére kapott 'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' című e-mailben lesz megtalálható!

Beváltáskor kérjük, hozza magával (jegyezze fel) a megrendelés után kapott megrendelői azonosítószámot. Csak erre lesz szükség az érvényesítéshez!

Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit!

Kérdezz az eladótól itt!

Szállítási információk

Eladó által megadott szállítási költségek

Személyes átvétel
0 gramm - ingyenes
Garancia:
6 hónap

Elfogadott fizetési módok

  1. Készpénz
  2. Előre utalás

Galéria - További termékek az eladó kínálatából

Az eladó összes terméke

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)