-92%

HIFU Innováció arcfiatalításban! 2-t fizetsz 3-at kapsz garanciával!

Az Egyesült Államokban a 2. legnépszerűbb beavatkozás, a mellnagyobbítás után. Az esetek 90%-ában 1 kezelés elég a tökéletes 1-3 évig tartó eredményhez! 2-t fizetsz 3-at kapsz, garanciavállalással!


23 990 Ft
Kívánt mennyiség

Eredeti ár: 290 000 Ft
Kedvezmény: 92%
Hátralévő idő:

Szállítási díj:
ingyenes
Szállítási idő:
Szállítás módja:
Személyes átvétel
Áru helye:
Budapest (VII. kerület, XIV. kerület, II. kerület)

Bővebben

HIFU Innováció arcfiatalításban! 2-t fizetsz 3-at kapsz garanciával!
Csak 23.990 Ft-ért


Amennyiben 2 akciós ajánlatot vásárolsz a 3.-at AJÁNDÉKBA KAPOD!

ARCPLASZTIKA  HELYETT  HIFU, amely visszafordítja az idő kerekét az EGÉSZ ARC TERÜLETÉN!
Megérkezett a tökéletes megoldás azon 30 év fölötti vendégeink számára, akik fiatalosabb, ránctalan arcbőrre vágynak - azonban kés alá nem szeretnének feküdni.
A bejuttatott ultrahang energia stimulálja /beindítja a kollagén - az elasztin, valamint a - fibroblaszt termelődését, ezáltal feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben, a bőr és az izom találkozásánál a
SMAS rétegig hatolva.

Forradalmi áttörés az arc fiatalításában! HIFU mikro-fókuszált magas intenzivitású ultrahangos szépítő kezelés

Budapesten 3 központi helyszínen
Bosnyák térnél, Széll Kálmán térnél, Keleti Pu.-nál hétfőtől-vasárnapig nyitva tartással

1 kezeléssel 1- akár 3 évig is tartó feszesítő hatás!

TELJES  ARC  TERÜLETE
szemkörnyék + homlok + szemöldök vonal + szájmentén + két orca (a kezelés kb. 2-2.5 óra, kb. 500 - 600 belövéssel / 6 000 - 7 000 pontlövéssel)


Látványosan fiatalabb bőr arcplasztika nélkül NŐKNEK - FÉRFIAKNAK EGYARÁNT AJÁNLOTT !

Az ultrahang energia klinikai vizsgálatok alapján bizonyítottan biztonságos, több mint 50 éve használja az orvostudomány. Az eljárás - mely magas intenzitású fókuszált ultrahang (HIFU) - megkapta az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát.

A bőr 30-40 éves kor után elveszíti a feszességét és tónusát: először jellemzően a szemhéj ereszkedik meg, majd az áll környéke is csatlakozik hozzá. Ezeket tapasztalva elkezdünk kutatni azon bőrfeszesítési lehetőségek, lifting kezelések után, amelyekkel látszólag visszafordíthatnánk az idő múlását; több-kevesebb sikerrel. A különböző liftinghatást ígérő krémek, pakolások és egyéb "csodaszerek" sokszor nem hozzák a várt eredményt . . .

Mi az a HIFU kezelés?
A ráncok és a petyhüdt bőr kialakulásának oka, hogy az idő előre haladtával a bőrben lévő elasztin és kollagénrostok száma csökken, illetve az izmok és a szalagok meggyengülnek. A HIFU technológia, a fókuszált ultrahang segítségével visszafordítja ezt a folyamatot, és lehetővé teszi a bőrfeszesítést. Az újdonságnak számító, fókuszált ultrahangos HIFU kezelés során a bőr egészen mélyen, az izomfelszíni rétegben kezelhető: idáig korábban a plasztikán kívül semmilyen eljárás nem jutott el. A fókuszált ultrahangos lifting kezelés hatása látványos, és sokáig tart. A HIFU fókuszált ultrahangos bőrfeszesítő kezelés hatása akár 1-3 évig is kitart.

Mit jelent a HIFU?
A HIFU jelentése nagy intenzitású fókuszált ultrahang (High-Intensity Focused Ultrasound). Ezt a technológiát eleinte az orvostudomány használta, azonban néhány éve a szépségiparban is alkalmazzák, mint bőrfeszesítő módszert, hiszen rendkívül hatékonynak bizonyult az arcfiatalítás területén. Amerikában a 2. legnépszerűbb beavatkozás 95% elégedettséggel a mellnagyobbítás után!
Biztonságos, illetve hatása orvosilag igazolt. Gépünk 2. generációs gyártmány, rendelkezik az Uniós 4 számjegyű minősítéssel, orvosi tanúsítvánnyal. A szabadalmaztatott képalkotó technológiának köszönhetően, pontosan meghatározható a bőr azon rétege ahová az energia behatol. Egyértelmű képet mutat a csonthártya közelségéről, melynek segítségével a kezelés idejében pontosan meghatározza a kezelendő felületen a pontlövéseket.

Milyen területeken alkalmazható a kezelés?
A fókuszált ultrahangos (HIFU) kezeléssel látványos és rövid időn belül jelentkező fiatalodást érhetünk el, az egész arcon, illetve a toka - nyak, dekoltázs, kézfej területén is.

Az alábbi változásokra számíthatunk:
 • Bőrfeszesítés: A szemöldök és a homlok bőre feszesebbé válik, kisimul a "mérges" és a "gondolkodó" ránc
 • A ráncok, és a szem sarkában jelentkező szarkalábak mennyisége és mélysége csökken
 • Csökken a bőr lazaság a szemhéjon - a szemhéj emelkedése folytán "nyitottabb" lesz a szem
 • A szemkörnyék színe világosodik
 • A fókuszált ultrahangnak köszönhetően a toka bőre kevésbé lesz megereszkedett
 • Az arcbőr látványosan feszesebbé és rugalmasabbá válik
 • A nyak, a mellkas és a dekoltázs bőre feszesebbé és kevésbé ráncossá válik
 • Az aknés hegek száma csökken, színük világosabbá válik; a tág pórusok összehúzódnak, a további aknék kialakulásának üteme csökken
 • A nazolabiális redő, azaz az orr széltől a száj szélei felé futó ránc mélysége és láthatósága feltűnően csökken a fókuszált ultrahang jóvoltából
 • Az eljárás alkalmazása beindítja a bőrben az új kollagén építést, amely lassítja a bőr öregedését
 • A bőr textúrájának nagyfokú javulása szembetűnő
Az FDA klinikai vizsgálatban 10-ből 9 páciensen volt észrevehető jelentős emelés pl. a homlokon lévő vonalaknál.

A HIFU kezelés menete
A HIFU kezelés előtt a vendég tájékoztatást kap annak menetéről; előzetes és utólagos teendőiről. A kozmetikus szakemberünk ismerteti az kezelés részleteit, a várható eredményt. A kezelés alatt a vendég kényelmes pozícióban fekszik. Kiválasztjuk, megtisztítjuk és berajzoljuk a kezelendő területet, majd nagy tisztaságú ultrahang-gélt viszünk fel. Ezután megkezdődik a fókuszált ultrahangos HIFU kezelés, amely a kezelendő felület nagyságától függően kb. 1.5 - 3.5 óráig tart.
A kezelés során alkalmazott mikro-fókuszált ultrahang behatol a bőr legmélyebb rétegeibe (1,5, és 3, illetve 4,5 milliméternyi mélységbe, a kezelt terület és a kezelőfej nagyságától függően), ahol századmilliméternyi pontossággal fejti ki a hatását a bőr és az izom találkozásánál, azaz a SMAS rétegben.
Több mélységben és több irányban dolgozunk célzott pontbelövésekkel: 3 különböző méretű és mélységekben ható jel-átalakító kezelőfejjel.
A HIFU kezelés során a mikro-fokuszált ultrahang század milliméternyi pontossággal jut a bőr mélyebb rétegeibe. A bejutott energia 65-85 C-os hőmérsékletet indukál, mely hatására a rostok "összeugranak", egy azonnali lifting-hatást biztosítva. A bejuttatott energia beindítja a kollagén-termelést. A fókuszált ultrahangos kezelés után az eredmény néhány hét múltán jelentkezhet, de az optimális, teljes emelő és tonizáló hatás fokozatosan épül 2-3 hónapig. Az eredmény akár 1-3 évig is látható. A kezelés megismétlése a paciens korától és bőr állapotától ismételhető fél év után, de a tapasztalatok azt mutatják általában 1 évig nem szükséges további kezelés.
Amerikában a 2. legnépszerűbb beavatkozás 95% elégedettséggel a mellnagyobbítás után!

ILLUSZTRÁCIÓS  VIDEÓ

  

GARANCIA!
Mivel 100%-ban biztosak vagyunk a kezelés eredményességében - ami kivétel nélkül mindenkinél hatásos - ezért a kezelés előtt és 3 hónappal a kezelés után a szalonban, mesterséges fénynél kérésre fényképet készítünk. Amennyiben nincs szabad szemmel látható eredmény a kezelt részen, akkor AJÁNDÉKBA adunk egy ismételt HIFU kezelést ugyanilyen feltételekkel!

Mellékhatás nem ismert a HIFU kezelésnek, mégis mire kell figyelni?
 • A HIFU fókuszált ultrahangos kezeléssel látványos és tartós eredményt érhet el a bőrfeszesítés területén, azonban csak akkor, ha megbízható, képzett szakemberrel végezteti el azt; többek közt olyannal, aki minőségi készülékkel dolgozik.
 • A kezelés előtt 2 héttel ne végeztessünk semmilyen kozmetikai kezelést (pl. mezo, dermapen, rádiófrekvencia, thermage..stb.)
 • A kezelés után hónapokig szükségtelen bármilyen kozmetikai kezelés

Fájdalmas-e a HIFU fókuszált ultrahangos kezelés?
Miközben az energia átadására kerül, átmeneti jelleggel helyenként a kezelés enyhe szúró/bizsergő érzéssel járhat, ez jelzi a kollagén-építési folyamat kezdeményezését,; bár ennek az érzésnek a mértéke természetesen egyénileg változó, a vendég fájdalomküszöbétől függ. Azok számára, akik nehezebben bírják a fájdalmat, ajánlott fájdalomcsillapítót bevenni a kezelés kezdete előtt egy órával. A fókuszált ultrahangos kezelés az arc kipirosodását, illetve némi ödémát okozhat; ám ezek rövid időn belül elmúlnak.

Mikor nem végezhető el a kezelés?
A HIFU fókuszált ultrahangos lifting kezelés abban az esetben nem végezhető el, ha a kezelendő felületen az alábbiak valamelyike észlelhető:
 • nyílt seb a kezelt felületen
 • aktív vagy fém implantátumok a kezelési területen
 • mechanikai implantátumok
 • keloid (a sarjszövet jóindulatú burjánzása)
 • nagyon súlyos vagy cisztás akné

Mi a teendő a fókuszált ultrahangos kezelés után?
A minél gyorsabb és tartósabb eredmény érdekében a vendégnek a HIFU kezelés után érdemes megfogadnia néhány tanácsot. A beavatkozást követően 1-2 napig ajánlott mellőzni a bőr felmelegedésével járó tevékenységeket (szaunázás, intenzív testedzés, kemény fizikai munka). Mellőzze a bőrradírt és a halványító készítményeket. Lehetőleg szedjen napi 2000 mg C-vitamint (amely támogatja a kollagén újraépülését), és igyon nagy mennyiségű (2-3 liter) folyadékot. Ha mindezeket betartja, a HIFU kezelés látványos eredményét garantáltan sokáig élvezheti!

HIFU, mely megkapta, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát.Hatékonysága orvosilag igazolt.

Kedvezmény felhasználható: 2019. június 30-ig

Időpontegyeztetés szükséges, megrendelő azonosítószámmal tudsz előre időpontot foglalni.

Amennyiben 2 akciós ajánlatot vásárolsz a 3.-at AJÁNDÉKBA KAPOD!
Bárkinek elajándékozható, de saját magad is felhasználhatod mind a 3-at!
FONTOS!
A megrendelésnél állítsd be a 2 db számot és a megjegyzés rovatban tüntesd fel: 2+1 Akció!
FONTOS!
A 2 db-nak egy-összegben a megrendeléstől számítva 72 órán belül
meg kell érkeznie előre utalással vagy személyesen.

Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig: 10:00 - 20:00 óráig
Szombat - Vasárnap: 9:00 - 16:00
(hétvégén csak a VII. kerületben)

Akciós megrendelést erről az oldaláról tudunk elfogadni!

Fizetni lehetséges:
 • ELŐRE UTALÁSSAL
 • SZEMÉLYESEN
 • SZÉP kártyával (OTP, K&H, MKB) - szabadidő zsebből (ez esetben a személyes fizetés megrendelése szükséges)
A Vatera szabályzata szerint
a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információ a megrendelés után 24 h belül az e-mail címére kapott 'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' című e-mailben lesz megtalálható!
A beváltáskor kérjük, hozza magával (jegyezze fel) a megrendelés után kapott megrendelői azonosítószámot. Csak erre lesz szükség az érvényesítéshez!

Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit!Kérdezz az eladótól itt!

Szállítási információk

Eladó által megadott szállítási költségek

Személyes átvétel
0 gramm - ingyenes
Garancia:
Nincsen

Elfogadott fizetési módok

 1. Készpénz
 2. Előre utalás

Galéria - További termékek az eladó kínálatából

Az eladó összes terméke

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)