-65%

Komplex vérvitalitás mérés élő- és szárazvér méréssel

Az ajánlat egy kb. 1,5 órás komplex érrendszeri felmérést tartalmaz, természetgyógyász doktori tanácsadással


5 990 Ft
Kívánt mennyiség

Eredeti ár: 17 000 Ft
Kedvezmény: 65%
Hátralévő idő:

Szállítási díj:
ingyenes
Szállítási idő:
Szállítás módja:
Személyes átvétel
Áru helye:
Budapest (VIII. kerület)

Bővebben

Komplex szív- és agyi-érrendszeri felmérés, mikrokeringés és vér-vitalitásmérés a KingRay Egészség és Oktató Központban
17.000 Ft helyett 5.990 Ft - ért!A megelőzést nem lehet elégszer hangsúlyozni, de vannak esetek, amire nem lehet felkészülni. Viszont ha létezik lehetőség bármennyit is megtudni a belsőnk állapotáról, miért ne tennénk? A KingRay Központ komplex felmérésével látványos anatómiai ábrákon szembesülhetsz az állapotoddal, melynek értékelését e-mailben is megkapod. És amennyiben szükséges, továbblépj.

A szív- és érrendszeri problémák, a stroke vagy az infarktus megelőzésére ajánlott 1,5 órás komplex felmérés részei:

1. Az érrendszeri felmérés a Magnetspace 3D-NLS állapotfelmérő készülékkel történik, mely a testtel érintkező érzékelőkön keresztül felfogja a szervezetben zajló biofizikai változásokat, az egyes szervrendszerek szerinti felbontásban. Ebben az esetben az érrendszert, a szívet és az agyi keringést elemzik 17 ponton.

A felmérés értékeli a szervezetben végbemenő működésbeli változásokat. Az esetleges betegségek megjelenése előtt már figyelmeztet kb. 1-5 éves távlatra előre és felismeri, ha a problémák már klinikai stádiumba jutottak. A felmért személy látványos anatómiai ábrákon szembesül az állapotával, melynek értékelését e-mail-ben küldik el.

Az egészségközpontban a szükséges változtatásokban és az egyénre szabott terápiás program felállításában is segítenek. A módszer tökéletesen alkalmas a kontrollálásra, ezért a lementett eredmények, a változtatások után jól összehasonlíthatók egy következő mérés alkalmával.

2. A felmérés következő eleme a komplex vér-vitalitásmérés élő és száraz vérből, a mikrokeringési problémák feltérképezése

Célja, hogy kiderüljenek az esetleges rejtőzködő betegségek, megmutatkozzanak azok a kockázatok, amelyek kellő beavatkozás híján később súlyosabb következményekhez vezetnek. A vizsgálat kétféle módszerrel zajlik. Az apró szúrással kinyert egyik cseppet rendkívüli nagyítású, videomikroszkópos vizsgálatnak vetik alá, míg a másikat száradás után elemzik. Így egyetlen vércsepp alapján megtudható, hogy hol indultak kóros folyamatok, gyulladások, fertőzések, mely ásványi anyagból, vitaminból van túl kevés vagy sok, hogy működnek az emésztőszervek vagy milyen állapotban van az immunrendszer.

Ajánlat felhasználható : 2019. június 30-ig

!FIGYELEM!
Az előzetes bejelentkezés mindenképp szükséges, melyet megtehetsz minden hétköznap 10-18 óráig, a megrendelést követően érkező vásárlási tájékoztatóban szereplő elérhetőségek valamelyikén

Kérdezz az eladótól itt!

Szállítási információk

Eladó által megadott szállítási költségek

Személyes átvétel
0 gramm - ingyenes
Garancia:
Nincsen

Elfogadott fizetési módok

  1. Fizetés bankkártyával SimplePay
    Kedves Vásárló, bankkártyás fizetés esetén kattints ide: lealkudtuk.hu

Galéria - További termékek az eladó kínálatából

Az eladó összes terméke

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)