-38%

Livington Laundry Tree ruhaszárító és tároló állvány 1+1 akció


7 990 Ft
Kívánt mennyiség

Eredeti ár: 12 990 Ft
Kedvezmény: 38%
Hátralévő idő:

Szállítási díj:
0 Ft-tól
Szállítási idő:
8 munkanap
Szállítás módja:
Futárszolgálat
Áru helye:
Győr

Bővebben

Livington Laundry Tree ruhaszárító és tároló állvány 1+1 akció
12.990 Ft helyett 7.990 Ft - ért
Livington Laundry Tree ruhaszárító és tároló állvány 1+1 akcióLivington Laundry Tree ruhaszárító és tároló állvány 1+1 akcióLivington Laundry Tree ruhaszárító és tároló állvány 1+1 akcióLivington Laundry Tree ruhaszárító és tároló állvány 1+1 akció

Ön is szeretné, ha a ruhái kis helyen száradnának? Vessen véget a ruhaszekrényben uralkodó káosznak! A nagy helyigényű ruhaszárító állványok ideje lejárt!

Megérkezett a Laundry Tree, egy forradalmi ruhaszárító és tároló állvány! Takarékoskodjon a hellyel és élvezze a rendet teregetéskor, a ruhásszekrényében, az előszobájában, vagy bárhol az otthonában! Használja ki a helyet a padlótól a plafonig!

Akár 50 ruhadarab egyszerre

A Laundry Tree-n egyszerre akár 50 ruhadarab is lóghat, és közel 35 kilónyi súlyt is elbír. Egy teljes adag mosás elfér a 70 cm széles állványon. Hosszú ruhák és kabátok is kényelmesen száradhatnak rajta.

Kíméletes a ruhákhoz

A Laundry Tree-n szárított ruhák kíméletesen száradnak, mivel vállfákon lóghatnak, nem maradnak kellemetlen hajtásnyomok rajtuk. Ezzel vasaláskor is sok időt megspórolhat!

Rendkívül praktikus ruhaszárító és tároló

Többé nem kell a hatalmas ruhaszárítót betuszkolnia a szobába! A Laundry Tree-t bármilyen mennyezeten rögzítheti, egy szűk sarokban is, a házban vagy a szabadban. A felállítása rendkívül egyszerű, nem kell hozzá sem fúrni, sem csavarozni.A Laundry Tree titka a rugós rögzítés, amivel egyszerűen befogathatja az állványt a padló és a plafon közé, és akár 262 centiméteres hosszúságik kihúzható.

Mi van a csomagban?

A Laundry Tree alapcsomag tartalmaz egy állványt, állványonként 3-3 vállfatartó kart, valamint állványonként 1-1 dupla akasztót. SŐT! Két állvány összeépíthető, így Ön a legnagyobb belmagasságú helyiségekben is könnyen és biztonságosan tudja használni a terméket!

A csomag tartalma:

2 x Laundry Tree alapcsomag

Kérdezz az eladótól itt!

Szállítási információk

Eladó által megadott szállítási költségek

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - ingyenes
Garancia:
1 év

Elfogadott fizetési módok

  1. Utánvét

Galéria - További termékek az eladó kínálatából

Az eladó összes terméke

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)