-13%

Pest Reject Pro rovar- és rágcsálóriasztó 1+1 akcióban

ingyen szállítással


12 990 Ft
Kívánt mennyiség

Eredeti ár: 14 990 Ft
Kedvezmény: 13%
Hátralévő idő:

Szállítási díj:
0 Ft-tól
Szállítási idő:
5 munkanap
Szállítás módja:
Futárszolgálat
Áru helye:
Győr

Bővebben

Pest Reject Pro rovar- és rágcsálóriasztó 1+1 akcióban
Csak 12.990 Ft
   

Bosszantó rágcsálók, mit az egerek vagy a patkányok, legyek, molyok, szúnyogok és más kellemetlen kártevők megszállják otthonunkat, megtelepszenek a falakban, a konyhában, a fürdőszobában.
Megdézsmálják az ételt, és veszélybe sodorják a családunkat. A vegyszer drága és veszélyes, ráadásul ártalmas lehet szeretteinkre. De ennek mától vége!

Felejtse el a különböző rovarírtókat, sprayket és egércsapdákat. Egy csapásra távolítsa el a szúnyogokat és a legyeket, molyokat, a méheket a pókokat és különböző rágcsálokat.

Miért ajánljuk a Pest Reject Pro rovar- és rágcsálóriasztót?

  • távol tartja otthonától a kártevőket, mint pl. szúnyogok, legyek, molyok, hangyák, patkányok, egerek
  • akár 300 m2 hatótávolság - 24 órán keresztül
  • gyermekekre, kutyákra, macskákra ártalmatlan, elektromágneses és ultrahanghullámokkal működik
  • zajtalan és szagtalan
  • praktikus éjszakai fénnyel
  • nincs szükség elemre - egyszerűen csak helyezze a konnektorba

Itt a továbbfejlesztett, új megoldás a kártevők távoltartására
Az eredeti Pest Reject megalkotói bemutatják a Pest Reject Pro-t, egy erősebb, tökéletesített változatot, amely az eddigieknél is hatékonyabban űzi el a kártevőket, és a repülő rovarokkal is felveszi a harcot. Az új Pest Reject Pro 300m2-es lefedettséget biztosít, ami másfélszer több, mint elődje esetében, így egyetlen készülék is elég lehet, hogy megszabadítsa otthonát az ártalmas kis lényektől. Végre nyugodtan fellélegezhet, hiszen a patkányok, egerek, különböző rovarok, mint a pókok, csótányok, legyek vagy a szúnyogok mostantól végérvényesen kiköltöznek otthonából.


Akár 300 m2-es hatótávolság
Az új Pest Reject Pro-t a legkorszerűbb technológiák révén fejlesztették ki. Csak dugja be a konnektorba, és az impulzusok egész évben távol tarthatják a kártevőket. A működtetéséhez nem kell elem, ráadásul az ultrahangos modul 300 m2-re növeli a lefedettséget, Így nyugodt lehet afelől, hogy otthona minden egyes szeglete mentes a kártevőktől. Nem kell többé összetakarítania az elhullott rovarokat vagy rágcsálókat.

Megoldás vegyszerek nélkül

Az új Pest Reject Pro szinte erőteret képez a háza körül. Sokkal erősebb és hatásosabb lehet, mint számos vegyszer vagy hagyományos csapda. A Pest Reject Pro ektromágneses mezőt képez a ház elektromos hálózata révén, és kiűzi a kártevőket. A rémisztő patkányok, szemtelen egerek, ijesztő pókok és bogarak végleg eltűnhetnek. Ezen kívül a Pest Reject Pro ultrahang hullámokat is kibocsát, amelyek távol tartják a szúnyogokat, legyeket és méheket a lakótértől. Ez a kettős technológia rendkívül környezetbarát. Vegyszer- és méregmentes megoldás, hogy könnyen eltávolítsa otthonából a kártékony betolakodókat. Családjára, gyermekeire és házi kedvenceire sem jelent veszélyt.

1+1 Grátiszt!
Rendelje meg most a Pest Reject Pro rovar- és rágcsálóriasztót, és meglepjük Önt egy második készülékkel grátisz, azaz telejsen ingyen!

A csomag tartalma:
  • 2 x Pest Reject Pro rovar- és rágcsálóriasztó

Kérdezz az eladótól itt!

Szállítási információk

Eladó által megadott szállítási költségek

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - ingyenes
Garancia:
1 év

Elfogadott fizetési módok

  1. Utánvét

Galéria - További termékek az eladó kínálatából

Az eladó összes terméke

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)