-40%

Tac Tool - a 18-in-1-es, szerszám

Eszközök fa, fém és elektromos használatra


2 990 Ft
Kívánt mennyiség

Eredeti ár: 4 980 Ft
Kedvezmény: 40%
Hátralévő idő:

Szállítási díj:
1 290 Ft-tól
Szállítási idő:
5 munkanap
Szállítás módja:
Futárszolgálat
Áru helye:
Budapest (XV. kerület, IX. kerület)

Bővebben

Tac Tool - a 18-in-1-es, szerszám
Csak 2.990 Ft-ért

A Tac Tool a 18 in-1 multi-tool, ami keményebb és okosabb, mint a többi. Ez a hihetetlen, sokoldalú zsebkészlet úgy lett kialakítva, hogy meggyőződjön arról, hogy minden olyan javítást igénylő esélyt megterveztek. A fűrészelésből, csavarozásból, kalapálásból és akár elektromos munkákból a Tac Tool minden olyan kihívásra lép, amire szüksége van.

A Tac Tool szuper kemény anyagokból készül, amelyek ellenállnak a legnehezebb körülményeknek és a legnehezebb tönkremenetelnek, és megjavíthatja a szükséges javításokat, akár a mindennapi beltéri használatra, vagy a szélsőséges körülmények között, a nagy szabadban. , kemping, vagy mindent túlélő. A Tac Tool a végső eszközszereplő, aki a legtöbb munkát elvégezhetiEszköztár lenne szükség.

18 eszköz egy, praktikus többfunkciós eszközzel
Nem fogod elhinni a hihetetlenül hasznos eszközök számát, amelyeket a Tac szerszám egyedi, kézzel készített formájába csomagoltunk:

kalapács, kerek fogó, lapos orrfogó, kalapácskarom, palacknyitó, 2 xfűrész, 2 x laposfejű csavarhúzó, Phillips csavarhúzó, 4 x villáskulcs (6mm, 7mm, 8mm, 10mm), drótszalag, fájl, kés, huzalvágó.

Eszközök fa, fém és elektromos használatra
Az Ön körülményeitől függően szükség lehet bármilyen eszközre, és a Tac Tool-nek mindegyikét lefedi. Ha menedéket kell készítenie, tűzzel vágni, vágni, bőrre vágni vagy ételeket készíteni - minden eshetőségre pengék vannak. Ha meg kell javítania a mechanikus tárgyakat a fénykapcsolókról a mechanikai meghibásodásokra, a Tac Tool rendelkezik a szükséges eszközökkel. Függetlenül attól, hogy a hétköznapi DIY-től a legszélsőségesebb túlélési helyzetekig készít vagy szakít, készít vagy főz, a Tac szerszám nem használható, és a praktikus hordtáskának és a zsebméretnek köszönhetően sehol sem lehet Ne vegye.

Szín: Fekete
A készlet tartalmazza: 1 x Tac eszköz 1 x övtáska 1 x utasítás
Kérdezz az eladótól itt!

Szállítási információk

Eladó által megadott szállítási költségek

Futárszolgálat
Utánvét
0 gramm - 1 290 Ft
Garancia:
6 hónap

Elfogadott fizetési módok

  1. Utánvét

Galéria - További termékek az eladó kínálatából

Az eladó összes terméke

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)