Ingatlan/Mezőgazdasági ingatlanok normal_seller 0

Tanya Albertirsa

Látogatók: 2237
Telefonszámot lekérők: 2
1 / 0
ad
Ár
11 900 000 Ft
158 667 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2019.06.16. 22:57:15
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Pest megye, Albertirsa
Alapterület (nm)
75
Telekterület (nm)
4440
Szobák száma
2
Állapot
közepes állapotú
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Eladó / Kiadó:
Erkély:
Kilátás:
Altípus:
Altípus (1):
Eladóvá vált egy 4400 m2 alapterületű tanya, 75 m2-es, 2 szobás családi házzal.

A szabad kötetlen életre vágyóknak jó szívvel ajánlom. A tanyaházhoz  szántó föld  tartozik, mely kukoricásból és konyhakertből áll.  A közel egy hektáros föld terület közepén helyezkedik el  a ház.

A ház helyiségei: 2 nagyszoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, WC, folyosó, spájz. A nyílászárók fából készültek,a mennyezet fafödémes, sátortetős cserépfedéssel. A ház alapja beton, vegyes falazatú (tégla  és vályog). A vályog fal nagyon megnyerő, mert télen meleg, nyáron kellemesen hűvös. A fal külső vakolásán színre festett kőporozás. A bejáratnál 15nm-es nagy terasz ad árnyékot ennek oldala faberakásos,teteje katedrál üveggel üvegezett.

A vizet saját  fúrott kút biztosítja szennyvíz saját derítő gödörbe ürül. Ipari áram van bekötve, 380 W.  A melegvizet villanybojler biztosítja. A hideg téli hónapokban a meleget vegyes tüzelésű kályha biztosítja.

Az ingatlanon 500 disznó befogadására alkalmas hizlalda található. Az állat tartás biztosítására további gazdasági kiszolgáló helyiségeket építettek.

Az ingatlan körbe kerített. A környéken teljes  nyugalom, béke honol. Kérem jöjjön el nézze meg,vásárolja meg az ingatlant. A természet csodáját élvezheti a hétköznapokban. Hívja meg barátait,ismerőseit,ismertesse meg velük az igazi vidéki életérzést.

Irodánk szolgáltatásai nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra: teljes körű jogi és földhivatali ügyintézés, ügyvédi adás-vételi szerződés elkészítése kedvezményes áron, energetika tanúsítvány elkészítése, ingyenes hitelügyintézés, CSOK, lakástakarék.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk  rendelkezésére.

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK