Ingatlan/Mezőgazdasági ingatlanok normal_seller 0

Tanya Ásotthalom

Látogatók: 469
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
ad
Ár
119 000 000 Ft
198 333 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2019.10.03. 08:04:35
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Csongrád megye, Jakabtanya
Alapterület (nm)
600
Telekterület (nm)
10000
Szobák száma
12
Állapot
újszerű
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Eladó / Kiadó:
Kertkapcsolatos:
Erkély:
Altípus:
Altípus (1):

Ásotthalom mellett, újszerű, 2000.évben épült, 5 épületből /ebből 4 lakóépület/ álló, tégla, vegyes és gerendából, autentikus stílusban, főleg faanyag és kő felhasználásával épült és berendezett, 12 szobás, 6 fürdőszobás, nagy közösségi termekkel kialakított tanya, 4 fúrt kúttal, kb. 200 m2 /20x10m/ alapterületű halastóval, 10.000 m2 alapterületű, körülkerített, 3 nagykapuval ellátott telken eladó.
A tanya fás, erdős környezetben van, kb. 2 km az 55. ( bajai) úttól. A tanyához jól járható homokút vezet. Legközelebbi szomszédok kb. 4-500 m találhatóak.
A tanya korszerű anyagokkal épített, vegyes tüzelésű kazánfűtésű radiátoros hőleadókkal, vagy nagyméretű kandallókkal, fakályhákkal fűthető. A nyílászárókat a környezetbe beillő jó minőségű - faanyagú ajtók és hőszigeteléssel ellátott boltíves ablakok képezik. A padlózat az épület stílusának megfelelő kő járólappal borított. A tetőtérbe vezető lépcsők masszív gerenda korlátokkal, tartóoszlopokkal és fa anyagú taposókkal ellátott. A tulajdonos illetve vendégei jó hangulatáról, egy a házban kiépítésre került nagyméretű, 6 személyes finn szauna, valamint egy igényesen kialakított kb. 45 m2 alapterületű borospince gondoskodik, nem utolsó sorban a halastó partján kialakított napozóterasszal és a rendezett tanyakert-udvar és épületei nyújtotta számtalan kikapcsolódási lehetőséggel.
A tanya udvar parkosított, locsolórendszerrel kiépített, termő diófákkal és tűlevelűekkel , díszcserjékkel, virágokkal teleültetett.
Az ingatlant inkább egy KASTÉLYKERTNEK lehetne nevezni, amely a természetkedvelőknek (esetleg vendégeknek) a tanyaturizmus igényeinek kielégítésére is teljes mértékben megfelel.