Termékkód: 2735109737
Ingatlan/Mezőgazdasági ingatlanok normal_seller 0

Tanya Mikebuda

Látogatók: 601
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
ad
Ár
10 900 000 Ft
218 000 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2019.06.16. 22:54:37
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Pest megye, Mikebuda
Alapterület (nm)
50
Telekterület (nm)
3000
Szobák száma
2
Állapot
felújított
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Eladó / Kiadó:
Erkély:
Kilátás:
Altípus:
Altípus (1):
Eladásra kínálom Mikebuda határában ezt a csodaszép madárfüttyös akácerdőben lévő tanyát 3000 m2-es körbe kerített területtel.

A lakóépület 50 m2-es, nemrég felújított. Az épület alapja beton, falazata tégla és vertsárfal , fafödémes, zsindelyes. A tető 2 éves.

A szobák járólaposak, látványgerendás mennyezetűek. A fűtés rakott kandallóval történik, a hideg estéken peremén elnyújtózva egy pohár bor mellett élvezheti a vidéki életet. A nappaliban épített bárpult adja a tér hangulatát. A konyha és a fürdőszoba minden igényt kielégítő. Az épület védőrácsokkal és távriasztóval ellátott. A vízellátás saját rendszerről hidroforral történik. A melegvíz villanybojerről jön.

A területen kis tó és épített filagória és szerelő aknás garázs is helyet kap, a nyári időszakban kiválóan alkalmas családi,baráti összejövetelek megrendezésére. A magaslesről szemmel tarthatja a helyi vadállományt,a kertvégébe járnak falatozni az éhes őzikék. Itt nap-nap után megérintheti a vidéki életérzés.

Továbbá ajánlom a területet az erdő miatt méhészeknek, vagy állattartóknak, a legközelebbi szomszéd több száz méterre található. A főúttól pár méter a kapuig szolgalmi úton. A terület mellett megvásárolható egy jó darab földrész a szomszédtól erre elővételi joga van,amennyiben ezt a vásárló igénybe kívánja venni. 

Kérem jöjjön el, tekintse meg az ingatlant és ha megtetszik vásárolja meg. Szeretettel várom hívását akár hétvégén is!

Irodánk szolgáltatásai nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra: teljes körű jogi és földhivatali ügyintézés, ügyvédi adás-vételi szerződés elkészítése kedvezményes áron, energetika tanúsítvány elkészítése, ingyenes hitelügyintézés, CSOK, lakástakarék.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére