Állás/Marketing, média, művészet normal_seller 0

Telemarketinges értékesítő-tanácsadó munkatárs

Látogatók: 35
Telefonszámot lekérők: 0
ad
Hirdetésfeladás
2021.05.21. 08:57:34
Munkavégzés helye
Magyarország
Termékkód:
3048816917

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Keres/Kínál:
Családanyák, figyelem!

Szeretnél elhelyezkedni, és emellett a Családod is kiemelten fontos?

Azt akarod, hogy a főnöködnek is fontos legyen az, hogy családos vagy?

Akkor is jó pénzt akarsz, ha részmunkaidőben dolgozol?

Ha ezek fontosak Neked, olvasd végig ezt a hirdetést!

Magyarország legrégebbi, gyógynövényes készítményeket forgalmazó telemarketinges Cége, a 10 éves születésnapját nemrégiben ünneplő NaturComfort Kft. most remek munkalehetőséget kínál jó kommunikációs képességű, dolgozni akaró Édesanyáknak. és az Édesapákat is szeretettel várjuk!

Ebben a munkakörben nyíregyházi, belvárosi irodánkban dolgozhatsz, akár részmunkaidőben is! Elsősorban 8 órás Munkatársakat keresünk, viszont az Irodavezetővel történő egyeztetés után van lehetőség részmunkaidőben is dolgozni! Amennyiben szeretnéd a lehető legtöbbet megadni a Családod számára és egyben olyan munkahelyet keresel, ahol egy tisztességes jövedelmet is elérhetsz, akkor nálunk a helyed! Rugalmas munkaidőben dolgozunk és tekintettel vagyunk a felmerülő családi elfoglaltságra is.

Díjnyertes, gyógynövényes termékeinkkel pedig rengeteget segíthetsz az emberek egészségét megóvni! Ha már dolgoztál hasonló munkakörben (pl. ügyfélszolgálaton, vagy értékesítőként), előnyt jelenthet, ám ha csupán érdekel ez a fajta karrier, akkor is érdemes felvenned velünk a kapcsolatot!

Értékesítői munkakörben, nyugodt, profi légkörben dolgozhatsz nálunk. Kis odafigyeléssel már az első hónapokban is versenyképes fizetést tehetsz le az asztalra részmunkaidőben is! Cégünk stabil, nagy tapasztalatunk van, három országban értékesítünk, több, mint 160 000 Törzsvásárlónk van, vezetőink képzettek, segítőkészek. Korlátlan telefont (ha nincs), és listát biztosítunk a munkavégzéshez. Fiúk, lányok, férfiak, asszonyok, diákok és nyugdíjasok is dolgoznak csapatunkban! Tanulni, fejlődni akaró jelentkezőknek előrelépési lehetőségeket, karrierlépcsőket kínálunk!

Ha úgy érzed, hogy ez a hirdetés neked szól, akkor küldd el fényképes Önéletrajzod.

Szeretem a munkámat. Jó a társaság, a munkatársak, az irodavezető, az adminisztrátor. Nagyok sok segítséget kapok, ha lemaradok valamiben, vagy ha nem úgy megy a munka. Ha pedig családi elfoglaltságom van, a főnököm nagyon korrektül áll hozzá.

Molnár Tiborné (Nyíregyháza) - Telefonos Értékesítő

Hálás vagyok, hogy nyugdíjasként itt dolgozhatok. Olyan munkát végeztem, amivel sok embernek tudok segíteni, hogy egészségesen, fájdalom nélkül élhessenek. Ezt a minőségi termékeinknek köszönhetem. Nagy jó a kollektíva, jók a vezetőim. Családias a légkör. Sok barátságot kötöttem az ország zeg-zugában. A vezetőm nagyon rugalmasan áll ahhoz, ha a családomra kell figyelnem, ha rájuk kell extra idő. Örömmel végzem a munkámat!

Batta Miklósné (Nyíregyháza) - Telefonos Értékesítő

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK