Ingatlan/Mezőgazdasági ingatlanok normal_seller 0

Termőföld, szántó Etyek

Látogatók: 45
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
1
ad
Ár
11 990 000 Ft
272 500 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2024.02.28. 05:40:41
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Fejér megye, Etyek
Alapterület (nm)
44
Termékkód:
3260585987
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Eladó / Kiadó:
Erkély:
?ETYEKEN, BUDAPEST SZŐLŐSKERTJÉBEN ELADÓ A KÖRPINCE SORON EGY 44 NM-ES JÓ ÁLLAPOTÚ BOROSPINCE. VÍZ, VILLANY KÖZMŰVEKKEL ELLÁTVA.

Etyek egyik gyöngyszeme ez a történelmi jelentőségű patinás pincesor.
Néhány éve környezete megújult, egy kis színpad is kialakításra került.
A helyiek és az idelátogatók egyik kedvenc helye, hiszen borkostolók, baráti összejövetelek alkalmával egy egy finom etyeki bor mellet kellemes környezetben kis lazításra kikapcsolódásra van lehetőség.

Az általam kínált borospince alapvetően jó állapotban van, kisebb javítások és az ajtó cseréje már esedékessé vált. Ezét csökkentettük a kínálati árat.

Etyek Budapesttől nyugati irányban az M1 autópályán autózva Pest megye határán a fővárostól mindössze 26 km-re!


?EGY KIS KEDVCSINÁLÓ ISMERTETŐ ETYEKRŐL!

Évszázadok óta több mint 800 hektáron termelnek szőlőt, ennek eredményeként a falu néhány éve már a történelmi borvidék táborához tartozik. 1997-től Etyek-Budai borvidék néven szerepel.
Nemzetközi hírű bortermeléséről és az erre épülő turizmusáról ismert településén évente négy alkalommal rendezik meg a rengeteg látogatót vonzó, Etyeki Piknik elnevezésű gasztronómia fesztivált.
A fesztivál célja a település borosgazdáinak, pincészeteinek pálinkafőzők, valamint helyi kézműves családok, sajtműhelyek, sonkamesterek Stb. Ínycsiklandó gasztronómiai portékájának népszerűsítése.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését és szeretné megtekinteni az általam eladásra kínált borospincét, keressen a megadott telefonszámon a hét bármely napján.


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Megtekintés után a megtekintés tényét megtekintési nyilatkozat aláírásával nyugtázza.

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK