Ingatlan/Üzlethelyiségek normal_seller 0

Utcai bejárattal Üzlethelyiségek Bölcske

Látogatók: 838
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
ad
Ár
35 000 000 Ft
76 087 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2019.11.05. 05:15:15
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Tolna megye, Bölcske
Alapterület (nm)
460
Szobák száma
1
Állapot
felújítandó
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Eladó / Kiadó:
Szintek száma az épületben:
Erkély:
Pakstól 10km-re, az M6 autópálya lejárattól 800 m-re eladásra kínálok egy közel 7300 m2-es telken fekvő 8 épületből álló felújítandó vendéglátó komplexumot fejlesztési, bővítési lehetőséggel eladó.

Közvetlenül a 6-os főút mellett elhelyezkedő felújítandó vendéglátóipari egység több különálló épületből, különteremből, egyéb kiszolgáló helyiségekből, vendégtérből, pultos helyiségből és mellékhelyiségekből álló és részben fedett kerthelyiséggel, terasszal rendelkezik.
A 300m2-es vendéglátó komplexum magába foglalja a rendezvénytermet, a kültéri bárpultot és látványkonyhát, a csárda épületét ami konyha, vendégtér, tetőtérben kialakított szobákból tevődik össze, két 2 fős vendégfaházat konyhával, mosókonyhát, egy 6 fős 3 szobás vendégfaházat konyhával és egy fa építésű tárolót.
A jelenleg meglévő komplexum tovább bővíthető + 160m2-el a beépítettség erejéig engedély nélkül. Részben közművesített a telek, bevezetésre került az ipari áram és fúrt kút. Lehetőség van saját biológia szennyvíz elvezetésre is.
A vendéglátóipari egység engedélyekkel együtt is eladó!

További információkért, keresse bizalommal irodánkat!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK