Ingatlan/Üzlethelyiségek normal_seller 0

Utcai bejárattal Üzlethelyiségek Budapest Kelenföld

Látogatók: 752
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
ad
Ár
69 900 000 Ft
998 571 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2019.06.13. 13:25:01
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Budapest, XI. kerület
Alapterület (nm)
70
Állapot
újszerű
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Eladó / Kiadó:
Emelet:
Bútorozott:
Városrész:
Erkély:
Két jól működő, biztos lábakon álló vendéglátóegység egyben eladó, jól frekventált helyen, irodaházak és új építésű, nagy lakóközösségű lakóparkok közvetlen közelében.
Gasztrotéka:
Jelenleg az üzlet bejáratott vendégkörrel rendelkezik, ami a szemben lévő, ősszel átadásra kerülő irodaháznak köszönhetően csak növekvő piaci lehetőségeket hordoz magában. Olyan vevők jelentkezését várjuk, akik nem akarnak a berendezés, a brand-építés nehézségeivel megküzdeni, hanem adott esetben a már több éve itt dolgozó alkalmazottakkal gyakorlatilag egy kész, nyereséges csomagot tud tovább működtetni, hiszen jelenleg a tulajdonosnak van több üzleti érdekeltsége is országszerte.
Ez az üzlet azon vállalkozóknak kiváló, akik biztos profitot szeretnének, DE MÁR NEM VÁGYNAK AZ ÉJSZAKAI ÉLETBE NYÚLÓ VENDÉGLÁTÓ EGYSÉGEK ÜZEMELTETÉSÉRE, HISZEN JELEN ÜZLET MIND A HELYBELI FOGYASZTÁST PREFERÁLÓ VENDÉGEK RÉSZÉRE ALKALMAS, DE MÉG LEGALÁBB EKKORA PROFITTAL RENDELKEZŐ SZEGMENS VAN A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS KIAKNÁZÁSÁBAN.
Jelen adatok tájékoztató jellegűek. A megbízás kizárólag nálunk található, ha pedig nem akarja elszalasztani ezt a kiváló lehetőséget, hívjon minket akár a hétvégén is, és kóstoljuk meg együtt a hely legfinomabb kávéit és nézzük meg személyesen, hogy milyen lehetőségeket rejt az Ön számára ez a kivételes üzleti lehetőség!

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK