Ingatlan/Üzlethelyiségek normal_seller 0

Utcai bejárattal Üzlethelyiségek Budapest Szentimreváros Villányi út

Látogatók: 681
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
ad
Ár
149 000 000 Ft
184 178 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2019.12.12. 07:10:50
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Budapest, XI. kerület, Villányi út
Alapterület (nm)
809
Állapot
felújítandó
Mutasd a telefonszámot

Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Fűtés:
Eladó / Kiadó:
Erkély:
Városrész:
ELADÓ a Móricz Zsigmond körtérnél egy 809 négyzetméteres, szerkezetileg felújítandó, ipari-kereskedelmi ingatlan, mely részben lakóház aljában helyezkedik el. Az ingatlan két autó lejáróval rendelkezik.
650 négyzetméteres és egy légterű, valamint tartozik hozzá egy 50 négyzetméteres szociális helyiség, melyben iroda, toalett és fürdőszoba rész van kialakítva. Az ingatlanban ipari áram, víz, gáz és csatorna áll rendelkezésre, fűtés nincs.
A tetőszerkezet felfelé bővítés esetén felújítást igényel, ebből kifolyólag lehetőség van további 120 centiméterrel megemelni a szintet illetve két belső szint kialakítására is van lehetőség. Az ingatlan kiválóan alkalmas logisztikai célokra, bemutató teremnek, raktár, iroda, mélygarázs illetve autók szervízelése, gumis műhely öt állásban történő kialakítására. A vételárral megegyező beruházással hosszú távú kiadás esetén is nagy profittal működtethető.
A közlekedés és az ellátottság kiváló. Érdemes figyelembe venni, hogy a környéken jelenleg hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlan nincs és nem is lesz tekintettel arra, hogy Budapest egyik legkiemelkedőbben fejlődő kerületévé vált az utóbbi három évben.
NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLAN ESETÉBEN AZ ÜGYVÉDI DÍJUNK 50%-ÁT ÁTVÁLLALJUK ÖNTŐL, ILLETVE A KÖLTÖZÉSI KÖLTSÉGÉHEZ IS HOZZÁJÁRULUNK 30 000 FT ÉRTÉKBEN.
AMENNYIBEN SZÜKSÉGE VAN A MEGVÁSÁROLT INGATLAN FELÚJÍTÁSÁRA(FESTÉS,BURKOLÁS,VILLANYSZERELÉS,STB.) MEGBÍZHATÓ SZAKEMBEREINK RÖVID HATÁRIDŐN BELÜL KIVITELEZIK ELKÉPZELÉSEIT.
Bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll rendelkezésére igény esetén. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 253795