Ingatlan/Üzlethelyiségek normal_seller 0

Utcai bejárattal Üzlethelyiségek Mosonmagyaróvár

Látogatók: 2283
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
ad
Ez a hirdetés lejárt!
Ár
9 900 000 Ft
396 000 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2019.05.30. 18:30:01
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Győr-Moson-Sopron megye, Mosonmagyaróvár
Alapterület (nm)
25
Állapot
újszerű

Ez a hirdetés lejárt!


Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Eladó / Kiadó:
Erkély:
Fűtés:
Mosonmagyaróvári iroda eladásra kínálja a -ös számmal rendelkező ingatlanát. Az üzlethelyiség Mosonmagyaróvár legfrekventáltabb részén található ingyenes parkolással a közelben.

Az üzlethelyiség Mosonmagyaróváron nagyon jó infrasruktúrával rendelkező részén helyezkedik el. A 25 nm -es ingatlanhoz tartozik egy sorompóval zárt parkoló  egy autó beállására. Az üzlet előtt ingyenes parkolásra van lehetőség. Az üzlet egy téglából épült társasház földszintjén található. Az üzletet jelenleg összenyitották a mellette lévő, ugyancsak eladó 25 nm-es  ingatlannal, így akár tágasabb helyigényű tevékenység végzésére is lehetőség nyílik. Az üzlethelyiségek  mindegyikében megtalálható egy tusoló, WC, és egy 3 nm-es egyéb célra használható elszeparált helyiség. Alkalmas lehet bármilyen csendes szolgáltatás végzésére pl. bemutató terem, iroda, üzlet, szépségszalon, tornaterem és egyéb célok megvalósítására. Amennyiben van üzleti elképzelése, de még keresi a megfelelő helyiséget most megtalálta! Remek helyen, kitűnő állapotban lévő üzlethelyiség keresi új gazdáját!

Amennyiben a fenti ingatlan elnyerte a tetszését hívjon a es számon vagy írjon a címre. Vásárolna, de nincs rá keret? Keresse független ingatlanfinanszírozási szakértőnket a ös telefonszámon vagy  keresse emailben a címen.

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK