Ingatlan/Üzlethelyiségek normal_seller 0

Utcai bejárattal Üzlethelyiségek Tolna

Látogatók: 1858
Telefonszámot lekérők: 0
1 / 0
1
ad
Ez a hirdetés lejárt!
Ár
20 000 000 Ft
142 857 Ft / m2
Hirdetésfeladás
2021.01.12. 03:31:25
Állapot
Használt
Ingatlan helye
Tolna megye, Tolna
Alapterület (nm)
140
Szobák száma
12
Termékkód:
2830885169

Ez a hirdetés lejárt!


Megosztás
A hirdető pozitív visszajelzéseinek aránya: %
Értékeléseinek száma: 0
Eladó / Kiadó:
Szintek száma az épületben:
Bútorozott:
Erkély:
Pakstól 25 km-re, Tolna város peremén, kiváló logisztikai adottságokkal rendelkező, jelenleg is működő vágóhidat és húsfeldolgozó üzemet kínálunk eladásra.

Az ingatlan jó minőségű úton közelíthető meg, a város szélső részén, nincs előtte átmenő forgalom. A telephelyhez tartozó telek alkalmas kamionok fogadására, az épület körbejárható. A telephely minden húsüzemi munkára alkalmas a tisztítástól, darabolásig, hűtésen, fagyasztáson át a feldolgozásig.

Az üzem minden szükséges EU szabványoknak, valamint HACCP -ek megfelelő engedéllyel, géppel, felszereléssel rendelkezik, nagyobb tőkebeinvesztálás nélkül, azonnal tovább hasznosítható. A telephely teljes közművel felszerelt.
A jelenleg is működő, 140,7m2 alapterületű üzemépületben kialakításra került: árukiadó, 2 feldolgozó, mosogató, zsírsütő, 2 raktár, iroda, 2 hűtőkamra, vágóhíd és forrázó helyiség.

Az ingatlan ára 20.000.000.Ft, mely akár a jelenleg is működő céggel, engedélyekkel együtt is megvásárolható. Az üzemben található teljes berendezéssel és a gépparkkal(hűtókocsi, szállító autók) az együttes ár 45.000.000.Ft.

A dinamikusan fejlődő település és a térségben közeljövőben várható fejlesztések garanciát jelenthetnek a befektetés gyors megtérülésére. További, részletes információért kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK