Segíts Dávidnak!

Licitálj Weiler Péter egyedi
Valami Amerika 3 werkrajzaira!
Az 5 egyedi kép neked köszönhetően
egy életet változtathat meg!

Dávid – a fiú, aki sosem adja fel

A 25 éves Csorba Dávid gyógyíthatatlan genetikai betegségben, Duchenne-féle izomelhalásban szenved.
Nem tud mozogni, beszélni, egész nap otthon, az ágyában fekszik édesanyja felügyelete mellett, aki egyedül neveli Dávidot. Lélegezni is csak gép segítségével képes, de értelmileg teljesen ép, jó humora van. Az ujjait kicsit tudja mozgatni, így számítógép segítségével, online tartja a kapcsolatot a barátaival, a külvilággal.

Dávid rengeteg filmet néz, nagy filmrajongó. A magyar filmek közül a legnagyobb kedvence a Valami Amerika. Édesanyja és segítője felvették a kapcsolatot Herendi Gábor rendezővel, aki Pindroch Csaba főszereplővel együtt boldogan vállalta, hogy személyesen vetíti le Dávidék budapesti lakásában az új filmet. Így Dávid a magyar nézők közül először láthatta a Valami Amerika 3-t. Ekkor határozták el az alkotók, más módon is szeretnének segíteni a fiúnak.

Herendi Gábor kezdeményezésére, Weiler Péter képzőművész boldogan egyezett bele, hogy Dávid javára árverezzék el a forgatás emlékezetes pillanatairól készült werkrajzokat.

Weiler Péter – Valami Amerika 3 werkrajzok

A figuratív pop-art képeiről és performanszairól ismert kortárs képzőművész 25 éve állít ki rendszeresen budapesti galériákban. Színes világában visszatérő téma a Balaton, a 70-es és 80-as évek formavilága. Ismert művészekről gyakran készít portrékat, legutóbb a top 15 magyar zenekarról, amit jótékonysági céllal árvereztek el 2016-ban.

Weiler Péter egy különleges műfajt teremtett a Valami Amerika 3 kapcsán, a werkrajzot. A művek vegyes technikával, akvarell papírra készültek, képei a forgatás hangulatát, a film elkészítésének legjobb pillanatait örökítik meg pop-art stílusban.

Licitálj te is az egyedi werk-képekre a Vaterán, és állj egy jó ügy mellé!
Az aukció teljes bevétele a Duchenne-féle izomelhalásban szenvedő Csorba Dávid megsegítését, életminőségének javítását szolgálja.

Az aukciókhoz

Nem szeretnél licitálni a képekre, de segítenél Dávidnak?

Ha lehetőséged van támogatni ezt a nehéz sorsú fiút, az alábbi adománygyűjtő oldalon keresztül is segíthetsz neki:
www.gofundme.com/csorbadavid

A jótékonysági árverést az Extreme Digital-eMAG Kft. engedélyezte.